sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Hukan jäsenpikkujoulut

image

Yhteistyössä liikuntakeskus Hukka.

Perjantaina juhlittiin pikkujouluja Ilonassa Hukan jäsenten kesken. Viimeksi, kun mie tein yhteistyötä Hukan kanssa vuonna 2012, pikkujoulut pidettiin itse liikuntakeskuksessa, mutta tällä kertaa paikkana oli tosiaan Ouluun avattu yökerho Ilona, jonka ovet aukesivat seitsemän aikoihin. Mie viettelen edellen tipatonta kuukautta, joten lähdin juhlimaan limsalinjalla, mutta eipä se haitannut menoa. Porukkaa oli kuitenkin ihan kivasti (yökerhon isot tilat olisi muuten jääneet vähän autioiksi, nyt tunnelma oli sopivan tiivis) ja tuntui, ettei tarvitse olla juoma kädessä nauttiakseen illasta! Liekkö asiaan vaikuttanut se, että kyseessä oli liikuntakeskuksen jäsenten pikkujoulut :D

Illan ohjelmassa oli pieni ruokailu, Hukan ohjaajien huippu Les Mills -henkinen tanssiesitys, bändin keikka sekä yleistä haahuilua juhlakansan seassa.

image
image
imageimage
image
image

Viimeksi, kun mie oon tehnyt Hukan kanssa yhteistyötä vuonna 2012, pikkujoulut pidettiin itse liikuntakeskuksen tiloissa. Jostain syystä mie tykkäsin siitä miljööstä ehkä hiukan enemmän, vaikka Ilonan tilat onkin fiinit ja juhlavat. Hyvä puoli tuossa oli tietenkin se, ettei tarvinnut keskeyttää iltaa baariin karkaamisen takia; nyt kaikki oli jo baarissa, hah.

Vaikkei mennyt myöhään, oli kyllä kiva käydä pikkuisen tuulettumassa pitkästä aikaa, sillä olin viimeksi ollut baarissa kuukausi sitten. Ja ah pakko kertoa: ulkona oli niin ihana tunnelma silloin keskiyöllä, kun lähdin polkemaan Ilonasta kotiin! Lunta satoi, jouluvalot hehkuivat keskustassa ja tuli mieleen se Sinkkuelämää-leffan Auld Lang Syne -kohta, kun pyöräilin valkoisessa pörrötakissani kotiin.

Tuon biisin tahtiin toivottelen kaikille kivaa sunnuntaita :)

image

2 kommenttia:

  1. tuo tanssiesitys ois varmasti ollu näkemisen arvonen! hih kivaa sunnuntaita sita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huippu, mie tietenki innoissaan ku meän Maija oli siinä :D Kiitos samoin sinne! <3

      Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS