sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Edulliset (ja söpöt) salihanskat

image

Hoksasin tuossa muutama viikko sitten, että mun kämmeniin oli alkanut tulla kuntosalitreenien takia pieniä kovettumia. Mulla ei aikaisemmin ole ollut salihanskoja, mutta ajattelin sitten hankkia sellaiset, ettei ne kovettumat pääsisi pahentumaan. Mie halusin myös kokeilla, olisiko tangon pitäminen käsissä helpompaa käsineiden kanssa, sillä paljain käsin ote saattaa välillä lipsua kämmenien hiostuessa. Mutta ongelmaksi tulikin noiden salihankojen hinnat! Monilla merkeillä hinnat lähenteli jopa neljääkymppiä... Apua, en mie halua maksaa niin paljon tuollaisista - vaikka kuinka nousisi rauta niiden myötä :D

Mie satuin kuitenkin pienen etsinnän jälkeen löytämään ehkä ne kaikista edullisimmat salikäsineet, ja koska ne oli vielä kivan värisetkin, ajattelin vinkata noista myös teille. Nuo Steamin fitnesskäsineet löytyi siis Prismasta jollain seitsemällä eurolla, ja niitä oli monessa eri koossa. Noiden istuvuus ei oo mitään parasta luokkaa, vaan hanskat jää esimerkiksi kämmenselän kohdalta löysälle kiristämisestä huolimatta, mutta mulla tuo ei oikeastaan oo hirveästi haitannut; hanska istuu kuitenkin hyvin kämmenen kohdalta ja painot pysyy mukavasti otteessa noiden kanssa.

Huvittaa vähän käyttää noita, sillä mie en oo mikään true_salikissa, mutta eipä sillä oikeasti oo väliä! Oon kyllä tykästynyt noihin muutaman käyttökerran aikana, joten suosittelen testaamaan, jos joku etsii treenihanskoja halpaan hintaan.

image

8 kommenttia:

 1. Noissa tulee näköjään mukavan pitkälle noi hanska osat (mikä niiden nimi on?) mulla on semmoset jotka yltää ainoastaan vähän alle ton sormen ekan nivelen ja ne kyllä aika ikävästi välillä painaa kun menee rullalle tangon ja käden välissä.. Tommosissa pidemmissä se ei varmaan niin helposti menis - täytyis testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa joo tuossa on kyllä aika pitkälle nuo! Ja on tosiaan sen verran löysät ettei purista :D

   Poista
  2. Ps. Sun blogi vaikuttaa kivalta, kävin vähän kurkkimassa >:)

   Poista
  3. Kiitos, yhessä kaverin kanssa sitä on kasattu! Se on aika aluillaan vielä mutta jospa se siitä vielä lähtee nousuun :)

   Poista
 2. Mulla on nuo samat, jotka ostin joskus kans nuukuuksissani, kun muiden hanskojen hinnat huiteli siellä neljässäkympissä. Itekään en mikään kunnon salikissa oo tai kovin suurilla painoilla treenaa, mutta saan tosi helpolla kovettumia käteen. On auttanu ainakin jonkun verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan hullua, 40 euroa?! Ei hele :D

   Poista
 3. Ostin urheilukaupasta 14,90 ja luulin niiden olleen edulliset :/, mutta jospa niille olis joka viikko käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne voi olla paremman laatuiset, noissa tosiaan se istuvuus ei oo mikään paras mahdollinen :)

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS