maanantai 17. elokuuta 2015

Räpsyjä

imageimage
image image image image

Siinäpä muutamat julkaisemattomat kuvat kuluneelta kesältä.

Frozen yoghurt -annokset, tämän kesän valkoiset lempilaukut, mansikat, pieni ruutu meän asunnosta, tyttöjen kanssa tehdyt bataattiburgerit sekä valoisa, ihana yö kesäkuussa häiden viimeisillä tunneilla.

Viime viikonloppu oli aurinkoinen ja rauhallinen. Olin töissä, treenailin, katsoin Orange is the new black -sarjaa, mussuttelin itse tehtyä pizzaa ja kävin kylässä Even ja Juuson luona katsomassa pientä Ottoa (jota ei muuten enää voi kutsua perunaksi, voi apua miten iso poika siellä odotteli - vaavi kasvaa niin kovaa vauhtia). On kyllä mahtavaa, kun täällä on taas edes kohtuulliset kelit! Tänään sain otettua töiden jälkeen vähän aurinkoa, minkä jälkeen siivoilin ja järjestelin asuntoa. Tiiättekö muuten sen tunteen, kun nukahtaa vahingossa aurinkotuolille ja herää yhtäkkiä myöhemmin ihan hikisenä ja pökkyräisenä kuola poskella? Supa fresh... Tulee ihan vuosien takainen Agia Napa -reissu aina mieleen :D Huomenna olisi ihana käydä juoksemassa ja päättää lenkki meressä pulikoimiseen, mutta saapa nähdä - ehkä päädyn vaan jätskikiskalle viilentyyn.

Ja oi, viikonloppuna Rovaniemelle! Yhdeksän kymmenestä kokoontuu <3

Mulla on jotenkin sellainen fiilis, että tästä viikosta tulee erityisen hyvä.

image

8 kommenttia:

 1. Söpöt laukut! :)

  VastaaPoista
 2. Moi, Mistä sun keittiön tuolit on ostettu? :) Ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyskistä! Ostettu pöydän kanssa yhdessä nyt toukokuussa :)

   Poista
 3. Mistä noi frozen yogurtit on?! Paljon maksaa ja mitä täytteitä siihen saa? näyttää niin hyvältä :-D ja kivalta näyttää muuten teijän kämppäki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Robert's coffeesta! Makso vissiin 5-6 euroa eli aika kalliita :D Saa ainaki suklaata, pähkinöitä, marjoja, kastiketta... Ja oi kiitti paljon <3

   Poista
 4. teillä näyttää niin kivalta!! :) ja arvaa tekeeks nyt mieli mansikoita >:D hihi oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mieki kyllä tykkään! Kiva ku saanu nyt kesällä rauhassa sisustella ja järkkäillä. Ja joo mullaki, meän piti ostaa tuollanen toinenkin loota muttei olla ehditty >:) Ehkä huomenna! Samoin <3

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS