keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Blogin lukijoiden liittymisedut Hukassa

image

Yhteistyössä liikuntakeskus Hukka.


Niin kuin suurin osa blogin seuraajista on varmasti ehtinyt tähän mennessä huomata, mie ja oululainen liikuntakeskus Hukka tehdään taas yhteistyötä tämän blogin ja sen postauksien kautta (kaupallinen yhteistyö). Aiemmin keväällä me järjestettiin teille arvonta, jonka pääpalkintona oli vuoden ilmainen jäsenyys Hukkaan. Nyt ollaan taas pyöritelty pientä kivaa diiliä teille, joilla jäsenyys mahdollisesti kiinnostaa, mutta liittyminen on jäänyt tekemättä.

Eli: kun ryhdyt hukkalaiseksi tämän kesän aikana, voit ensinnäkin hyödyntää Hukan tämänhetkisen liittymiskampanjan. Kampanjassa saat leimapassin, jonka avulla voit ihan vaan treenaamalla saada liittymismaksun kuitattua. Lisäksi 100 euron liittymismaksun jälkeen voit alkaa tienaamaan leimoja Hukka-seteleitä varten, joita taas voit käyttää syksyllä esimerkiksi jäsenmaksuihin. Tässä vielä Hukan sivuilta selventävä ohje:

image
1. Liity Hukan jäseneksi ja saat palveluneuvojaltamme Liity, liiku, tienaa! -aktiivisuuskortin.
2. Kerää leima jokaisella Hukka-käynnilläsi (max 1 leima/päivä).
3. Näytä kuudella leimalla varustettua korttia Hukan vastaanotossa 30 päivän sisällä liittymisestäsi.
4. Saat liittymismaksusi (100 €) kokonaisuudessaan takaisin!
5. Kerää leimoja vaikka koko kesä ja tienaa jopa 130 € lisää Hukka-seteleinä!


Liittyessäsi voit muuten hyödyntää myös Hukka haltuun -perehdytyksen, joka on vasta liittyneille jäsenille suunnattu opastustuokio, jossa saat InBody-mittauksen ilmaiseksi (normaalisti siitä pitäisi pulittaa semmoiset 30 euroa). Mun postaus tuosta löytyy klikkaamalla tästä.

Näiden lisäksi varsinaisena blogietuna on vielä ilmainen PT-tapaaminen, jonka aikana voit saada omalta personal traineriltasi esimerkiksi sulle räätälöidyn salihojelman käyttöön. PT-tapaaminen napsahtaa kaupan päälle, kun varaat ajan puhelimitse tai Hukan sivuilla ja ilmoitat, että haluat hyödyntää Sitan blogitarjouksen. Mullekin on muuten tulossa nyt kesällä oma treeniohjelma, jota ootan kyllä innolla; mulla ei oo tainnut olla saliohjelmaa useampaan vuoteen, joten kiva saada jotain selvyyttä siihen painoilla räpeltämiseen.

image

Ja Hukkaan on muuten taas tullut Treenipassit! Mulla ei oo ollut tällaista ennen, joten oon luonnollisesti leimakortti-ihmisenä kovin innoissani tästä. Mie nimittäin kuulun niihin raukkoihin, jotka ihan mielissään kerää Subwayn ja Ginan leimoja pienienkin alennuksien vuoksi... Hukan leimakortissa tosin ideana on se, että erilaisia lajeja kokeilemalla jäsenet voivat kerätä leimoja, joista taas voi ansaita itselleen palkintoja. 35 lajiin kuuluu mm. kaikki ryhmäliikuntatunnit Les Mills -lajeista joogatunteihin, tennis, sulkapallo sekä kössi. Leimakortilla voi saada välietappipalkintoja, mutta kaikki 35 lajia kokeiltuaan ansaitsee ehkä sen parhaimman palkinnon eli Bluetooth-kuulokkeet. Keräilyaikaa on joulukuuhun saakka, joten eiköhän tässä kesän ja syksyn aikana yritetä saavuttaa mestarin titteli >:) Pitää vaan muistaa pyytää leima vastaanotossa joka kerralla. Ja lisätietoa hommasta voi lukea täältä.

Viimeisenä aattelin muistuttaa Hukan jäsenkortilla saatavista eduista, joita ei mun mielestä hehkuteta tarpeeksi! Haha, huomaa, kuka on tosiaan alennuksien perään... Jäsenkorttia näyttämällä saa siis kuittia kauniimmaksi Oulussa mm. seuraavista paikoista: Coffee House, 1bar, The Body Shop, iHelp, Amarillo, Da Max, Fit Wok, Kuudes maku, Intersport, Keltainen aitta, Grill it!, Otto K sekä Tuba. Yleensä kortilla saa alennuksen, mutta joissain paikoissa etu voi olla myös jokin tietty tuote halvemmalla hinnalla. Ja tiesittekö, että esimerkiksi Subwayssa saa enemmän alennusta Hukka-kortilla kuin opiskelijakortilla?

Loppuun vielä kuva Yuki Sushista, jossa myös käytössä jäsenedut. Jes.

image

10 kommenttia:

 1. Hei! Mihin asti leimoja voi kerätä, niin että voi tienata niitä Hukka-seteleitä? Ja mihin asti tämä sun blogitarjous on voimassa? :)
  -Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oiskohan heinäkuun loppuun? Luulisin :) Ja blogitarjous luultavasti myös kesän ajan, mie tarkistan asian vielä Hukan porukalta!

   Poista
 2. voi vitsi tekis mieli liittyä mutta käytännössä ois vähä vaikee käyä sielä asti. oon kyllä niin leimapassi-fani että ei kukkaan :D ja sillä hukka-kortilla sais tosiaan niin hyviä etuja kaikkialta! pitäs melkee sen takia hommata jäsenyys >:D tsemppiä loppuviikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pikku <3 Ehkä sitte ku sulla tulee muutto? ;) Vai onko se ees Oulun suuntaan!

   Poista
 3. Mää aattelin alkaa kans kerää leimoja tohon mestaripassiin! Viimeksi jäin johonkin 20 leimaan niin nyt täytyy saaha enemmän ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho kakskytki on tosi hyvin, mie just mietin että miten sitä ehtii ja jaksaa kokeilla kaikki pallojumpatki :)

   Poista
  2. Mää aattelin antaa sen ekan palkinnon äitille ja kokeilla sen kanssa kaikki kevyemmät jumpat :D ei kyllä muuten tulis käytyä just jossain pallojumpassa.

   Poista
 4. Yritän uudestaan kun ei tuohon koti-postaukseen vastausta kuulu, että mistä se teidän olkkarin korituoli on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä ihmettä, mie oon vastannu muttei oo näköjään jostain syystä menny läpi. Pahoittelut! Muistan vielä ku kirjotin hyvin epämääräisesti että se on mun isän vanha ja isä taas on saanu sen joltain tutulta, eli ei valitettavasti mitään tietoa alkuperästä. Mutta me tilattiin netistä tuohon tuo pyöreä tyyny niin luulisi että itse korituolejaki jostaki löytyis :)

   Poista
 5. enhän mä tietty jaksanu blogeja lukia kännykän välityksellä ku olin ruottinmaalla nii olipa kiva lueskella nyt reissun jälkeen <3 teän koti näyttää niin ihanalta, en vaan kestä! mun muuttokuume vaan kasvaa kasvamistaan ;) ja kääk noi kaikki tupariherkut, kelpais... vaikka ok, pitäs taas siirtyä hiukkasen terveellisempään ruokavalioon yli kolmen viikon supermässäyksen jälkeen. terveisin 1,5 kebabrullaa pari päivää sitten vetäneenä, koska "lomalla saa" .. luoja :D

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS