lauantai 6. kesäkuuta 2015

Aurinkoseiniä

image

Mooi!

Miten se taas tuntuu siltä, että viime päivät on olleet muka hirveän kiireisiä. En tiiä, vaikuttaako keskeneräinen kämppä asiaan, mutta mulla on koko ajan sellainen fiilis että pitäisi olla tekemässä jotain tai saada jatkuvasti jotain aikaiseksi. Eilen nukahdin vaatteet päällä sohvalle sen jälkeen kun olin alkanut itkeä sitä, kuinka mulla on niin kiire, hahha.

Nyt alkaa taas onneksi pikkuisen helpottaa, kun tämän päivän kirppishommat on ohi eikä töitäkään ole muutamaan päivään. Oon siis menossa huomennakin Tiinan kanssa SuperParkiin myymään, mutta kirppiskamat on jo katsottu ja pakattu valmiiksi. Kiitos muuten kaikille teille jotka kävitte tänään, huippua että vaatteet meni kaupaksi :)

image image

Postauksen kuvat on eiliseltä, jolloin olin puhumassa Pohjois-Suomen Sanomalehtiyhdistyksen tapahtumassa, jossa illan teemana oli median kaupallistuminen sekä mainonnan vaikutukset journalismiin. Oli tosi mielenkiintoista kuunneltavaa, ja oli myös jännää päästä itse höpöttelemään bloggaamisesta, yhteistyöasioista ja blogin kaupallisesta puolesta. Tuntui, että siinä puhuessa tajusi monta asiaa, joita ei oo ennen välttämättä tiedostanut. Pitäisi joskus tehdä teille postaus noista jutuista, niin pääsisin teänkin kanssa vaihtamaan ajatuksia aiheesta - mutta nyt ei ehdi. Tänä iltana nimittäin korkataan tyttöjen kanssa kesäkuu ja juhlitaan minimini-tupareita tyttöjen kesken meidän uudessa kämpässä - ihan huippua, oon niin odottanut että pääsee vähän pämphän. On myös ehtinyt tulla kova ikävä noita rakkaita, pitää ehkä käydä hakemassa Fresitaa ja mansikoita minimini-tupareiden kunniaksi.

Eipä mulla tämän kummempaa! Nähdäänpä huomenna kymmeneltä SuperParkissa niiden kanssa, joilla kirppistelyt jäi tältä päivää välistä (hyvää läppää darrapäissään), ja palataan blogin puolella huomenna illalla. Seuraavaksi olisi luvassa postaus palkkarista sekä ehkä pikku kurkkaus uuteen kämppään.

Heipsankeikkaa ja kivaa lauantaita!

image

7 kommenttia:

 1. Oi olispa huomenna hyvä ilma niin pääsis käymään kirppiksellä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattaa :( mutta täällä on kuivaa ja lämmintä! Haha

   Poista
  2. Joo vähän ihana tämä suomen kesä :D Meinasin kato että pyörällä olisin tullu katteleen, muttei sää sitä sallinut, vaikka siellä oiski ollu varmasti ihanan kuivaa ja lämmintä :D Hheheheh :P

   Poista
 2. oi söpöliini <3 harmittaa ku en päässy tänää enkä taia päästä huomennakaa! :< höhö

  VastaaPoista
 3. Vitsi oisin halunnu päästä käymään!! Tuntuu, etten koskaan pääse muutenkaan millekkää bloggaajakirppikselle ihan sama missä kaupungissa niitä järjestetäänkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D raukka, aina väärässä paikassa! Iksu, ois ihana kyllä nähä lähiaikoina

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS