keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Aamutreeni & lounas Hukassa

image

Yhteistyössä liikuntakeskus Hukka.


Tänään oltiin heti aamusta Pauliinan kanssa pikku päälliköitä, sillä sateesta huolimatta reippailtiin (raahauduttiin) Heinäpäähän aamutreenille mun yhteistyösalille eli Hukkaan. Suunnitelmana oli mennä FunkkisCircuit-nimiselle tunnille, joka on 45 minuuttinen kiertoharjoittelutreeni. Motivaation lähteenähän toimi ainoastaan palava into päästä treenaamaan, ei lainkaan jumpan jälkeen odottavat Kahvila Hukan herkut...

Me löydettiin Paukun kanssa FunkkisCircuit-tunti muutama viikko sitten, jolloin osallistuttiin tunnille ensimmäistä kertaa ja rakastuttiin siihen saman tien. Kyseinen tunti pidetään Hukan funktionaalisen treenin salissa, josta löytyy vaikka minkälaista porrasta, köyttä, telinettä ja painoa. Saliin tehdään ohjaajasta riippuen 10-15 pistettä, jotka kierretään pareittain tunnin aikana. Jokaisella pisteellä tehdään eri liikettä erilaisin välinein ja treenataan näin 45 minuutissa ihan koko kroppa puhki ja poikki.

image
image
image

Oli kyllä taas ihan piipin rankka treeni, huh hele... Sori taas kaikille osallistujille kun mie ähkin ja puhkuin menemään - oli niin tuskaa, ettei vaan voinut olla hiljaa :D Tällä kertaa liikkeinä oli mm. portaiden juokseminen, bosupallolla hyppiminen, erilaiset vatsalihasliikkeet, boxien päälle askeltaminen, trx-nauhoilla taiteileminen ja askelkyykyt salin poikki lisäpainoilla. Kyllähän siinä nälkä tuli.

Mun piti itse asiassa alun perin tehdä teille postaus Hukan aamiaisesta, mutta koska FunkkisCircuit loppui vasta varttia vaille yksitoista, me ei ehditty kymmeneltä loppuvalle aamupalalle. Joten esittelyssä Hukan lounaslista! Hukan kahvilan tuoretuotteistahan vastaa oululainen Meriläisen leipomo, jonka tuotteita löytyy muuten myös Oulun keskustan Cafe Bisketistä. Hyllyissä komeilee mm. salaatteja, erilaisia täytettyjä leipiä sekä patonkeja.

image image
image
image

Lounaslista tulee siis voimaan kymmenestä eteenpäin ja siihen kuuluu erilaisia kokonaisuuksia. Listalta voi valita esimerkiksi salaatin ja juoman tai vähän reilumman setin, johon kuuluu täytetty patonki, palkkari ja juoma.

Mun valitsemaan lounaaseen kuului vapaavalintainen salaatti, juoma ja palkkari tai proteiinipatukka - kahvihan on ilmainen jäsenille. Mie otin tällä kerralla savulohisalaatin (vaihtoehtona kana-cashewpähkinä), Cokiksen sekä minttusuklaa-patukan. Olin positiivisesti yllättynyt tuosta salaatista! Ensinnäkin lohta oli tarpeeksi, kaksi leipäpalasta täyttivät hyvin ja salaatti oli mukavan kuiva, sillä kastike oli erillisessä pikku purkissa. En tykkää, jos valmissalaatti lilluu vihannesnesteissä, tiiätte ehkä mitä tarkoitan.

Mutta siis, voin ehdottomasti suositella tätä konseptia - jos on yhtään vaikeuksia päästä aamulla salille, tällainen kokonaisuus kyllä motivoi kummasti :)

image

8 kommenttia:

 1. ihanan näkönen tuo leipä!! nam! :D

  VastaaPoista
 2. Ompa kyllä herkullisen näköinen salaatti! :) Ihanaa kun jotkin jaksaa treenata aamulla ;) Minusta ei olis siihen ikinä :DD xd

  VastaaPoista
 3. tuo on kyllä tosi kiva että sieltä saa ruokaa nii saa heti treenin jälkee evästä napaan! harmi ku en ite pysty oikein käyä hukassa ainakaan säännöllisesti, vois kyllä joskus kävästä ihan vierailulla vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niimpä! Sillon edellisen yhteistyön aikaan ei ollu vielä mittään tuommosia. Joo tuuuu :)

   Poista
 4. Funkkis on kyllä munkin yks ehdoton lemppari! Nopsa ja tehokas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ihan huippu :) ps. oli kiva törmätä sunnuntaina! Vai apua milloin se oli :D

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS