tiistai 5. toukokuuta 2015

Voita 100 euron lahjakortti Zeppeliniin

image

Hox oululaiset!

Laittakaapa kalenteriin ylös ensi viikon lauantai eli 16. toukokuuta, sillä silloin pidetään Kempeleen kauppakeskus Zeppelinissä Z Summer Fashion -tapahtuma. Päivä on erityisesti nuorille suunnattu, ja luvassa on Roope Salmisen juontamana mm. muotinäytöksiä, musiikkia Nordeon Official ja Disco Fiasco -kokoonpanoilta sekä erilaisia tarjouksia ja alennuksia kauppakeskuksen myymälöissä. Zeppelinistähän löytyy vaikka mitä kivoja liikkeitä - sellaisiakin, joita ei Oulun keskustassa ole. Mun lemppareihin kuuluu Bikbok, H&M, Cubus, Carlings, JC, Glitter, Stadium ja Vero Moda. Infoan teille vielä ensi viikolla liikkeiden tarjouksista, mikäli sieltä löytyy jotain erityisen hyviä alennuksia tapahtumapäivälle! Lisäksi Zeppeliniin rakennetaan tuolloin miniramppi sekä parkour-rata, mutta ne taitaa jäädä mulla testaamatta >:) Kuitenkin hapuilen tuolla vaan Roopelta yhteiskuvaa...

Mua pyydettiin raportoimaan tapahtumasta teille tänne blogiin, mutta sen lisäksi Z Summer Fashionilla on ihan oma sometiimi, joka löytyy Instagramista käyttäjänä @zsummerfashion. Sometiimi järjestää nyt ennen tapahtumaa kilpailun, jossa teillä on mahdollisuus voittaa sadan euron lahjakortti Zeppeliniin valitsemaansa liikkeeseen. Kilpailuun voi osallistua näin:

1. Kokoa itsellesi asukokonaisuus, jossa viihtyisit tulevana kesänä rannalla, festareilla tai keskustassa jäätelöllä.
2. Jaa kuva Instagramissa tägeillä #ZSummerFashion ja #KesänMakeinAsu ja merkitse siihen käyttäjä @zsummerfashion.
3. Osallistumisaikaa on 11.5.2015 saakka!

Ja tosiaan voittaja saa itse päättää, mihin putiikkiin haluaa sen lahjakortin. Mun tapauksessa lopputulos saattaisi olla donitseja satasella - noei, kyllä se taitaisi mennä Bikbokiin! Mutta ei muuta kuin osallistumaan, ja tosiaan tietoa tapahtumapäivän tarjouksista tulee sitten ensi viikolla.

2 kommenttia:

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS