torstai 14. toukokuuta 2015

Lauantaina tapahtuu

image

Tänä viikonloppuna vietetään Zeppelinissä Z Summer Fashion -tapahtumaa, jonka kivoimmista tarjouksista lupasin tulla kertomaan ennen tapahtumaa. Lauantaina ohjelmaa on klo 12-18, ja muotinäytösten sekä musiikkiesitysten välissä ehtii käydä shoppailemassa mm. tällaisia juttuja:

Mun lempparikaupassa eli BikBokissa on paljon tarjouksia, esimerkiksi Flanny-flanellipaidat parillakympillä, harmaat farkut hintaan 9,95 euroa, toppeja alle vitosella ja erä bikineitä 7,95 euroa. Nämä hinnat on siis voimassa vasta lauantaina! KappAhlissa taas kaikki tuotteet -25 %, myös alejutut. Ja jos tarvitsee uusia rintsikoita, niitä saa Changelta -40 % alennuksella :) Lisäksi Mick'sistä löytyy tuotteita puoleen hintaan ja Jacqueline de Yong -malliston farkkujen ostajalle JDY Shopping bagin kaupan päälle. Siinäpä ehkä parhaimmat tarjoukset, jotka mulla pisti silmään!

Lisäksi tapahtumassa nähdään tietenkin ihana Roope Salminen, ja jossain vaiheessa paljastetaan Instagram-kilpailun ja 100 euron lahjakortin voittaja. Miekin tuun pyörimään Zeppeliniin lauantaina, joten saa tulla moikkaileen jos tunnistaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS