sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Manninen Nutraceuticals

image

Yhteistyössä Manninen Nutraceuticals.

Mua melkein huvittaa, miten monen kuukauden lusmuilun jälkeen mun elämässä on yhtäkkiä taas niin paljon treenaamiseen liittyvää sisältöä. Ensinnäkin tietysti työpaikan vaihtuminen, mutta sen lisäksi oon saanut blogin puolella kaksi uutta liikuntapainotteista yhteistyökumppania - joista kumpikin tosin on ollut aiemminkin näkyvillä blogissa. Näistä toinen on lisäravinnekauppa Manninen, joka toimi yhtenä 1barin ja Starry eyesin tapahtuman sponsorina viime syksynä. Tuolloin Blogilounaan goodie bagiin sujahti sheikkeri sekä näyte Mannisen Prezonesta, joka on salitreeniin valmistava tehonlisääjä.

Kävin viime viikolla tutustumassa Oulun Etu-Lyötyssä (vai mitäs aluetta tuo on, haha) sijaitsevassa M-Storessa katsomassa, millaisia tuotteita mie saisin testiin blogiyhteistyönä. Matkalla olin tietenkin kovis ja eksyin, koska kolmen Oulussa asutun vuoden jälkeen oon täällä yhä pihalla kuin tamu marjamettällä.

image image image

Liikkeestä löytyi kyllä vaikka minkälaista purkkia ja purnukkaa lisäravinteista superfoodeihin. Mun mukaan lähti kuitenkin Prezonen kanssa samaan sarjaan kuuluva Afterzone, joka on Mannisen Supermass nutrition -sarjan palkkari. Makuvaihtoehtoina oli omena-päärynä sekä mustikka, joista valitsin jälkimmäisen. Lisäksi sain pieniä protskupatukoita, jotka on muuten ihan älyttömän hyviä!

Tarkemmat arvostelut ja esittelyt tulee kuitenkin erillisenä postauksena tässä parin viikon sisään. Olisitteko kiinnostuneita saamaan samaan syssyyn jonkinlaisen alekoodin Mannisen nettikauppaan? Laittakaa kommenttia jos näin on niin järkätään sellainen :)

image

10 kommenttia:

 1. Mannisen tuotteet on kyllä hyviä, ja säännöllisessä käytössä täällä. Joten alekoodi ois kyllä oikein tervetullut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie laitan jo tänne kommenttiin etukäteen! Eli sitaspring15 koodilla saa nyt alennusta -15% :)

   Poista
 2. Nuo patukat on supehyviä. Johtunee siitä että niissä on käytetty oikeaa sokeria eikä makeutusainetta. Mutta menee herkkuna sillontällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa no se selittäiskin paljon! Joo mustakin menee kyllä herkun puolelle :)

   Poista
 3. Todellakin alekoodia kehiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä postausta tekemässä mutta laitan sullekin jo tämän koodin! Eli sitaspring15 ja sillä saa sen -15% alennusta Mannisen ja Supermass-sarjan tuotteista :)

   Poista
  2. kiitos! :) jo pari vuotta sit kiinnostuin mannisen tuotteista ku huomasin missanneeni tarjouksen sieltä. Aattelin että ostan sit ku tulee uus ale ja näin se aika vierähti ku ei oo silmiin sattunu tarjouksia tätä ennen! :D palautusjauhe päässy just sopivasti loppumaan.

   Poista
  3. No eipä mittään, kiva ku näistä on hyötyä :)

   Poista
 4. Saako alennuksen myös paikan päältä Manniselta :)?

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS