tiistai 18. marraskuuta 2014

Helpoin tapa seurata blogia & 1barin kuvat!


image

Viime lauantaina otetut kuvat Blogilounaalta sekä B&W-bileistä löytyvät nyt blogin Facebook-sivuilta, ja albumeita pääsee katsomaan klikkaamalla tästä. Mun edellisessä postauksessa ei ole edes puolia noista Harrin ottamista kuvista, joten kannattaa mennä selailemaan albumeita jos yhtään kiinnostaa katsella lisää illan porukkaa ja fiiliksiä!

Starry eyesin Facebook-sivuhan on muuten vallan näppärä tapa seurata tätä blogia, jos ei ole tunnuksia esimerkiksi Blogloviniin tai Blogilistalle. Mie linkitän aina uudet postaukset tuonne Facebookiin (kerran, joten mitään jatkuvaa spämmäystä ei tarvitse katsella :D), eli tykkääminen toimii vähän niin kuin lukijaksi rekisteröityminen. Tämä onkin sitten viimeinen postaus noista 1barin jutuista, ja siirrytään seuraavaksi ihan muihin hommiin. Katsotaan, saanko mie jo tällä viikolla kuvailtua sitä thai-videota - ja oi, pakko laittaa joku vähän jouluisempi postaus myös tulemaan.

Onko teillä heittää mitään postaustoiveita, olisiko treeni- tai päivä kuvina -postaus kiva vai jotain ihan muuta?

12 kommenttia:

 1. kysymyspostaus? vai onko vasta ollu en muista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyskuussa oli :)

   http://colours-and-carousels.blogspot.fi/search/label/kysymyspostaus

   Poista
 2. Oii pittääpä käyä kattoon nuo kuvat läpi! :) tykkään kaikista postauksista ja niin thai-video, jouluinen postaus, treeni- kuin päivä kuvina -postauskin kuulostaa hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes saan tekosyyn tehä pipareita ja koristella ne irtokarkeilla :D <3

   Poista
 3. kaikki kelpaa, mutta esim just toi päivä kuvina -postaus ois kyllä superkiva :) ja just jouluaiheiset postaukset kans, jouluhullu kun satun olemaan.. ja hitsi ku oon oottanu tota thai-videota, ihanaa, että se on tässä jossaki vaiheessa tulossa!! :) (kauhia selitys päällä.. piti tehä koulujuttuja, mut eksyinki tänne, hups)

  VastaaPoista
 4. oisko hyvä idis joku sun tän hetken suosikkibiisit /suosikki treenibiisit? Tai siis ainakin mun mielestä ois kiva lukkeee heh :D ja sitten vaikka jotain sun eri asuja niinku kotiasu, treeniasu, kaupunkiasu yms. En osaa oikeen selittää, mutta semmonen että sää kertosit miten susta on kiva pukeutuu vaikka ku meet juhliin tai sit vaa hengaamaan kavereitten kaa :). Mää ainaki tykkään sun asuista nimittäin aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti biisejä kehiin! Ja hih tuo asupostauski vois olla kiva :)

   Poista
 5. Päivä kuvina on mun lemppari:)

  VastaaPoista
 6. Voi olla tyhmä kysymys mutta saako noita blogilounaa kuvia itsestä käyttää omassa blogissa/fbookissa kunhan pitää kuvaajan nimen mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tyhmä kysymys! Saa käyttää :)

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS