perjantai 14. marraskuuta 2014

BIKBOK ZEPPELIN

imageimage
image

Yhteistyössä BikBok.


Niin kuin jotkut varmaan muistaakin, mie oon ollut nyt pari vuotta töissä Zeppelinissä, joka sijaitsee Kempeleessä noin 15 kilometrin päässä Oulusta. Ja pari kuukautta sitten sain tietää ilouutiset, kun kävelin töiden jälkeen Prismaan; tyhjän liiketilan seinät oli peitetty BikBokin logoilla ja julisteissa oli kyltti, joka kertoi liikkeen avautuvan marraskuun 13. päivä. Avajaisiin mie en päässyt, sillä mulla oli eilen just kymmeneltä aamulla luento, mutta onneksi Ideaparkin myymälän avajaistarjoukset tuli hyödynnettyä, haha. Sain kuitenkin lahjakortin blogiyhteistyönä, joten voi olla että pitää käydä Zeppelinin liikkeessä ennen huomista Blogilounasta - mulla ei oo vielä mitään hajua siitä, mitä laitan päälle ää.

Oulussahan ei ole ennen ollut ennen BikBokin myymälää (mutta Rovaniemellä on, mikä tuntuu hassulta), joten voi olla, ettei kaikki tällä alueella asuvat tiedä kyseisestä ketjusta paljoa. Miekään en oo tainnut käydä BikBokissa kuin muutaman kerran, mutta oon ehtinyt ihastua valikoimaan ja vaatteiden tyyliin aika pahasti. Löytyy niin kympin rättejä, kuin vähän kalliimpia ja laadukkaampia vaatteita farkuista takkeihin ja asusteisiin. Kesällä ostin Rovaniemen liikkeen alesta mainitsemani rätin eli sellaisen keveän ja löysänmallisen topin mustana, punaisena, keltaisena ja vaaleanpunaisena, ooho. Oli muuten kesän pidetyin yläosa.

Tällä hetkellä mulla on kuitenkin hakusessa musta nahkareppu arkikäyttöön, ja ainakin Ideaparkin liikkeestä sellainen löytyi. Saa nähdä, mitä Kempan BikBokista tarttuu mukaan :)

10 kommenttia:

 1. Se reppu on Zeppeliinissäki! ^^

  VastaaPoista
 2. ainii pittääpä itekki käyä! ja siellä ideaparkissaki haha. rentoa perjantaita sita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei oo kyllä rento, viime hetken panikoinnit :D No onneks nyt alkaa olla melko hyvällä mallilla kaikki huomiselle! Haleja <3

   Poista
 3. Se bikbokin nahkareppu on kyllä ihana! Olisin varmaan ostanu sen, ellei ois isompi kamerareppu hakusessa. Nyt mulleki meinaa iskee vaatekriisi huomista ajatellen, ehtisköhän sitä vielä vaikka tonne Zeppeliiniin ettimään jotain vaatetta >__< Ootan kyllä innolla millanen se huominen tapahtuma on! Kuinkahan aikasin pittää tulla jos semmosen goodie bagin meinaa haluta ? :'''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin ihan samaa et kuinkahan paljon porukkaa sinne on tulossa!? :'D Uskaltaako ite ees tulla

   Poista
  2. Haha mie en tiiä yhtään! Kahdelta me avataan ovet kuitenkin vasta :) Voi ei ihanaa jos tuutte <3

   Poista
 4. Haha, eilen kävin Zeppeliinin Bikbokissa, ja näin sen mustan nahkarepun, ja tuli heti mun mieleen siitä!! :D

  Minäkin oon miettiny että kuinkahan aikasin huomenna pitäs tulla jonottaa että ehtii bagin saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti! Vähän ihana :D Ja wäää apua! En osaa kyllä yhtään sanoa :) Mutta huippua että tuut <3

   Poista
 5. Emmie kyllä laadukkaista vaatteista Bikbokin kohalla puhuis, lähinnä niitä kympin trikoorättejä:-D

  riiri

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS