sunnuntai 9. marraskuuta 2014

1bar & Starry eyes 15.11.2014!

image

Moikka ja jes, vihdoinkin pääsen läväyttämään tänne tiedot ensi viikon lauantaista! Kyseessä on tosiaan mun ja 1barin isohko blogiyhteistyö, jonka ideana on vallankaappaus. 1barin tilat luovutetaan mun käyttöön yhdeksi päiväksi, ja mie sain suunnitella päivän tapahtumat oman mielen mukaan. Päädyin lopulta kahteen erilliseen tapahtumaan, jotka pääsen nyt esittelemään teille. Kumpikin näistä tapahtumista on avoin eli osallistuminen ei vaadi mitään ilmoittautumista. BLOGILOUNAS 
Klo 14  |  Ilmainen sisäänpääsy  |  Ikärajaton


Starry eyesin ja 1barin yhteistyö alkaa lauantaina iltapäivän Blogilounaalla, joka on oululaisille nuorille naisille suunnattu hyvän fiiliksen tapahtuma. Tapahtuma kestää kahdesta neljään ja sen 50 ensimmäistä osallistujaa saavat itselleen goodie bagin, joka sisältää kaikelaista pientä kivaa kotiin vietäväksi. Goodie bagien sisällössä ovat mukana mm. Lumene, Glitter sekä liikuntakeskus Hukka. Blogilounaalla osallistujien on mahdollista mm. nauttia 1barin salaatti tarjoushintaan, kilistellä kuohuvaa, tutustua tapahtumaan osallistuvien yritysten tuotteisiin, maistella tarjoiltavia sekä osallistua arvontaan. Paikalla on myös täältä minunkin blogista tuttu oululainen valokuvaaja Harri Rauhanummi, jonka ottamat kuvat laitetaan myöhemmin nettiin osallistujien käytettäväksi. Blogilounas on mulle mahtava tilaisuus myös päästä moikkailemaan teitä, jotka seuraatte tätä blogia - olisi ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja raatailla teidän kanssa niin blogeista kuin muistakin jutuista :) Nimestä huolimatta ei tarvitse tosiaan olla bloggaaja osallistuakseen, vaan tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille.
 BLACK & WHITE PARTY 
Klo 21  |  Ilmainen sisäänpääsy  |  K20 


Illalla unohdetaankin sitten kaikki hienostelut ja lounastelut ja aloitetaan juhliminen! Bileet lähtevät käyntiin kello 21:00 ja ne pidetään mustavalko-teemalla, eli päällä saa olla vain mustaa ja valkoista. Juhlissa on mukana DJ sekä valokuvaaja, joka taltioi illan fiilikset kuvina osallistujien käyttöön. Illan aikana sisäänpääsy on ilmainen, baaritiskin listalta löytyy erityistarjouksia ja luvassa on myös pientä tarjoiltavaa. Kello yhdeksästä kahteentoista asti bileissä on mahdollisuus osallistua arvontaan, joka suoritetaan keskiyöllä. Pääpalkinnot arvotaan yhdelle miehelle ja yhdelle naiselle, mutta itse palkinnoista lisää tietoa myöhemmin! Tuun myös luultavasti lähipäivinä arpomaan parit pöydät aloitusdrinkkeineen blogin lukijoiden kesken, siitäkin lisää tietoa myöhemmin. Mustavalko-bileet jatkuvat osimoilleen kahteen saakka.
Että sellaista! Päädyin tosiaan lopulta mustavalko-teemaan, vaikka jotkut viidakkobileet tai Harry Potter -lavasteet olisivatkin olleet aika mahtavat :D Ehkä ensi kerralla sitten. Toivottavasti nuo tapahtumat kuulostaa hyvältä ja toivottavasti mahdollisimman moni teistä tulee paikalle. Musta on niin hienoa, että saadaan tällaista tapahtumantynkää vähän pohjoisempaankin eikä aina vaan Helsinki-Tampere-akselille. Ajattelin myös kysyä, olisitteko te halunneet jonkun virallisen jatkopaikan mustavalko-bileiden jälkeen? Kommentoikaa, sillä vielä ehtii vaikuttaa :)

Päivän tapahtumien Instagram-tunniste olkoon #starryeyes1bar, kasataan sinne tunnelmia ja katsotaan, jos mie tekisin vaikka jälkikäteen blogiin jotain pientä kollaasia kivoimmista kuvista. Jos joku kohta jäi epäselväksi, mie vastailen kysymyksiin kommenttiboxissa!

43 kommenttia:

 1. upeat kuvat huh ! ja yhteistyö kuulostaa loistavalta, miekin tulisin jos vaan ouluun pääsisin !:) hei muuten oon miettiny sulta kysyä jo kauan, sulla tais instassa olla joku kuva missä olit jonku lisälampun ym kans mitä käytät joskus kuvauksissa, millanen lisälamppu sulla on kun on itsellä vähän mietinnässä jos hommaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli itse asiassa Harrin, sen valokuvaajan jonka kanssa olin silloin kuvaamassa :)

   Poista
  2. aaa aivan !! :3 pittää alkaa googletteleen löytyiskö jostain suhkot edullisesti tämmöselle tavalliselle tallaajalle :) kiitos kuitenkin<3

   Poista
 2. eii hitsi! harmi ku ei just tollon oo oulussa eikä ees lähettyvilläkään :( ois ollu niin huippua osallistua tohon ku kuitenki sinun blogia niin kauan jo seuraillu! ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi kyllä! Seuraavissa Qstockeissa kenties? :)

   Poista
 3. hii kuulostaa hauskalta! nähhään varmaanki sielä :) ihanaa uutta viikkoa sita ♥

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kyllä huipulta nuo black and white partyt! Saa nähdä jos tulis vaikka käväseen.. :)

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi miten huipulta kuulostaa! :) Niin siistiä, että oot päässyt tuollaista järkkäilemään! Nyt harmittaa, että oon täällä kaukana Tampereella :D muuten tulisin paikalle ihan varppina !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä kiitollinen, ollu jännää suunnitella näitä :) haa ihana kuulla että tulisit!

   Poista
 6. Kuulostaapa kivalta, harmi että Oulu on niin kaukana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita kuule junalla puksuttaen ;) haha

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tuli muuten mieleen, että kun on mustavalko-teema niin kai saa silti laittaa _punasta_ huulipunnaa? :DDd Jos siis iltamenoihin jaksaa osallistua!

   Poista
  2. Saa laittaa!! Haha ihana :) Ja värikkäitä koruja myös, kunhan vaatteet olis mustaa tai valkoista :)

   Poista
 8. Aivan huippu yhteistyö Sita!! Mie niiiiiiin haluaisin päästä paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsisitkö?? Olis kyllä huippua, ei olla oltu Kaarlessa sen jälkeen ku kaaduttiin pyörällä :D

   Poista
 9. Höhöö arvaa kuka on just tuollon Oulussa ;)) Pakko tulla käymään illalla, päivällä on hääkuvaukset niin sillon en ikävä kyllä pääse.. Ihana nähä ja ihan huippua tämmönen yhteistyö!!<3

  VastaaPoista
 10. Tuun aikavarmasti blogilounaalle! :) <3 mahtava juttu tää :)

  VastaaPoista
 11. Tuonnehan vois ehkä tullakin, jos vaan aikataulu sallii! :) Oon just sopivasti tulossa silloin täältä Tampesterista taas kotikulmille pyörähtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän hyvä sattuma, ehdottomasti käymään :)

   Poista
 12. Ois niin huippua päästä!!! Mä oon töissä iltaan saakka, buu :-( Pitäkää huiput pippalot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko :( hö mie just toivoin että nähtäis tuolla :)

   Poista
  2. Mä alotin just toisen työn joten aikataulut meni ihan uusiksi! Mut hei, nähään joku toinen päivö :)

   Poista
 13. Nöyyy, mulla ois illalla niitten hölömöjen vaihtareitten synttäribileet otokylässä :'D Lounaalle tuun kyllä varmasti, jos löydän lounasseuraa jostain. Saa nähä miten tuon illan käy - ois kyllä niin huippua päästä sinnekin >___<

  VastaaPoista
 14. Mä taijjan tulla molempiin kun mulla on poikaystävä-vapaa vklp niin mitäpä muutakaan sitä tekisi! ;)

  VastaaPoista
 15. Tulossa tulossa seuran kanssa :D

  VastaaPoista
 16. jes! ihanaa et oulussakin tapahtuu tämmösiä! :> onkos noissa illan bileissä jokin ikäraja? siis meinaan niinku et onks k20 tai k21 ku ite oon viel pari kk 19....;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Witsi se on K-20 :S En tiiä tosin onko se niin parin kuukauden päälle? Koska ei kuitenkaan oo kyse siitä täysikäisyydestä :)

   Poista
 17. Uskaltaako tonne päivätapahtumaan tulla yksinään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha uskaltaa varmaan! Tutustuupahan uusiin ihmisiin :) Eli lyöttäytyy johonkin seuraan koko ajaksi :D

   Poista
 18. En malta oottaa!! :---) kuulostaa niin hyvältä! Paljonko se lounas muuten maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaatit on Medium 4,90 / Large 5,90 / XL 8,90.

   Mie suosittelen largea, siinä on enemmän erilaisia täytteitä kuin mediumissa :) Jee huippua ku tuut!

   Poista
 19. Hihii, mä tuun ainakin tonne lounaalle:) Vitsi ootan jo tota lauantaita niin palijo!

  VastaaPoista
 20. Mua kyllä houkuttais tulla huomenna tuonne blogilounaalle! :) Tuntuu vaan, että kaikki sosiaalisen kanssakäymisen taidot ovat ihan totaalisen jäässä, kun oon koko syksyn vaan nyhjöttäny kouluhommien parissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, tuut syömään vaan :) :D Katotaan niin mullaki jännittää niin paljon etten saa mittään puhutuksi..

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS