torstai 25. syyskuuta 2014

Miksi tänään oli hyvä päivä

image

Mulla on tällä hetkellä väsynyt ja iloinen olo: fyysisesti ihan poikki, mutta mieli on virkeä ja stressitön. Tämä tällainen on ehkä paras olotila arki-illalle, jos multa kysytään.

Tänään tapahtui kaikkea mukavaa, isoa ja pientä. Sain herätä pusuihin ja viettää kiireettömän aamun, ja myöhemmin join aamupäiväkahvit kotona rakkaan Maijan kanssa. On ollut ikävä meän kahvittelu-avautumisia :) Ja kyllä, tänään oli hyvä päivä myös siksi, että mulla oli pitkästä aikaa mekko päällä. Kun olin saanut vielä laitettua sähköpostia Footway-arvonnan voittajalle, lähdin kotoa kohti keskustaa.

image

Suuntana oli 1bar, jossa söin herra päällikön kanssa lounaat. Salaattia possunniskalla ja aurajuusto-kastikkeella, oli aika hyvää! Tuo mun salaatti maksaa muuten 3,90 euroa, ei paha. Juteltiin tapaamisen aikana blogiyhteistyöstä ja vitsi, marraskuussa tulee olemaan aika jännät paikat. En voi vielä paljastaa mitään, koska en ihan oikeasti tiiä vielä itsekään mitä tuleman pitää, haha. Mutta voin sanoa, että järjestetään oululaisille niin siistit kekkerit ettei oo samanlaisia nähty! Myöhemmin iltapäivällä näin vielä Tiinaa, jonka kanssa käytiin pitkästä aikaa Makia-postauksen kommenteista inspiroituneina Strada Coffeessa.

image

Pakko sanoa, että mun suklaaleivos oli vähän kuivaa ja makua voisi kuvailla tunnisteella #meh. Onneksi oli kermavaahtoa.

Illalla menin viiden jälkeen Teknopalatsille, jossa tosiaan ostin kymmenen kerran kortin yliopiston kalenterin opiskelijaalennuksella hintaan 39 euroa. Samalla hinnalla olisi saanut kuukausikortinkin, mutta otin mieluummin tuon - tulee kuitenkin esimerkiksi reissattua Rovaniemelle ja Helsinkiin tässä neljän viikon sisällä. Kävin heti Maijan Combatissa, mikä oli vallan ihanaa. Vaikka kengät unohtui, haha vedin tunnin kaksi numeroa liian isoilla lainalenkkareilla. Näin tänään myös sympaattisen ja vanhan näköisen mummelin, jolla oli yllättäen ihana neonpinkki pipo päässä. Ja tykkään niin siitä, että Hissu on taas otettu Putous-mainokseen (koska miehän toivon joka vuosi, että Hizmael olisi mukana). Äsken venyttelin pitkästä aikaa ja BB-Joni on kaikessa omalaatuisuudessaan maailman ihanin.

image

Siksi oli hyvä päivä.

17 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että oli hyvä päivä :) Tuo sun takki on ihana!

  VastaaPoista
 2. Hei kannaattaa käyä kokkeilee jos et oo vielä käyny niin tosi hyvän sallaattipaikan nimeltä olivia. Se on siinä kirkkokadulla :)

  VastaaPoista
 3. Ihana takki, sä se taidat sit kyl ton syksypukeutumisen ku aina ihastelen sun asuja!
  Mistä oot ostanu ton takin? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana ku oli hyvä päivä ♥ tämmösiä postauksia on tosi piristävää lukea! ja sun kuvia on nii kiva kattoa ku kuvauspaikat on monesti tuttuja :)

  VastaaPoista
 5. Sie oot kyllä niin sulosen olonen tyyppi! Tulee aina väkisinki hymy huulille sinun juttuja lueskellessa :)

  VastaaPoista
 6. Sä jos joku ansaitset hyvän päivän. JA PUSUHERÄTYKSEN!! TTTaivas. Terveisin .-^kateellinen_92^-.

  VastaaPoista
 7. Hei mistä hieno takkia on ostettu? :)

  VastaaPoista
 8. Siis mitä, saako 1barista ruokaakin? :o

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS