sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Linkitä blogisi

image

Joku pyysi multa loppukesästä kommenteissa tätä, joten nyt kun kysymyspostaus-urakka on ohi, on aika pistää linkitä blogisi -hässäkkä käyntiin! Eli ei muuta kuin laittamaan omaa blogia kommenttiboxiin. Mie käyn teän sivuja läpi ja valitsen omia lemppareita, joita esittelen myöhemmin postauksissa. Mulla ei ole mitään kriteerejä sille, ketkä saa osallistua; ei siis ole väliä, onko aihealueena life style vai ruoka, tai onko sulla lukijoita kymmenen vai tuhat. Kaikki mukaan vaan :) Ajattelin tehdä useamman lempparilistan, että saadaan mahdollisimman monta kivaa blogia näytille - tällaiset jutut voi kuitenkin merkitä yllättävän paljon bloggaajalle, sillä esimerkiksi mun blogi sai alkusysäyksensä Laura Heijan linkitä blogisi -postauksen kautta.

Toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon porukkaa mukaan! Saa vinkata kaverillekin :) Osallistumisaikaa ei ole rajattu, mutta koitan saada ensimmäiset blogiesittelyt julkaisuun parin viikon päästä. Myöhemmät tulee sitten ripotellen tässä syksyn ja alkutalven aikana. Ja nyt ei muuta kuin linkittämään!

228 kommenttia:

 1. http://katis-photography.blogspot.fi/ moikka :) mie lisäilen mun blogiin valokuvia luontoon ja eläimiin liittyen. blogi on kuvapainotteinen :)

  VastaaPoista
 2. Linkitän ilomielin ajatuksella, ettei ennakkoluuloja ja mm.ikärasisimia ole. ;) Blogi kuitenkin on tälläisen 45-vuotiaan tekele elämästä ylipäänsä, iloisista ja surhahupaisistakin sattumuksista. :) Jos blogia selaa, sieltä voi löytyä aika jänniäkin juttuja. :)

  Aurinkoista sunnuntaita ja kauniita tähtiöitä toivottelee Tiia

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. http://oonaen.blogspot.fi/

  18-vuotias kampaaja opiskelija kirjoittaa lifestyle, muoti sekä kauneusblogia, joka kiteytyy saman nimen alle. Blogistani löytyy erikseen BEAUTY STUFF -osio, josta löytyy hius- ja meikkivinkkejä kaikille♥. Olen positiivari, haaveilija, runotyttö ja kirpparihiiri. Blogissani korostuu elämän hyvät sekä huonot hetket realistisesta näkökulmasta. Pyrin korostamaan asioita, joista nautin.
  Kaikkea tätä yhden klikkauksen päässä ^^!

  VastaaPoista
 4. http://tb-suvin.blogspot.fi

  Treeni- ja hyvinvointiblogi, jossa jaan ajatuksiani mm. käynnissä olevasta pt-koulutuksesta, gluteenittomuudesta ja keliakiasta ja yleisesti treenaamisesta :)

  VastaaPoista
 5. Nämä postaukset on huippuja, useat ihanat blogit löytyneetkin nimenomaan näiden kautta =)

  www.kaytetyt.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. http://www.aanimalia.blogspot.fi/

  16-vuotias, lukiossa kuvataidelinjalla opiskeleva tyttö pitää valokuvapainotteista blogia. Välillä juttua kolmesta hamsteristani ja isäni luona asuvasta irlanninsetteristä.

  ps. mä muuten löysin blogisi pari vuotta sitten niin, että olit kommentoinu vanhaan blogiini heh. Ja tosi hyvä että löysin tänne! :)

  VastaaPoista
 7. http://bringmethe-future.blogspot.fi

  22-vuotias Oulun kupeessa asusteleva naikkonen kirjailee elämästään ja kaikesta siihen kuluvasta. Mukana niin musiikkia, kosmetiikkaa, vaatteita kuin ruokaakin! Tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista
 8. http://kiakarin.blogspot.fi/

  Muoti/lifestyle/mikäikinä blogi ilmeisesti aikuisempaan makuun (mut ois laitettu siinä inspirationissa sinne Living & Lifestyle puolelle :-D)

  VastaaPoista
 9. Tässä sulle blogini, jota ei pysty tunkemaan mihinkään kategoriaan: tänään se saattaa olla musiikkiblogi, huomenna leivontablogi ja ensi viikonloppuna henkilökohtainen päiväkirja! :)
  http://weirdteaparty.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. http://smoothcriminal-na.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. http://lottaeleonora.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 12. http://alfajaelfa.blogspot.fi kahden 17-vuotiaan tytön elämää reissaamisesta,arkielämästä ja muodista:)

  VastaaPoista
 13. http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön elämää lifestyle/muoti blogin muodossa Rovaniemeltä iloisella elämänasenteella :)

  VastaaPoista
 14. http://dominoefekti.blogspot.fi

  Lifestylea, eli jaarittelua arjen iloista, ulkonäöstä, fiiliksistä ja innostumisesta milloin mihinkin hömppään elämäntapahaaveilijan näkökulmasta :)

  VastaaPoista
 15. http://v-laura.blogspot.fi/

  Kirjoittelen lähinnä lifestyle-tyylistä blogia, kiinnostuksenkohteina erityisesti muoti ja kauneus. Mun blogi on aika kuvapainoitteinen, mutta haluaisin tulevaisuudessa kirjoitella sinne syvällisempiäkin juttuja :)

  VastaaPoista
 16. http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/
  Kirjoittelen sitä mitä tulee mieleen, ja aiheet on aika laidasta laitaan. On kauneuteen liittyvää, kuulovamma tai sekalaista. Ei ole yhtä tiettyä aihetta mistä puhuisin, ja toivon että pidät blogistani! :) Blogi on aika paljon lifestyletyyppinen, ainakin minun mielestä.

  VastaaPoista
 17. http://selectfilter.blogspot.fi

  Oon 21 vuotias visuaaliseksi suunnittelijaksi opiskeleva puuseppä ja mun blogi koostuu kosmetiikasta, kissoista, sisustushässäkästä ja vähän kaikesta josta satun räpsimään kuvia, valitettavan usein se sattuu olemaan oma naama. Mun blogista saa eniten irti ihmiset joita kiinnostaa halppis-kosmetiikka ja niillä toteutetut meikki"tutoriaalit", ihmiset jotka arvostaa enemmän hyviä kuvia kuin tekstin laatua ja jotka elää pilke silmäkulmassa ;) Niin ja jos konkreettisia esimerkkijä tarvitaan niin blogissa on paljon kissoja, tatuointeja, hiusjuttuja, meikkejä, kuvia, kuvia, kuvia ja kirjotusvirheitä.

  VastaaPoista
 18. http://katriaulikki.blogspot.fi/
  18-vuotiaan uuteen kaupunkiin vasta muuttaneen opiskelijatyttösen lifestyle-höpötystä kaikesta maan ja taivaan välillä :-)

  VastaaPoista
 19. Kiva, kun toteutat tämmösen. Toivottavasti löytäisi itekkin lisää luettavaa. Oon huomannut, että monet ei mainosta blogiaan mitenkään joten jonnekkin kivaan blogiin ei välttis eksy koskaan. Ja se on hirvee vääryys :(

  Tässä minun blogi jossa olet tainnut muutaman kerran jo vierailla. Olen 27 vuotias pienen pojan äiti Oulusta. Blogissa paljon pohdiskelua ja syvellisempiä juttuja. Asukuvia ja paloja arjesta. Välillä ihan sitä hömppääkin. Jätän tarkotuksella ne negatiiviset asiat blogin ulkopuolelle. Ainakin yritän pitää sen sellaisena hyvänmielen paikkana. Tervetuloa tututsumaan.

  http://taniansilmin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 20. julia-maaria.blogspot.com

  Kaliforniasta palannut vaihtari, joka muutti pari viikkoa sitten Ouluun koulun perässä ja kirjottelee elämästään näiden kahden maailman välillä :)

  VastaaPoista
 21. Heippa! Täällä kirjoittelee 17- vuotias lukiota opiskeleva tyttö. Blogini koostuu mm. arjen pienistä asioista, tunteista, läheisistä ja mitä päivisin tulee eteen eli suoraan sanoen life-style blogi. Tervetuloa lukemaan blogiani!

  http:/todaymeandmylife-vivi.blogspot.fi

  Terkuin Vivian

  VastaaPoista
 22. NOU PROBLEEM

  20-vuotiaan Annika tyttösen blogi on pulloillaan hyvää mieltä, räpsittyjä kuvia ja höpötyksiä milloin mistäkin! :)

  VastaaPoista
 23. 16-vuotiaan tytön omaa elämää kuvaavia postauksia, jotka on useimmiten melko kuvapainotteisia :-)

  http://beautiful-life-of-linda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. http://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 25. Oii kiva että teet tällaisen! Mun blogi onkin varmaan sulle jo tuttu, mutta linkitän silti, toivottavasti se ei haittaa... :) <3

  Eli mun blogi koostuu lähinnä omasta perusarjesta, sillon tällöin asuista sekä tietenkin oman kodin valmistuessa myös sisustuksesta! Tykkään kirjottaa kaikkee hömppää, en hienostella. Tykkään pohtia ja jakaa myös henkilökohtaisempiakin asioita joskus :')

  VastaaPoista
 26. Tämmöset on niin hyviä, monta lempparia löytyny näiden postauksien kautta :-)

  http://emminda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Hupsista keikkaa, nyt se perhanan blogi jäi kommentin kyydistä.... :D elikkäs tuota siis:

  elamaa-enni.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 28. http://radioacgirl.blogspot.com
  15 kesäinen tyttö kirjoittelee blogiinsa kaikesta tyttömäisestä (ja myös ei-niin-tyttömäisestä), intohimoinaan urheilu ja kauneus.

  VastaaPoista
 29. http://fash1ontherapy.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 30. www.nea-k.blogspot.fi

  18vuotias opiskelija kirjoittelee blogia lähinnä omasta tyylistään. Muoti juttujen lisäksi myös muuta turhanpäivästä höpöttelyä. Tervetuloa lueskelemaan:-)

  VastaaPoista
 31. http://smashthesnowglobe.blogspot.fi

  Parikymppisen ihmistieteiden opiskelijan kuvitettuja kertomuksia elämästä ja sen pienistä ja suurista iloista, kuten syömisestä, hyvistä kirjoista ja matkustelusta. Välillä uidaan syvemmissä vesissä, mutta pää pysyy aina pinnalla.

  VastaaPoista
 32. http://nellinadjaelisa.blogspot.fi/

  21-vuotias pohjoisen tyttö kirjoittelee jokapäiväisestä elämästään - ihanista hetkistä ja kaikesta, mikä saa hymyilemään keskellä rankintakin sadetta.

  VastaaPoista
 33. Hei ompa kiva juttu tämmönen! :) Minä oon 23-vuotias oululainen, kirjoittelen muoti- ja lifestyle-tyyppistä blogia, mistä kauneus-, treeni- ja ruokajuttujaki löytyy. Toivottavasti tykästyt!

  http://jozellablog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 34. http://heidi-facetomorrowtoday.blogspot.fi/
  26v. oululaistunut rovaniemeläinen kirjottelee reseptejä, mutta myös sisustukseen, kauneuteen ja valokuvaukseen liittyvistä aiheista. :)

  VastaaPoista
 35. Http://storyofmylife-pepa.blogspot.com

  Tamperelaistyttösen lifestyle-blogi :) Keskiössä asut, vaatteet ja kaikenmaailman höpöttely mahdollisimman rennolla otteella.

  VastaaPoista
 36. http://nniinaa.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaistytön kuvapainoitteinen lifestyleblogi :-)

  VastaaPoista
 37. http://lfdy.blogspot.fi

  19-vuotiaan hömppäblogi täynnä vaaleanpunaista ja tyttömäisiä juttuja. Löytyy mm. asukuvia, sisustusta ja videoita. :)

  VastaaPoista
 38. http://searchingheavensforanotherearth.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista
 39. www.fashionetc-m.blogspot.fi
  Kohta 17.v tytön blogi täynnä asukuvia, kuulumisia ja muuta höpinää!

  VastaaPoista
 40. http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  24-vuotias naisenalku, juuri startanneet yliopisto-opinnot suomen kielen parissa, rakkaus kirjoittamiseen sekä loputon kiinnostus muotiin. Tervetuloa! :)

  Ps. Kiitos siitä opintopostauksesta!! Toivoin joskus sulta sitä, mutta taisin unohtaa kommentoida siihen. :)

  VastaaPoista
 41. http://sinaviola.blogspot.fi/

  Olen 20 -vuotias Helsinkiin muuttanut sielukas unelmoija ja kirjoitan blogissani elämästäni sekä esittelen asujani kauniiden kuvien siivittämänä. Rakkaina harrastuksinani ovat laulaminen ja pianonsoitto sekä piirteleminen ja maalailu.
  Toivoisin että lukijat voisivat inspiroitua blogistani :)

  VastaaPoista
 42. http://crpdmj.blogspot.se anonyymiä aupparielämää stokiksesta!

  VastaaPoista
 43. http://allthelovesofmylife.blogspot.fi/

  jeee, kiva jos sais itekki sun listauksista sit uutta luettavaa! :)

  VastaaPoista
 44. http://yourkite.blogspot.fi

  moi sita! mikäköhän tuo minun blogini olisi? sieltä löytyy ainakin valokuvia, omaa elämää ja ajatuksia siitä ja vähän muustakin.

  VastaaPoista
 45. http://thenextepisode-katarina.blogspot.fi/
  Helsinkiläinen muotibloggaaja :)

  VastaaPoista
 46. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi/
  18-vuotiaan nuorukaisen elämää lifestyle blogin muodossa :)

  VastaaPoista
 47. http://kaisamarian.blogspot.com

  19-vuotias välivuotta viettävä oululainen. Kirjoittelen mun elämästä, mielipiteistä, vaatteista ja ilmiöiden ihmettelystä :)

  VastaaPoista
 48. Jos kosmetiikkajutut kiinnostaa niin tässä ois:
  http://ootmeikannut.blogspot.fi
  Ja blogis on ihan huippu! (:

  VastaaPoista
 49. http://iseeabiggerdreams.blogspot.fi/
  Valokuvaus/lifestyle blogi :-)

  VastaaPoista
 50. http://mima93.blogspot.com/ 21-vuotias oululainen tyttö joka höpöttää kaikenlaista, opiskelen raahessa hiusalaa ensimmäistä vuotta, jatkossa tulossa blogiin enemmän hiusjuttujakin :) Tykkään koirista, kynsilakoista, meikeistä ja toki uusista vaatteista <3 käy ihmeessä tsekkaamassa! oon vasta alkanu oppia käyttään bloggeria vähän paremmin kuin alkuaikoina :)

  VastaaPoista
 51. http://sweetystalker.blogspot.fi/
  Tiuhaan päivittyvä tuore huumoriblogi arkisista kohellusta kuvina ja giffeinä.

  VastaaPoista
 52. http://keywordfashion.blogspot.fi/

  Jokapäiväistä hulinaa kuvina ja sähläystä asukuvien, kaikenlaisten pinnalla olevien kausijuttujen ja muun elämän keskellä 25-vuotiaan naisen(tytön?) näkökulmasta huumoria, raivopostauksia ja sarkasmia unohtamatta..

  VastaaPoista
 53. - pienetajatukset.blogspot.fi

  Arkea, fiiliksiä ja syvällisempiä pohdintoja.

  :-)

  VastaaPoista
 54. Hieman erilainen blogi;)
  http://www.poyhkeaminkki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 55. http://saijis.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia ja kauniita laukkuja! Blogissa lähellä sydäntä on myös videot, päivän asut, tuotearvostelut sekä tutoriaalit. Lisäksi löydät sieltä aina laadukkaat kuvat ja aktiivisen postaustahdin :)

  VastaaPoista
 56. http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  22-v tyttö Tampereelta kirjoittelee lifestyle-blogia rennolla ja positiivisella otteella :) Blogini on aika asukuva painotteinen, mutta tykkään julkaista myös mm. ruokajuttuja, random-kuvia ja kosmetiikkavinkkejä. Ja näkyypä sielä blogissa välillä myös mun ranskanbulldoggi Ulpukin!

  VastaaPoista
 57. Mä tässä vielä puolisen vuotta kirjoittelen ulkosuomalaisen elämästä, sitten taas muista elämän uusista tuulista. Siitä blogissa onkin kysymys, elämän suunnasta ja kaikesta mitä matkalla sinne jonnekin tapahtuu :)

  http://suuntaviiva.blogspot.com

  VastaaPoista
 58. http://ontheroadalice.blogspot.fi

  23-vuotias Tamperelainen parturi-kampaajaopiskelijan (eli minun) pitämä blogi. En ole aihettapiiriä sen kummemmin rajaillut, kirjoitan kaikesta mistä tykkään, vaikka paljon blogi keskittyy kauneuteen ja trendeihin, sekä ihan vaan kurkistaa pikkuisen mun elämään!

  VastaaPoista
 59. http://iida-aliisa.blogspot.fi/

  Iida / 20 v / Jyväskylä / muoti/lifestyle :-)

  VastaaPoista
 60. http://sagasofiab.blogspot.fi/

  seitsemäntoista ja elämästä iloinen. Valokuvaan ja kirjoittelen pieniä ja isompia juttuja elämästä. :-)

  VastaaPoista
 61. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 62. http://emilia-pieniunelmiaelmst.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 63. http://katrinintiaanikesa.blogspot.fi/

  Spontaania tajunnanvirtaa ja puoliharkittua purkautumista elämästä. Avainsanoina muun muassa lempeyden tie, tiedostaen eläminen, seikkaileminen ja läsnäolo hetkessä. Blogi elää tällä hetkellä melkoista murrosvaihetta, kun epämääräisestä lifestyleblogista on tullut jotain vieläkin epämääräisempää, mutta itselleni paljon merkittävämpää. Seikkailujen miljöönä ennen Oulu ja Helsinki, tällä hetkellä Kainuun korvet ja parin viikon kuluttua Kaakkois-Aasia.

  VastaaPoista
 64. http://blogbook.fi/sunsetandfridays

  Reissuja, asuja, elämää, nyt Aasiasta käsin, vuoden vaihteen jälkeen toivottavasti uudelta mantereelta :)

  VastaaPoista
 65. www.minullaonsiivet.com Matkailuun keskittynyt lifestyle-blogi, matkajuttujen lisäksi myös DIY-juttuja, reseptejä, treeni- ja hyvinvointiasiaa, asukuvia, juttua Australiassa asumisesta... Matkailu on kyllä aikalailla pääasia, parin seuraavan kuukauden aikana luvassa juttua ainakin Sydneystä ja Uudesta-Seelannista :-)

  VastaaPoista
 66. http://ainoemilian.blogspot.fi

  Juuri 20v täyttänyt, Kuopioon muuttanut opiskelijavaimo, joka rakastaa urheilua, hyvää ruokaa, kauniita taloja ja yksityiskohtia ja tietenkin sitä parempaa puoliskoa. :)

  VastaaPoista
 67. Kahden 16-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, paljon asukuvia ja videopostauksia, sekä meidän kuulumisia yleensäkin:)

  http://ninnijaveera.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 68. http://dreamoffi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 69. http://www.lily.fi/blogit/sparkle

  Oululaisen 22-vee yliopisto-opiskelijan lifestyle-blogi, josta löytyy niin asukuvia, kosmetiikkavinkkejä, mielipidepostauksia kuin kirppissaaliiden esittelyäkin.

  VastaaPoista
 70. http://inspirationbylaura.blogspot.fi

  Jonkinsortin lifestyle-blogi, johon kirjoittelen millon mitäkin :) Tahti on vähän hiipunut ja kaipailisinkin vähän vinkkejä kommenttien muodossa, että miten parantaisin blogiani uuteen uskoon.

  VastaaPoista
 71. http://sannifromthenorth.wordpress.com/

  VastaaPoista
 72. http://trucollection.blogspot.fi
  19-vuotiaan liiketalousopiskelijan lifestylepainotteinen blogi:) Paremman kuvan blogista saa kurkkaamalla!

  VastaaPoista
 73. http://sannamarian.blogspot.fi :-)

  VastaaPoista
 74. Löydyn tuolta oululaisista bloggaajistakin, mutta

  http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 75. http://annalottajosefina.blogspot.fi

  Pidän kokkailusta ( ja etenkin syömisestä) ja rakastan ruoan kuvaamista:) Eli pääasiassa blogini painottuu...ruokaan;) Toivottavasti tykkäät!

  VastaaPoista
 76. Heippa!

  Mietin hetken viitsinkö omaa blogiani edes linkittää, kun kiireiden takia en ole päivittänyt sitä kolmeen viikkoon. Mun linkitänpäs kuitenkin, ehkä mä tällä viikolla ryhdistäydyn sen kanssa :D

  http://stinablogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 77. http://fromlaplandtony.blogspot.fi

  Blogi unelmien toteutumisesta, elämän pienet ilot ja surut - tyttö Lapista muuttaa tällä viikolla opiskelemaan musiikkiteatteria New Yorkiin unelmakouluunsa :)

  VastaaPoista
 78. http://muutakinkuintanssia.blogspot.fi/

  tälläinen sympaattinen valokuvaava runotyttö :*

  VastaaPoista
 79. http://kaksiyhdenhinnalla.com

  26-vuotiaiden turkulaisten kaksosten elämää, matkustelua, treenailua ja muotia :)

  VastaaPoista
 80. http://t-t-boom.blogspot.fi

  Oivoi, tätä on nyt yritetty herättää henkiin ja onneksi inspiraatiota on taas löytynyt!
  Pieniä paloja 20-vuotiaan opiskelijan elämästä.

  VastaaPoista
 81. Viimeisellä vuodella opiskeleva tuleva media-assistentti Oulusta, joka on vasta aloitanut uudestaan valokuvaus/lifestyle blogin.

  http://jepatzu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 82. Sisustuspainotteinen blogi ripauksella lifestylea. Suunnittelen myös sisustusmallistoa, joka tulee blogiin ensi vuoden puolella. Blogissa nyt myös käynnissä arvonta :)

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 83. nuoren mutsin ihmeellinen elämä. omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. menneisyydessä sumuinen ensimmäinen vuosi äitinä, sitä ennen itsensä etsiminen korviaan myöten ihastuneena, opiskelut, sydänsurut ja tuskat. rakkaus konemusiikkiin, autoihin, mukaviin vaatteisiin ja omaan kuontaloon. outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiukset liimassa. kasvetaan aikuiseksi hitaasti mutta varmasti... ehkä...

  www.xheartxhenriikka.blogspot.com

  VastaaPoista
 84. Mun blogi on vähän sekoitus siitä mistä mun tekee aina milloinkin mieli kirjottaa! :)

  http://rospipospi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 85. Vasta yliopiston aloittaneen ja uuteen kaupunkiin muuttaneen tarinoita elämästä :3

  par-paradise.bligspot.com

  VastaaPoista
 86. Olipa ihana postaus! Pakko siis itekki osallistua. :)

  Kirjoitan muoti/lifestyle blogia äidin ja yrittäjän näkökulmasta. Tällä hetkellä asumme Espanjassa, jonne muutimme perheeni kanssa elokuun alussa.

  http://miauslife.com/

  VastaaPoista
 87. En tiedä, meneekö sun tykkäyskategoriaan, mutta nuoren abivuotta läpi käyvän valokuvailijan(ehkä joskus vvielä valokuvaajan) kuvaukseen painottuva hömppäblogi

  Puolivahinkoja -blogi(klik)

  VastaaPoista
 88. mymindwithme.blogspot.com kaikkea kuvien räpsimistä :D

  VastaaPoista
 89. Parikymppisen treeni painotteinen blogi

  http://betterbooty.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 90. Täällä toinen suomea opiskeleva!:)
  mielikuvailua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 91. 16-vuotiaan omilleen muuttaneen ja toisen vuoden media-assari opiskelijatytön lifestyleblogi! Blogista löytyy suuret valoiset kuvat, kuulumisia, uusimpia ostoksia, asuja ja joskus videoita ja lukijoiden toivomia postauksia! Pyrin pitämään blogini positiivisena ja kivana paikkana itelleni ja muille :-)
  http://inkaintiaani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 92. rovaniemeläisen nuoren naisen lifestyleblogi :)
  annart-meandmyself.blogspot.fi

  VastaaPoista
 93. Täällä yks pohjosen tyvären blogi, tosin tällä hetkellä asun Tampereella:)

  http://pohjosestatuulee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 94. kiialexandra.blogspot.fi

  18-vuotiaan audiovisuaalista viestintää opiskelevan nuoren naisen elämää kameran linssin läpi kuvattuna. :-)

  VastaaPoista
 95. http://tannifloats.blogspot.fi/

  17vee vähän omalaatunen fanityttö joka tahtoo nähä maailmaa nii paljo ku pystyy ja unelmissaan tekee joku päivä työtä leffa-alalla, myös valokuvaus lähellä sydäntä. :-)

  VastaaPoista
 96. http://outihelena.blogspot.fi

  21-vuotias kauppatieteitä opiskeleva tyttö, kuvapainotteista blogia kirjoittelen ja päivittelen :) Juttuja elämän pienistä iloista ja postitiivisella meiningillä postailua!

  VastaaPoista
 97. leatherandlingerie.blogspot.fi
  Ruudun takana elämäänsä ja rakkautta muotia kohtaan jakamassa mie - 19-vuotias rovaniemeläistyttö, joka muutti hiljattain Tampereelle opiskelemaan luokanopettajaksi! :--)

  VastaaPoista
 98. http://essijavallu.blogspot.fi/

  Vähän sekalainen blogi; löytyy harrastukseen eli ratsastukseen liittyvää juttua, mutta myös lifestyle painotteista juttua. Kirjoittajana 18-vuotias neiti täältä Oulusta, joka rakastaa harrastustaan, mutta jalat tuntuvat vievän muualle.

  VastaaPoista
 99. http://llifeisadream.blogspot.fi/

  20, Oulu & Raahe, valokuvaus & lifestyle :-)

  VastaaPoista
 100. http://palapelinkokoamista-enni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 101. http://minnamaariaa.blogspot.fi/2014/09/hki.html
  Hiljattain aloitettu blogi:) Ruudun takana juuri hetki sitten lukion aloittanut tyttö joka kirjoittelee ja valokuvaa:)

  VastaaPoista
 102. http://milkainnamaaria.bellablogit.fi/

  Elämään ja elämiseen hurahtanut, 19-vuotias Milka kirjoittaa blogiaan lifestyle-twistillä.
  Blogissa käsitellään elämää sen kaikilla osa-alueilla iloja ja suruja myöten.
  Mukaan mahtuu myös paljon muoti-, matkustus-, liikunta- ja musiikkijuttuja, pieniä fiilistelyjä elämästä.
  Blogi rehellisyydestä, laadukkaista kuvista ja mieleenpainuvista ajatuksista.

  VastaaPoista
 103. http://hennankengissa.blogspot.fi/

  :)

  VastaaPoista
 104. http://ronjadaniela.blogspot.fi/

  18-vuotias lukiolaistyttö joka hiljattain jatkanut bloggailua (:

  VastaaPoista
 105. Pakko linkata omakin blogi tänne, näistä löytää kyllä aina hyvää luettavaa! :)

  Eli olen oululainen 23-vuotias kampaaja! Tykkään kuvailla paljon ja pyrinkin pitämään blogissani kuvat pääasiassa, mutta myös tekstiä löytyy paljon! Positiivinen ihminen kun olen, on blogissani hyvinkin samanlainen suunta. Mutta olen pikkuhiljaa myös alkanut lisäilemään tekstejä pohdiskelevimmastikin aiheista. :) Näiden lisäksi löytyy juttua myös kauneudesta, matkustamisesta sekä jonkin verran herkullisia reseptejä!

  http://balanced247.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 106. Mä en nyt tiiä tuliko tää jo, ku netti katkesi, mut pistetääs uudestaan :-D
  Essi-Ka.blogspot.com
  22 v naikkosen lifestyleblogi, vähän erilaista bloggailua :) !

  VastaaPoista
 107. Heippa! Mun nimi on Keela ja oon vuonna 1997 syntynyt, lukion toisella luokalla oleva tyttö. Kirjoitan blogia omasta elämästäni, omalla tavallani. c:
  www.outsidedude.blogspot.fi

  VastaaPoista
 108. Hauska juttu tällainen, en olekaan ennen tällaiseen lähtenyt mukaan. Kokeillaan nyt, löysinkin tästä kommenttiosiosta muutaman mielenkiintoisen luettavan :)

  Olen Lena, 27v ulkosuomalainen, joka päätyi Kuopion, Glasgown ja Lontoon kautta Taipeihin.

  Ulkomailla olen ollut nyt seitsemän vuotta ja työt (omat sekä miehen) pitää meidät kyllä poissa Suomesta, tosin siellä yritetään vierailla niin usein kuin mahdollista. Blogissa juttua ulkosuomalaisuudesta, matkoista, ihan tavallisesta elämästä maailmalla sekä tällä hetkellä mandariinikiinan opinnoista. :)

  VastaaPoista
 109. ^^ ja blogi on siis London and beyond / www.rantapallo.fi/lena

  VastaaPoista
 110. Savolaisen reilun parikymppisen seikkailuita ja elämää Uudessa-Seelannissa :)
  www.oseaniaodysseia.blogspot.com

  VastaaPoista
 111. http://vilmarebecca.blogspot.fi/?m=1

  25.v, nainen, lifestyle, muoti, hiukset ja kauneudenhoito :)

  VastaaPoista
 112. http://seikkailuseppo.blogspot.fi/

  Vaasalaistuneen Oululaisen arkea treenaamisen, opiskelun ja töiden tasapainottelemana. :)

  VastaaPoista
 113. lentobongari.blogspot.fi
  Matkusteluun keskittyvä blogi 😊

  VastaaPoista
 114. 32-vuotias Personal trainer kirjoittelee elämästä. Taustalla -20kg 6kk Nutrilett-tuotteilla projekti. Päävoimana blogissa positiivisuus ja muiden tsemppaus kohti kevyempää elämää :)
  www.kurvitkunnossa.blogspot.fi -Sanni

  VastaaPoista
 115. anettekristiina.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 116. http://browneyessecret.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 117. venlalnev.blogspot.com
  enemmän kuviin painottuva, mutta tekstiäkin joskus jonku verran :D

  VastaaPoista
 118. http://sweetaboutus.blogspot.fi/

  Kaksi 18-vuotiasta tytsyä kirjoittelee elämästään rennolla otteella. :-)

  VastaaPoista
 119. http://emmppu.blogspot.fi/

  iloinen ja pirteä bloggaaja Suomen aurinkoisimmasta kaupungista Vaasasta! Kirjoittelen blogia isolla inspiksellä ja elämään kuuluu ihmissuhteet, perhe sekä SM-tasolla urheilu :-)

  VastaaPoista
 120. http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

  Unelmoin ja kirjoitan. Rakastan valokuvausta, auringonlaskuja, Vanseja, nauramista niin että mahaan sattuu... Blogissani kirjoittelen niin elämästäni kuin maailmanmenosta. Kirjoitan sydämelläni. Kaikki ovat tervetulleita kurkkaamaan! Toivottavasti löydät jotain mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
 121. Kissanpäiväkimara on blogi elämästä. Kauniista, hauskoista, iloisista asioista ja hetkistä, vaikka niitä rankempiakaan juttuja ei peitellä. Sitähän elämä on, eikä hyvistä hetkistä osaisi nauttia ilman huonoja. Postausten joukosta löytyy niin tyylijuttuja, kauneutta, viihdettä, matkailua, ruokaa, sisustusta kuin vakavampaakin pohdintaa sekä arjen pieniä ja suurempiakin iloja.

  http://kissanpaivakimara.blogspot.fi/

  (kun tähän mun blogiin et ookaan varmaan koskaan törmännyt.. :D )

  VastaaPoista
 122. http://roosaiina.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 123. www.indiedays.com/ext/dooittoday

  Treeniblogi, tai ehkä haluaisin sanoa mieluummin hyvinvointiblogi. Rennolla asenteella liikkumista ja syömistä, samalla elämästä nauttien!!! :)

  VastaaPoista
 124. http://koskaelamaonseikkailu.blogspot.fi/

  Parikymppisen uuteen kaupunkiin muuttaneen ja opiskelijaelämän aloittaneen ajatuksia ja kuulumisia elämästä :)

  VastaaPoista
 125. oon ihan newbie täällä blogikentällä mutta toivottavasti saat jotain irti ja toivottavasti hyvän mielen mun englantihöpöttelyistä :)

  daisies-and-dandelions.blogspot.fi

  VastaaPoista
 126. http://www.helmihytti.fi

  Parikymppisen arkkitehtiopiskelijan lifestyle-kategoriaan uppoava blogi, jossa jaetaan ja puretaan inspiraatiota, ideoita, ajatuksia ja kokemuksia.

  VastaaPoista
 127. http//:mirumaru.vuodatus.net MiruMaru on lifestyle blogi jota olen pitänyt jo useamman vuoden. Blogi on kasvanut mukanani kaikki nämä vuodet ja nyt olen kirjoitellut pienoisesti perhe-elämästä ja äitinä olemisesta. MiruMaruun mahtuu sisällöllisesti vähän kaikkea, koska olenhan minäkin muutakin kuin äiti. Välillä meillä rempataan keltaista rintamamiestaloa ja tehdään pieniä D.I.Y juttuja, tehdään pihahommia, luetaan kirjoja ja käydään elokuvissa, järjestetään juhlia ja etsitään kivoja ja inspiroivia ideoita mm. kauneus ja hyväolo sektorilta. Toisinaan istutaan hiekkalaatikon reunalla ihmettelemässä maailmaa ja lapsen kasvua. Haluan taltioida kaunista arkea ja nauttia kaikesta pienestä sekä välillä hassutella myös blogissa.

  VastaaPoista
 128. http://kiianniina.blogspot.fi/

  Pääosin lifestyle blogi, jota kirjottelee 22-vuotias muusikko/vaatemyyjä.

  VastaaPoista
 129. www.jutta-onmyway.blogspot.com

  VastaaPoista
 130. http://toivonkappaleita.blogspot.fi/

  Rovaniemeläistynyt taideopiskelija kirjottelee elämästään kuulemansa kautta. Kyseessä siis pari kuukautta pystyssä ollut musiikkiblogi vailla genrerajoja.

  ---

  Huippuidea tää hei, paljon uutta luettavaa, kivaa ja kiitos ! :--)

  VastaaPoista
 131. Minääääää! Määki tahon osallistua, jos sitä vaikka sais uutta potkua omaan bloggaamisseen tämmösestä :3
  Ois kiva myös löytää uutta luettavvaa tätä kautta, etenki hyviä Oulu-blogeja kaipaa aina~

  the-sweet-vanity.blogspot.com

  VastaaPoista
 132. Optimistinen ja huumorintajuinen terveysintoilija/malli Etelä-Pohjanmaalta. Rakastan elämän pieniä iloja, ja toivottavasti tämä välittyy myös lukijoille. Blogissani esiintyy paljon valokuvia,reseptejä, päivän asuja ja niin huvittavaa ja kepeää kuin myös tunteella kirjoitettua ja mielipideikästä tekstiä. Tervetuloa meikäläisen blogin pariin ja toivottavasti tykkäät! ♥

  http://whenyourheartbeats.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 133. http://jjjennajulia.blogspot.fi/ Oon ihan uus tuttavuus täällä blogimaailmassa, mutta jostai se on alotettava! :) käyhän tsekkailee.

  VastaaPoista
 134. http://difl-kaisa.blogspot.fi/

  19-vuotiaan Italiaan poleksi vuodeksi muuttavan tytön uusi lifestyleblogi!

  VastaaPoista
 135. http://rosalias-inspirations.blogspot.com

  18-vuotias opiskelijatyttö pääkaunpunkiseudulla, kirjoittelee blogiin omalla sarkastisella otteellaan (mukahauskoja sulkuhuomatuksia viljellen) ja kuvailee asujen lomassa myös kaikkea kaunista, mitä ikinä sattuukaan inspiraatiota etsiessään löytämään.

  VastaaPoista
 136. http://suosikkimakuja.blogspot.com Blogissa kokkaillaan rennolla otteella ja nautitaan elämästä.

  VastaaPoista
 137. 21 v. oululaisen neidon lifestyleblogi. Mukana juttuja treenaamisesta, hyvinvoinnista, ruuasta ja kaikesta mitä elämä tuo tullessaan. Tervetuloa seuraamaan!:)http://sunseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 138. Juuri perustettu blogi joka sisältää pääasiassa piirroksia ja niihin liittyviä juttuja. Mukana myös pyörii maalaaminen ja valokuvat: http://listentobeautifulsilence.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 139. Blogi sisältää postauksia elämästä, muodista, kauneudesta ja kaikesta vaaleanpunaisesta&kimaltavasta. Welocome♥
  snowprincessbella.blogspot.com

  VastaaPoista
 140. http://hilla-mari.blogspot.fi. 19-veen, Helsinkiläisen vaateintoilijan uuden karhea hömppä blogi.

  VastaaPoista
 141. http://mmyownsteps.blogspot.fi/
  :)

  VastaaPoista
 142. http://turquoisedeluge.blogspot.fi/
  Turkoosihiuksisen persoonallisen naisen mielenkiintoisia asukuvia sekä avautumisia vaikeistakin asioista! Aloitin blogini kirjoittamisen vasta pari viikkoa sitten uudelleen vuoden mietintätauon jälkeen, joten intoa kirjoittamiseen riittää :D

  VastaaPoista
 143. Olen 23-vuotias vaatemyyjä, IB-opiskelija ja himoreissaaja, joka rakastaa blogeja, ja on ollut itsekin hommassa mukana jo vuosia, mutta ei vaan ole uskaltanut/ehtinyt/viitsinyt/jnejnejne tuoda itseään julki. Pieni potku perseelle ei siis olisi pahitteeksi! :D
  http://justhumbug.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 144. http://henzuuh.blogspot.fi/ Kohta 22-vuotias Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva, tällä hetkellä Rovaniemellä asusteleva ja yliopistossa opiskeleva, höpöttelee blogissaan ihan vain omasta arjestaan ja mitä milloinkin mieleen tulee :)

  VastaaPoista
 145. http://miestenlogiikka.blogspot.fi/

  Parikymppinen nuori nainen avautuu sinkkuelämästään ja ihmettelee miehiä sarkastisin ottein sekä pohtii välillä myös syvällisemmin ihmissuhteita.

  VastaaPoista
 146. http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  :)

  VastaaPoista
 147. Blogi on vielä alkutekiöissään, mutta juttua on tulossa asuista, sisustuksesta&elämästä
  http://blankmaiju.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 148. http://bajoelsoldemexico.blogspot.mx/

  Vietän parhaillaan vaihtovuottani Meksikossa, ja kirjoittelen siitä mahdollisimman rehellisesti! :)

  VastaaPoista
 149. Heippa! Entinen Rovaniemeläinen joka asuu nykyään San Diegossa Kaliforniassa. Kaikki vintage jutut kiinnostaa ja jokapäiväinen elämä...haaveena vähän isompi lukija kunta suomesta!

  http://ihanastyle.blogspot.com

  VastaaPoista
 150. Vähäinen lukija joukko mutta pidän silti innolla yllä lifestyle ja muotipainotteista blogia! :)
  http://juliaa-99.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 151. Olen 17-vuotias tyttö Keski-Pohjanmaalta, joka on koukussa kahviin sekä rock-musiikkiin. Blogini keskittyy pääosin omaan tyyliini sekä matkustamiseen ja elämäni pieniin hetkiin :)

  werablee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 152. 14-vuotiaan tytön lifestyle / DIY painotteinen blogi, jonne laitan millon mitäkin. Blogissa siis suuri aihepiiri ja varmasti löytää jotain kivaa luettavaa. :-)

  Makemesmile-sofia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 153. No ehkä mäki sit uskallan ku muutki.. :D Mää oon parikymppine vaateliikkeen myyjä tästä Oulun naapurista, ja alla on nyt noin kuukauden ikäne blogi. Homma pikkase edellee hakusessa, aiheet vaihtuu aika tasan laidasta laitaan, mut nättiä kirjakieltä ei tulla mun näppikseltä näkemään, se on varma. ;D

  http://anninnan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 154. sofi-stop-for-a-minute.blogspot.fi ! :)

  VastaaPoista
 155. stiinaidamari.blogspot.fi

  18-vuotiaan Helsinkiläisen elämää, fiiliksiä ja rentoilua :-)

  VastaaPoista
 156. ♥ mella-lili.blogspot.fi

  Mella tässä moi! 21-vuotias lyhyt naisen alku, jonka elämässä tassuttelee kaksi persialaista kissaa ja kolmantena mies. :) Valmistuin media-assistentiksi pari vuotta sitten ja sen jälkeen innostus blogiin on vaan noussut ja noussut! Elämääni parhaimmillaan, johon kuuluu tyttöjen hömpät, pelailut, asukokonaisuudet, askartelu, hyvä ruoka, videosarjat, yllätysboksit, juhliminen ja matkat, tuotetestailut sekä kaikenlainen kissailu. Meow! :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 157. http://its-me-sonja.blogspot.fi/

  Justiinsa viimekeväänä lukiosta valmistuneen, välivuotta viettävän tytön sekamelskablogi.

  VastaaPoista
 158. Moikka Sita! Vaikka alusvaatemyyjänä tiedät varmasti paljon asiasta, tässä olis meikäläisen aiheeseen perehtynyt blogi :) Kirjottelen täältä samasta kaupungista kuin sinäkin ja olenkin monesti nähnyt sut esim. lipastolla tai keskustassa. Toivottavasti nappaa!

  2cakesonaplate.wordpress.com

  VastaaPoista
 159. jennisuzanne.blogspot.fi

  17veen lukiolaisen tarinoita menemisistään vähän jälkijunassa, nyt mänen kesän tapahtumissa :D mutta vauhdikasta elämää. sulla on muuten sita mahtiblogi!

  VastaaPoista
 160. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 161. http://nelli-scribbled.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 162. http://happymemorieshurt.blogspot.fi/
  enemmän tai vähemmän kaunokirjallista päiväkirjatekstiä, tunteiden purkamista ja havaintoja elämästä :) ei siis asukuvia tai kuulumisten kertoilua, vaan sellasia pöytälaatikkotekstejä!

  VastaaPoista
 163. xoxo-oona.blogspot.com

  18-vuotias kirjottelee omasta elämästään ja siihen kuuluvista asioista :)

  VastaaPoista
 164. http://urban-photograph.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön muoti/lifestyle-blogi, pääpainona laadukkaat kuvat :)

  VastaaPoista
 165. http://elinalappalainen.blogspot.fi/ Kädestä pitäen

  Olen 27-vuotias yliopisto-opiskeli Oulusta. Yllä oleva blogini sisältää enemmänkin omaa pohdintaani vanhemmuudesta, mutta myös elämästä yleensä. Blogini kertoo myös matkastani perheellisestä opiskelijasta mahdollisesti politiikkaa työkseen tekeväksi. Olin viime keväänä mm. eurovaaliehdokkaana keräten ensikertalaisena 3600 äänen potin.

  Odotamme kolmannen lapsemme syntymistä kuukauden sisällä. Raskaus on 7. Esikoinen syntyi rv 25, sen jälkeen oli neljä keskenmenoa ja toinen syntyi lopulta täysiaikaisena. Urputan ja jurputan, sanon suoraankin. Blogi sisältää myös epämääräisiä kuvia sieltä täältä, kertomuksia sukupuolisensitiivisyydestä, matkustelusta ja maailmanparantamisesta.

  Tervetuloa kurkkimaan ja mielellään myös lukemaan blogiani!
  Elina

  VastaaPoista
 166. http://convertibleballoon.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön valokuvaus/ life-style blogi!

  VastaaPoista
 167. http://www.lily.fi/blogit/jojolife

  Hellurei! Tän blogin takaa löytyy kakskytviis vee neitonen, joka painii opiskelujen ja töiden välimaastossa. Vähän aikaa sitte tuli vaihettua paikkakuntaa toiselle puolelle Suomea opintojen perässä ja nyt on tosi kiva alkaa purkaa fiiliksiä uuteen blogiin. jOjOlife on siis hyvinkin uunituore (tuoksuu siis vielä vastaleivotulle pullalle) kaveri, mutta uskoisin tekstiä syntyvän hyvinkin pian lisäääää ja lisäääää! Kurkkaahan jos haluut, ei pakko oo ! ;)

  VastaaPoista
 168. www.asunidesigns.com. Huumoria, muotia, lifestyle-humpuukkia ja fiilistelyä ilmiöistä sarkastisella otteella naputeltuna.

  VastaaPoista
 169. Jeejee minäki tahon vaikka oon vielä alkutekijöissä :) blogista löytyy yleisesti minun höpötyksiä, mutta myös kampauksia ja usein myös Kerttuli ja Martha seikkailee mukana! Tervetuloa kurkkaan <3 :)

  iinaneloa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 170. Oho tää on menny multa ihan kokonaan ohi! Hoksasin vasta uusinta postausta lukiessa! Mutta palasin just välivuoden kunniaksi bloggaileen ja oon ihan mukana kyllä tässä!! Mun osote on moments-bytiia.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 171. Tässä minä! Avasinkin uuden blogin tässä hetki sitten :)

  http://20smthin.blogspot.com

  VastaaPoista
 172. http://luminoussoul-jenna.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 173. Täältä löytyy toinen rovaniemeläinen bloggaaja, hieman nuorempi tosin :-)

  http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 174. http://cecilia-patricias.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 175. http://stayyouung.blogspot.fi/

  Omaan kotiin muuttamista, liiketalouden opiskelua, valokuvausta ja elämää.

  VastaaPoista
 176. http://wilmaheidi.blogspot.fi
  Lifestyle blogi, jota kirjoittaa 17 vee lahtelais tyttö. Blogissa on todella paljon valokuvausta ja lisäksi vielä mielipide-, muoti- ja ruuanlaitto postauksia. Myös ihan normaaleja kuulumisia jakelen myös.

  VastaaPoista
 177. http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi

  16 vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi joka kattaa pääosin valokuvauksen ja urheilun! :)

  VastaaPoista
 178. Monna Sunshine
  25-vuotias nainen, pienen pojan äiti, yhden vaimo ja kolmen karvalapsosen emäntä. Opiskelee lähihoitajaksi, harrastaa aktiivisesti koiran kanssa, arvostaa käytöstapoja, rajoja ja rakkautta. Ja lastenvaatteita! Tämä on blogi naiseudesta, äitiyden tuomista haasteista, spasmus nutans -oireyhtymän sävyttämästä lapsiperheen arjesta ja paljon muustakin.

  VastaaPoista
 179. http://kjempejente.blogspot.fi/

  Parikymppinen pikkukylän perukoilta maailman tuuliin singahtanut tsirbula, joka seilaa maailman merillä osaamatta päättää, mitä elämällään tekisi. Korkeakoulupaikka on varmistettu sekä Suomesta että Englannista, mutta ken sen tietää, minne villi sydän ja kesyttömät tuulet vievät välivuoden seikkailujen jälkeen. Mukana elämässä jammaavat norjalainen poikaystävä, Kanadaan jäänyt sydän sekä Uuteen-Seelantiin karanneet unelmat.

  VastaaPoista
 180. http://beatasandell.blogspot.fi

  17 vuotiaan turkulaisen tytön lifestyle/muotiblogi. Paljon asukuvia ja kaikkea mitä mun elämään kuuluu.

  VastaaPoista
 181. http://www.lily.fi/blogit/eldorado

  Rollosta Helsinkiin muuttanut radiotoimittajaopiskelijan supermielenkiintoinen juuri perustettu blogi! Tulossa maidottomia&viljattomia reseptejä, löpinää opiskelusta, musiikkia, ja fiiliksiä Helsingistä ^____^

  VastaaPoista
 182. siulla oli niin kivoja blogeja tuossa ekassa esittelyssä, että josko miekin sitte uskaltaisin... siis

  http://mixedfancies.blogspot.fi/

  lapista lähtenyt kaksikielinen sateenkaarikansalainen, matkalla kohti open ammattia ja tasapainoisempaa tulevaisuutta. rakastaa kukkamekkoja, brittiaksentteja ja kinder buenoita, ei tykkää maanantaista ja sienistä.

  VastaaPoista
 183. http://melidas.blogspot.fi/

  Kolmen pääkaupunkilaisen lukiolaistytön lifestyle blogi sisältäen asukuvia ja postauksia musiikista, urheilusta, vaatteista, terveellisestä syömisestä ja ylipäätään elämästä :)

  VastaaPoista
 184. http://livetolove-anna.blogspot.fi/

  Ihan alkuun täytyy kehaista sun blogia - löysin tämän vasta nyt ja täytyykin heti jatkaa tutkimista :) Näyttää todella kivalta!

  Itse olen 19 vuotias opiskelija Helsingin keskustasta. Blogissani esittelen tee-se-itse juttuja, tyyliäni, reissuja sekä milloin mitäkin lifestylehömpötyksiä. Toivottavasti jaksat vielä kurkata näiden parin sadan muun blogin jälkeen :D

  VastaaPoista
 185. http://aleksiinan.blogspot.fi

  17-vuotiaan, muotia rakastavan lukiolaistytön tyyliblogi :-)

  VastaaPoista
 186. http://scotlandstyle.blogspot.co.uk/

  Blogi Skotlannissa asumisesta, opiskelijaelämästä, matkustelusta ja arjen hömpötyksistä.

  VastaaPoista
 187. Tosi kiva blogi sulla! (: (täytyy tähän aluksi mainita) Eli siis 16-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, joka on ihan aluillaa ja kaipailisi lukijoita (:

  http://apreslesroses.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 188. Tällaiset postaukset on aina niin kivoja, sillä näistä löytää paljon uusia blogeja luettavaksi! Osallistutaan tähän nyt itsekin :)

  iinasaarinen.com

  VastaaPoista
 189. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  17v. lukiolaistyttö kirjoittelee elämästään, mielipiteistään ja kaikesta mitä mieleen juolahtaa :) Rakastan musiikkia, hyviä ystäviä, postcrossingia, valokuvausta ja kirjoittamista, sekä monia muita asioita, jotka näkyvät blogissani tavalla tai toisella. Blogini voisi luokitella lifestyleblogiksi mutta aiheet vaihtelevat mielipiteistä valokuvaukseen ja ystävien kanssa vietetyistä ihanista päivistä koulujuttuihin.

  VastaaPoista
 190. Moikka! Ajattelin linkata sulle tämän omanikin, jos aihe joitakuita mahtaa kiinnostaa. Ainakin itse etsin aikoinani blogeja, jotka kertoisi Barcelonaan (tai muuallekin ulkomaille) muuttaneiden elämistä uudessa paikassa. :-) Mukavaa syksyä!

  http://mycupofteaemmi-barcelona.blogspot.com.es/

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS