sunnuntai 24. elokuuta 2014

Arvonnassa liput Time Tunnel -tapahtumaan

image image image image

Kaikenlaista supinaa ja säpinää oon Time Tunnelista kuullut, mutta tämän kesän päätteeksi pääsen kokemaan tapahtuman ekaa kertaa ihan itsekin. Mulle tarjottiin liput blogiyhteistyönä, ja sain samalla pari lippua arvottavaksi teillekin. Päätettiin meidän porukassa, että tämä on selvästi paras tapa päättää kesä 2014, ja vitsi oon innoissaan koko hommasta. Kyseessä on siis Suomen pitkäikäisin elektronisen musiikin tapahtuma, joka on järjestetty 20 vuoden ajan Oulussa. Pääpäivä on lauantaina 30.8. ja paikkana Oulun kaupunginteatteri. 

"Pääartistiksi saapuu ranskalainen Fred Falke. Ensivisiitille Ouluun tulevan Falken uskomaton kyky remixata ja tuottaa erilaisia artisteja kuuluu miehen DJ-seteissä, joissa yhdistyy ranskalainen elektro ja nu-disco sekä myös 90-luvun hip hop. Remixejä on vuosien varrella syntynyt mm. Tiestolle, Jamiroquaille, Justicelle, U2:lle ja Ke$halle.

Kakkossalin pääesiintyjä Koobra on tehnyt pitkän uran marginaalisen elektronisen musiikin parissa erinäisillä pseudonyymeillä. Vuonna 2013 Koobran ja Joannan kappale Something Real saavutti suuren yleisön huomion Nokia Lumia 925 -mainoksessa. Heidän uusin yhteiskappaleensa on DJPP:n ja Ercolan Celebrities Recordsilla viime keväänä julkaistu Never Over. Koobran musiikkivalikoima soi Bassoradiolla, jossa hän juontaa Starboard-erikoisohjelmaa yhdessä muiden kollektiivin jäsenten kanssa.

Yhtenä pääsalin suomalaisista vetonauloista nähdään YleX:n perjantai-illoista tutuksi tullut tanssimusiikin veteraani, jo 20 vuotta alalla ollut DJ Orion. Yksi Suomen monipuolisimmista DJ:stä tuo lavalle levyjen lisäksi rumpukoneita ja kontrollereita, joiden avulla mies pystyy liikkumaan saumattomasti DJ-työskentelyn ja improvisoidun livesoittamisen välillä genrerajoista välittämättä."

Jos haluatte kuunnella vähän näytteitä esiintyjien biiseistä, niitä voi kuunnella tältä soittolistalta Spotifystä. Tapahtuman ennakkolippuja saa 20 eurolla Oulun Micksissä, Valveella ja Oulu10:ssä, ja Lippupalvelun nettisivuilta hintaan 22,50 euroa. Ovelta pääsee sisään 25 eurolla. Mutta, laitetaan vielä arvonta pystyyn! Osallistumisaikaa on keskiviikkoiltaan 27.8. saakka, ja mie ilmoitan onnekkalle voitosta sähköpostitse torstaina aamupäivällä. Tapahtuman ja samalla arvonnan ikäraja on K18, ja osallistua voi kommentoimalla oman sähköpostiosoitteensa kommenttiboxiin :)

31 kommenttia:

 1. annu.karjalainen@windowslive.com Voisipa olla jännä kokemus ! :)

  VastaaPoista
 2. kauppisara@gmail.com

  VastaaPoista
 3. 93.jenni@gmail.com

  VastaaPoista
 4. miija-@windowslive.com

  VastaaPoista
 5. cammilla-@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. tiinami.anttila@gmail.com

  VastaaPoista
 7. nninasoukka@luukku.com

  VastaaPoista
 8. elinaaaaaaa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. jenna_sofia_uusitalo@luukku.com

  VastaaPoista
 10. shirppu[at]hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Osallistun ehdottomasti !
  tiiakemppi@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. hanna.kauppila at hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Jospa napsuis.
  paula_ovaskainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana! :-)
  hattiwatti2@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Saattas olla aika jännää, eli pittääpä osallistua! :3
  sarianna.valkama@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. t.kynsilehto@luukku.com

  VastaaPoista
 17. karo.var8@gmail.com

  VastaaPoista
 18. kaisa.tau@gmail.com

  VastaaPoista
 19. veeimmonen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. riina.kangas@gmail.com ;)

  VastaaPoista
 21. aipsu@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 22. kaissa@windowslive.com

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS