keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kompressiohihat testiin

image

Yhteistyössä Tritanium.


Jotkut varmaan muistaakin, että sain keväällä Tritaniumstorelta parit kompressiosäärystimet itselleni blogiyhteistyönä. Ne säärystimet on ihan mun lempparit, ja käytän niitä oikeastaan aina treenatessa. Tritanium Finland on siis kotimainen urheilutekstiilien myyntiin, maahantuontiin ja valmistukseen keskittynyt yritys, joka myy verkkokaupassaan yritysinfon mukaan "vain ensiluokkaisia ja tarkan seulan läpi käyneitä uheilutuotteita." Yritykseltä alkaa nyt pukkaamaan omaa kompressiomallistoa, ja sieltä sain ensimmäiseksi testiin kompressiohihat. Lähdin mielenkiinnosta taas yhteistyöhön mukaan, vaikka olin vähän epäileväinen näiden suhteen; en oo kuullut hihoista esimerkiksi keltään tutulta (säärystimiä taas olin nähnyt salilla monilla muilla ennen kuin sain ne omaan käyttöön), enkä itse osannut päätellä, mitä hihojen tuomat hyödyt sitten käytännössä olisi. Tritaniumstoren puhelun jälkeen olin kuitenkin aika vakuuttunut siitä, että kyllä jonkinlaisia hyötyjä tulee - ja jos ei muuta, niin onhan nuo pinkit hihat on niin siistin näköset >:)

Tähän mennessä en oo ehtinyt pitää näitä hihoja kuin kerran salilla, jossa oli muuten vähän tatsi hukassa, haha. Oon treenannut viime aikoina ihan tosi vähän! Mutta nyt on ainakin hyvä syy alkaa liikkumaan, haluan tehdä teille kunnon raportin näistä kompressiohihoista sitten muutaman viikon päästä.


image

Me tullaan aika varmasti myös järjestämään teille alekoodia tai arvontaa näihin hihoihin liittyen, joten pysykää kuulolla jos kiinnostuitte :) Ja Tritaniumin mallistoon myöhemmin tulevia kompressiovaatteita voi käydä kurkkaamassa yrityksen Instagram-tililtä @tritaniumstore. Löytyy kyllä silmänruokaa niin miehille kuin naisillekin!

Jos jollain on kokemusta jonkinlaisista kompressiohihoista niin kertokaahan ihmeessä - missä tykkäätte niitä käyttää ja miksi käytätte? Mulla tuli mieleen, oliskohan nämä kenties hyvät BodyCombatissa. Pitää koittaa päästä jonnekin ryhmäliikuntasalille kokeilemaan, nythän multa ei löydy jäsenyyttä millekään salille. Just mietin, tuleekohan sitä käytyä ensi viikolla jumpalla siellä Alanyassa - jonkinlainen sali hotellilta löytyy, mutta uima-altaan aurinkotuolitkin saattaa tuntua houkuttelevilta...

Ps. Apua kun oulu tarttuu, meinaan koko ajan kirjoittaa "hihhoista"!

14 kommenttia:

 1. hihhoista kuulostais just oikeelta ;-) hihi. oot tosi ihana <3

  VastaaPoista
 2. Minkäslaista hyötyä näistä hihhoista sitte on luvattu tulevan? Oon ihan kujalla näitten kompressiojuttujen kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis olla parempi tuntuma kyynärpäissä ja jotenkin tukea lihaksia treenin aikana - sellaiset tieteellisemmät lupaukset taitaa löytyä tuolta sivuilta :D Haha mieki hyvä kertomaan näköjään!

   Poista
 3. Vau kun oot timmi, nainen! Se sanoo itteaan toistaen haha. Ei ole muutan aakkosia just nyt niin kuulostan urvolta. Oon alkanu miettimaan etta jossain valissa kokeilisin kompressiosaarystimia, kun niin niita kehut - varmaan noita hihoja sais aika hyvin testailtuu jos ihan menis nostamaan puntille? Kattelin Tritaniumin sivuilla noita kompressiohousuja ja aak tahonko nytten sadan euron arvoset caprit! Just pihistelin ja laitoin kaikki ekstrarahat uusiin Niken Flex -lenkkareihin etta ehka pitaa vahan saastaa, mutta ainaki kelpaa taas lenkkeilla ku askel niin kevyt! Otat Turkissa vaan loman paalle, oot kuule sen ansainnu! ;) Hyvaa reissuu muuten<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha edelleenki kuvat hämää!! Pökät pömpön päällä :) Kompressiosäärystimiä mie kyllä oikeasti suosittelen, tykkään tosi paljon. Kiitos ihana Matleena <3

   Poista
 4. VOI MAHOTON ku on mukava että tulit takasi tänne bloggeriin etkä sinne jääny missä olitkaa! En yhtää sitä tykänny lukia. Mutta ah jatkan taas!!!

  VastaaPoista
 5. ei elämä, luen joka kerta tuon otsikon että kompressiohihat esiin :D ja jotenki aattelen vielä siihe huutomerkkejä perään Xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hele mieki oon nyt alkanu lukeen tuon väärin :D

   Poista
 6. Haa määki oon alanyassa ens vk! Ouluntyttö täälä moro :D uskallankoha moikata jos nään sut.. oon kerra kyllä zepessä ollu sun asiakas mutten sillo kehannu :DD ja hei lommaile vaan ja sitte jos haluttaa nii salille vaa!! Minä tykkään kyllä turkissaki urheilla, sitte on kivaa löhötä ja syyä myös :) mutten minää pakkona sitä piä.. kivannäköset nuo hihat ja sinäki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmättiinkö me?? Ei ainakaan kukaan tullu moikkaan :D Ihana kommentti muuten, tykkään tykkään <3 Toivottavasti oli ihan huippu reissu teilläki!

   Poista
 7. :D Mulla tuli himotus semmosiin kompressiosukkiin/säärystimiin kun kuulin aamutelkkarissa yks aamu että niiden käyttäminen juoksiessa kasvattaa peppulihaksia 5% paremmin ku että ei käyttäis niitä. :D loistava syy hankkia.

  ps. hihhoista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No helevetti! Haha en oo kuullukaan :D

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS