sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

1. Today

image

Tässäpä ensimmäinen kuva A photo a day -haasteeseen otsikolla TODAY.

Ja tänäänhän ei muuta ihmeellistä kuvattavaa olisi ollut, jollei Pauliina olisi äsken tullut Rovaniemeltä takaisin Ouluun ja tuonut meille tänne kommuuniin vähän eilisiä jämiä lakkiaisista. Ah hullun hyvää voileipäkakkua ja suklaakakkua. Nyt on aika väsynyt meininki, mutta on kyllä ihanaa, ettei tarvitse yksin möllötellä sunnuntai-iltana. Varmaan laitetaan aikaisin nukkumaan, Peepullakin aamulla töitä ja mie haluaisin saada huomenna paljon aikaiseksi ennen kuin lähden kolmelta polkemaan töihin.

Ensi viikosta kyllä tulee aika hyvä! Monta vapaapäivää, aurinkoista säätä aka biitsiä, Sofia tulee tänne pääsykokeisiin ja viikonloppuna tuparit. Blogissa tulee myös näkymään uusi arvonta - hei muuten, vielä vajaa tunti aikaa osallistua Design Skins -arvontaan! Mutta, palaillaanpa huomenna uuden haastekuvan parissa :)

8 kommenttia:

 1. Oi, alkopa tekkee mieli voileipäkakkua! :) Pakko ehkä tehdä joku päivä ihan vaan huvikseen tai vaikka kesäloman kunniaksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en oo ikinä tehny eikä meillä oo kotonakaan vissiin tehty! Vasta viime vuosina maistellu ja tykästyny :D

   Poista
 2. oi mitä herkkuja :-* pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ja söin mie oikeasti enemmän ku mitä lautasella on.. :)

   Poista
 3. Mä en muute tajuu tota voileipäkakun viehättäväyyttä. Tai siis et miks se on niin törkeen hyvää? Leipä vaa laitettu kakuksi :-D Iha hullua ja siks mun tekee sitä mieli nyt. Paljon. Kokeilen huomenna jotai karkkikakkua. Jäätelökakkujahan on jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jep! Haha karkkikakku, ois paras

   Poista
  2. Näin tästä unta!! Sulatin suklaata semmosen karkkikasan päälle. Näytti hirveeltä :-Dd

   Poista
  3. No joskus tehään jotaki vastaavaa yhessä! <3

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS