tiistai 3. kesäkuuta 2014

3. Breakfast

image

Kuva A photo a day -haasteeseen kolmannelle päivälle.

Ja tänäänhän aamu alkoi lenkin lisäksi Lidlin reissulla, jossa mukaan lähti säkillinen jäätelöä (en osannut päättää salmiakin, suklaan ja mehujään välillä), kalkkuna-yrttituorejuusto-croissantit, jääkahvia ja mehhuu. Koittakaa olla välittämättä kuvan estetiikasta, vähän tämmönen piknik-meininki tässä! Ja yleensähän mun aamiaisen virkaa toimittaa pelkkä kahvi, mutta saipa haasteesta vähän inspiraatiota ostoksille >:) Ja piti vähän lelliä aamiaiskamua.

Ja päivähän jatkui yhtä kivana kuin olin toivonutkin, niistä lisää vaikka huomenissa. Vai jaksetaanko siellä tätä postaustahtia? Nyt on hirveä vauhti kyllä päällä, haha. Muistakaa sillä välin käydä katsomassa Laurankin versioita haastekuvista, mie ainakin tykkään aina niin paljon Lauran kuvista!

9 kommenttia:

 1. NAMIIIIII! Back to pisneksissä ;-) Spämmään sun joka postaukseen jotain haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihana ku spämmäät!! Ei haita yhtään <3

   Poista
 2. ihana aamupala <3 superia ku tykität näitä postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toinen lemppari kommentoija heti perään <3 :)

   Poista
 3. Oi croissantit on ehkä parhainta, Italiassa tulee aina syötyä miljoona päivän mittaan :D Mä oon niin aamupalaihmisiä, herään usein maha kurnien eikä vois aatellakaan että jaksais pelkällä kaffella! Pohjaton maha, haha. Mua harmittaa kun täältä saa niin harvoista paikoista ostettua yksittäispakattuja jäätelöitä, ikävä valion oma -vadelmasorbettia :( Onneks sain jäätelökoneen pari vuotta sitten, vois viimeinki kokeilla tehä jotain omin päin! (Ja sori kun määkin vaan spämmään. Oon lomalla ja niin jumissa eilisen treenin jälkeen että makaan vaan lattialla ja valitan eikä ne pyykit vaan viikkaannu itestään ei ollenkaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lol en osaa taas yhtään käyttää googletunnuksia. Matte täällä moi. #facepalm

   Poista
  2. Joo se Oma on muuten hyvvää. Ja hei haittaa yhtään spämmäys kuule sunkaan kohdalla, niin ihanaa nähä aina että kommentti tullu <3

   Poista
 4. Postaustahti on just jees, eli jaksetaan!! :)

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS