tiistai 25. maaliskuuta 2014

Aztec-kuvioiset suojakannet iPadille

IMG_4512IMG_4514IMG_4527
Sain sivustolta Designskins.fi blogin piikkiin tässä vähän aikaa sitten uudet suojakannet iPadille, ja kuvasin ne nyt vihdoinkin tänne blogin puolelle! Oon tehnyt Designskins-nettikaupan kanssa yhteistyötä ensimmäisen kerran vajaat pari vuotta sitten, jolloin sain mun puhelimeen suojatarrat. Tällä kertaa suojelun kohteeksi valikoitui kuitenkin iPad, ja tarrojen sijaan sain jämerän kotelon - joka on oikein hyvä valinta tällaiselle huntilolle, joka hajottaa, hukkaa tai sotkee kaikki kamansa :)
Designskins-sivustolta voi siis tilata kustomoituja suojia kaikenlaisiin puhelimiin, tabletteihin ja jopa soittimiin sekä läppäreihin. Homman siisti ominaisuus on se, että suojakotelon kuvan saa itse päättää joko valmiista vaihtoehdoista tai omista kuvista. Mie päädyin valmiiseen kuosiin, sillä tämä inkkarihässäkkä oli ihanan erikoinen ja pirteä. Meinasi kyllä tulla valinnanvaikeus, sillä sivustolla on yllättävänkin laaja tarjonta mistä valita!adss2-horzTuossa esimerkiksi muutama aika söpö kuvio ja kuva :)
Kuten tuosta yhdestä kuvasta näkyy, kannellisen suojan kanssa iPadin saa asetettua pystyasentoon. (Apua kun meinasi tulla tuo lause vain thaiksi mieleen! Välillä tulee tuollaisia kaksikielisyyskohtauksia, hah.) Suojan huono puoli on ehdottomasti se, ettei takakannessa ole kamera-aukkoa, eli suojan ollessa paikoillaan ei voi ottaa kuvia kuin etukameralla. Taisi kyllä olla, että puhelinkoteloihin tuo kamera-aukko on tehty! Lisäksi tilatessa kannattaa ottaa huomioon, että kuvan tai kuosin värit eivät ole ihan yhtä räikeitä valmiissa tuotteessa - uskaltaa siis ottaa vähän räväkämmänkin kuvion ilman pelkoa migreenistä. Vastaavat iPadin suojat maksavat Designskins-sivustolta 29,95 euroa (iPhone-suojat on luonnollisesti vähän edullisempia).

Eikö olekin aika ihanat! Olisi kyllä kiva järjestää teille arvonta näistäkin - löytyisikö osallistujia?

12 kommenttia:

 1. Löytyisiiii! Ja jos Oulu-ihimisille ois kans arvontoja nii ois kiva!

  VastaaPoista
 2. Löytyy! Minä ainakin voisin osallistua! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas hieno! :> Arvonnat on aina kivoja. ;)

  VastaaPoista
 4. no on ihanat! oon kohta puoltoista vuotta katellu ton tyylisiä suojia mun puhelimeen mutta en oo vielkään hommannu.. haha. puspuss<3

  VastaaPoista
 5. Joo! Olisko joku ravintola-arvonta :)

  VastaaPoista
 6. Oho aika pitkään! Haha :) <3

  VastaaPoista
 7. Löytyy! Mun puhelimelle on vaikee löytää kuoria ja tuolla näyttäisi olevan :) noi kuoret on tosi kivat! mukavaa kun teet tämmösiä postauksia mistä voi keksiä kaikkia kivoja juttuja, ja oot muutenki tosi ihana :)

  VastaaPoista
 8. Jooo!! En muuten tiedä mistä johtuu mutta seuraan sua blogilistalla ja sen jälkeen kun muutit blogbookiin ei blogilistan postaukset ole päivittynyt?

  VastaaPoista
 9. Voi vitsi mun pitäis selvittää tuo homma, unohtunu laittaa sinne sähköpostia! Kiitos ku muistutit :)

  VastaaPoista
 10. No apua miten söpö kommentti <3

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS