torstai 30. tammikuuta 2014

Testissä Printic-sovellus iPadin kuvien tilaamiseenYhteistyössä Printic.


Sain blogiyhteistyönä tilata Printic-mobiilisovelluksesta muutamat kuvat iPadilta paperiversioina kotiin lähetettynä. Homma meni kätevästi ja voin oikeasti suositella palvelua niille, jotka haluaisivat esimerkiksi Instagram-kuvistaan tällaisia polaroidmaisia paperiversioita.

Printic-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi, ja kuvien tilaaminen on näppärää - valitaan vaan albumeista kivoimmat otokset ja lisätään halutessa teksti. Kuvat lähetetään kotiin pienessä kirjekuoressa muutamassa päivässä (mie laitoin tilauksen menemään torstaina ja kuvat tuli maanantaina). Kuvien laatu ei kärsi oikeastaan yhtään tulostuksessa, tai ainakaan mie en huomannut muutoksia, vaikka nuo kaikki taisi olla ihan vaan iPadilla kuvattuja ja Instagrammilla muokattuja.


Mie valitsin melkein pelkästään kuvia viime kesältä, sillä niissä on ihanan valoisa ja iloinen fiilis. Ylioppilasjuhlat, juhannus, Sorafestit, Qstock - niin ja random hampparikuva Torinrannasta tietenkin. On harmi, miten nykyään sitä kuvaa tosi paljon enemmän kuin ennen (muistaako joku siellä vielä filmiajan?), mutta otokset jää iPadin albumeihin ja läppäriin täyttämään koneen muistia. Eli musta on kyllä kiva, että tällaisia sovelluksia kehitetään.

Tuli mieleen, että Printicin kautta saisi toteutettua aika kivan lahjankin. Kaverille yhteiskuvia ja muistoja :)


En ottanut kuviin tosiaan mitään tekstejä, vaan aattelin kirjoittaa noihin alareunoihin itse jollain kalvotussilla joko kuvausajankohdan tai muistot parilla sanalla. En tiiä vielä, laitanko kuvat jääkaapin oveen vai seinälle, mutta joka tapauksessa tykkään noista aika paljon! Jää himo tilata lisää.

Tilaaminen maksaa kolmen kuvan kohdalla 1,59 euroa tsipale ja sen jälkeen 0,39 euroa kappale. Eli kymmenen kuvaa maksaisi vissiin 7,50 euroa? Nopealla matiikalla :D Vissiin liian nopia olin, katoin hinnan väärin. Eli siis ensimmäinen kuva maksaa 1,59 euroa ja sen jälkeen 0,39e printti, jolloin kymmenen kuvaa on 5,10 euroa :)

17 kommenttia:

 1. Looks good, tulee vaan kauheen kalliiks tommonen :( Oon ite tehny vaan niin, että oon Picasan kuvanmuokkausohjelmalla tehny kuvista Polaroideja ja sitte teettäny kuvat Ifolorin kautta. Ei tuu kalliiks varsinkaan sillon, kun siellä on se 0,09e/kpl tarjous! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI HELE mie oon muute vissiin kattonu väärin tuon hinnan!! Pitää vaihtaa kotona :D hyvä ku sanoit ku aloin itekki miettii hahah

   Poista
 2. Onpa järkyttävän kallista :o perus ifolorit yms toimii paljon halvemmalla ja onnistuu polaroidki.. Pyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja bloggaajanretale laitto vielä hinnankin väärin :)

   Poista
 3. Ite rakastan tätä yhtiöö! http://printstagr.am/

  VastaaPoista
 4. Meinasin että lataisin kyseisen ohjelman puhelimeeni ja tilaisin kuvia. Huomasin kuitenkin, että kun ohjelmaa lataa, se vaatii pääsyä arkaluontoisiin lokitietoihin puhelimessa ja vaatii saada lähettää tekstiviestejä puhelimestani sekä käyttää puhelutiedostojani. Osaatko sanoa miksi ihmeessä sovellus niitä tarvitsee kuvia tilatakseen tai pystytkö asiaa selvittämään kun toimit yhteistyössä? Tuntuu vähän epämääräiseltä ladata tuollaista ohjelmaa jos se on noin epäluotettava. Tutustutko kunnolla näihin yhteistöihin ennenkuin alat suosittelemaan ohjelmaa muille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie itse tilasin kuvat tosiaan iPadin kautta, joten tuollainen kohta ei oo pistänyt mulla silmään - mutta onpa outoa, ei kyllä mitään hajua miksi vaatii pääsyä noihin! Mie voin kysyä sähköpostitse tuota asiaa muhun yhteyttä ottaneelta yrityksen edustajalta. Ja yleensä mie vaan googlaan yrityksen + luonnollisesti kokeilen sitä itse, eli en mitään hirveää taustatutkimusta tee jos kyseessä on tällainen melko tunnettu yritys ja siitä löytyy esimerkiksi muita blogipostauksia hyvillä kokemuksilla :)

   Poista
  2. Sori ei oo vieläkään kuulunu mitään!

   Poista
 5. Oon tilannut pari kertaa Printiciltä kuvia ja viimeksi yllätin ystäväni tilaamalla suoraan hänelle parhaat otokset meidän yhteisistä hetkistä viime kesältä :) Näppärä sovellus kyllä ja tekee muiden ilahduttamisestakin ihanan helppoa! Kokeiltiin joskus poikaystävän puhelimella tilata jollain toisella sovelluksella (harmi kun en muista nyt nimeä!), mutta se meni ihan pieleen ja meille tuli jonkun ihan tuntemattoman tyypin hmmm… melko taiteellisia kuvia :D Kukahan lie saanut sit ne meidän synttärisankarille tarkoitetut kuvat!

  VastaaPoista
 6. ei kai toi ohjelma oo semmonen et pystyy pelkästään ipadille tai iphoneen lataamaan?? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla Samsunginkin mahdollisuus :)

   Poista
 7. Tommoset ois kyllä niin kivoja, tässä kun parhaillaan kämppäni sisustusta suunnittelen :P Pakko varmaan kerätä jonkinlainen satsi ja pistää tilaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua ku mulla tiiäkkö tuli sie mieleen noista! En tiiä miksi :)

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS