perjantai 12. heinäkuuta 2013

Instagram-videot


 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg


En tiiä, ootteko hoksanneetkin jo tämän uudehkon homman, mutta tosiaan Instagrammiin saa nykyään laitettua kuvien lisäksi myös pieniä videoita! Mie ihmettelin, miksi yhdellä kaverilla oli yhtäkkiä monta uutta heilahtanutta "kuvaa", kunnes tajusin ladata App Storesta Instan päivityksen ja sain sitten itellenikin video-ominaisuudet kehiin. Homma on ihan yksinkertainen: painetaan samasta nappulasta, josta pääsee kuvanottotilaan, mutta gallerian lisäksi vaihtoehtona näkyy videokuvaus ja sieltä voi napata itelleen sopivan videon joko muutamassa pikku pätkässä tai yhdellä otolla. Videoon saa laitettua filtterin (oi ne on ihania!) ja tagit sun muut.

Täältä voi käydä katsomassa Instagrammin oman mainoksen video-ominaisuudelle! Miekin alan varmaan tästä lähtien kuvaamaan jotain tarravideoita omalle käyttäjälle, joten niitä odotellessa voi mennä seuraamaan nimimerkkiä @sitasalminen :D Ootteko te jo ladanneet tämän päivityksen itellenne ja jos näin on niin mitä mieltä ootte tästä - tykkäättekö ja onko tullut kuvailtua videoita?

16 kommenttia:

 1. Ei oo instagramia, joten en onnistu katsomaan noita videoita :( Muuten varmaan olisi kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koneel pystyy kattoo niit myös

   Poista
  2. Aa niin muuten vissiin pystyyki!

   Poista
 2. Hih juu tykkään katella muitten videoita mutta ainakaan vielä en oo ite kokeillu sitä :) superia viikonloppua murunen!!♥ terkuin lomalla viimeinki haha

  VastaaPoista
 3. mulla päivitti puhelin vasta ite tuon instagrammin mutta ei siinä oo tuota ominaisuutta :( mulla on siis samsungin puhelin ja siinä on se play-kauppa. osaakko neuvoa miten pitäs toimia? :D löytyykö se uusi osa jollakin eri nimellä sieltä listalta? - kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meet play-kauppaan, kirjoitat hakuun instagram, siinä lukee "päivitä" ja "poista" painat siitä päivitä nii se päivittää sen:)

   Poista
 4. mulla se ei lataa jostaa syystä noit videoit pitää päivittää vaa koko aika se juttu mut ei se toimi siltikään..

  VastaaPoista
 5. koska tulee arvontaviikko?? :)

  VastaaPoista
 6. http://www.youtube.com/watch?v=HvFZJFf8S6Y

  Ootko kuullu ton? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt oot. :DD Ihan sikahyvä, Ellien ääni on taas niin ihana. <3

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS