maanantai 15. heinäkuuta 2013

2000 rekisteröitynyttä Blogger-lukijaa, eli...


 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Lupasin viime keväänä, että pistän viikon mittaiset arvontabileet käyntiin, kun 2000 Blogger-lukijaa tulee täyteen - ja koska nyt tuo tasaluku on saavutettu, on aika aloittaa Starry eyes -blogin ikioma arvontaviikko!  Tämän viikon ajan blogiin ilmestyy 1-2 kertaa päivässä uusi arvontapostaus, joiden palkintoina on milloin mitäkin kivaa ja joihin kaikki saavat osallistua (ilman mitään rekisteröitymishommia siis). Osa palkinnoista on paikkakuntakohtaisia (esimerkiksi lahjakortti kauneushoitolaan tai ravintolaan), mutta jokaiselle päivälle on myös yksi kaikelle kansalle sopiva arvonta (esimerkiksi tuotepaketti tai lahjakortti nettikauppaan). Kaikkiin arvontoihin on aikaa osallistua sunnuntai-iltaan saakka, ja viikon päästä maanantaina mie arvon voittajat. Linkitän kaikki postaukset tuttuun tapaan Tähtisilimien Facebookiin, joten sieltä voi käydä kurkkaamassa aina uusimmat arvonnat. Teen tämän viikon ajan myös tavallisia postauksia, joten ei hätää sen suhteen :)

Pakko myös tässä välissä kiittää teitä kaikkia lukijoita siitä, että jaksatte käydä täällä lukemassa mun avautumisia darroista ja tarroista sekä joskus vähän syvällisemmistäkin jutuista - tuo 2000 tuntuu aika hullulta ja hienolta luvulta tuossa sivupalkissa. Huh oon aika innoissani, toivottavasti tekin! Alla näkyy vielä muutama arvontaviikkoon osallistunut yritys - loput paljastuvatkin sitten sunnuntaihin mennessä. Ei muuta kuin arpaonnea kaikille ja huippua heinäkuisen viikon alkua :) photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

26 kommenttia:

 1. Apua jee ihana Situli. <3 Kerranki on (toivottavasti!) hyötyä siitä, että asuu ite Oulussa haha. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyötyä! Je :)

   Ps. Jes joku valvoo mun kans!! Haha ei oo niin yksinäinen olo

   Poista
  2. Mäki vast vähä aikaa sit hokasin et hei googlenki kautta vois liittyy lukijaks, yleensä seurailen sua blogilistan kautta... :D Mut parempi myöhään ku ei milloinkaan! Onnea 2000 lukijasta!

   ps. yötyö <3

   Poista
  3. Öissä töissä >:) Kiitti paljon!!

   Poista
 2. wohooo ihanaa! Onnea paljon ♥

  VastaaPoista
 3. 2000 on kyllä ihan mieletön luku! ;) Ja koko ajan nousussa, HUUUUH

  VastaaPoista
 4. Hihi jes oot super ♡ huippua viikkoa myös sulle! :*

  VastaaPoista
 5. Onnea blogille ja bloggarille ! Huisin iso luku :)

  Nyt vaan odottelemaan mitä kivaa oot keksiny :p

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo tähdet :3 <3

  VastaaPoista
 7. riikaukonaho@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. "tarroista ja darroista" :D haha ihana Sita.

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS