maanantai 15. huhtikuuta 2013

Wingsejä Oulussa

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Kuten kerroinkin "Pääsiäisviikot Instagram-kuvina" postauksessa, me käytiin Lindan, Lauran ja poikien kanssa syömässä urheiluravintola Kentässä pääsiäisen aikoihin. Lindan tehtävänä oli ottaa kuvia Kentän porukoille, ja siksi me mallit saatiin vaivanpalkaksi kovasta työstämme syödä ilmaiseksi masut pimpolleen.

Mie en ollut koskaan ennen käynyt Kentässä, mutta innostuin kovasti kun kuulin huhua, että paikasta saa yhtä hyviä siipiä kuin Rovaniemen Wingstonista. Ja oikeassahan ne juorut oli! Miekin otin sitten muutaman kuvan meidän syömisistä, saatte vähän vihiä mikä oli meininki...

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Huh huh! Kunnon setti. Suosittelen kyllä Kenttää kaikille siipien ystäville, oli mahtavaa. Baariravintolan FB-sivut löytyy tästä ja Kenttä sijaitsee siis Kirkkokatu 55:ssa keskustan ja Heinäpään välillä. (Omg osasin kertoa tuon! Oon niin oululainen!)

Kiitos vielä Lindalle, kun pyysit meitä mukaan hommaan - tällaset työkeikat kelpaa mulle ihan milloin vain, hehe. Niin ja osa postauksen kuvista on lainattu Lindalta, kiitti niistäkin :) Mitenkä muut oolulaiset, missä te käytte syömässä wingssinne?

22 kommenttia:

 1. Pitää ehdottomasti testata! Niiiin hyvän näköstä :-)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin vähintään joka toinen postaus on nykyään jollain muotoa mainos :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää ei oo mainos, mie en oo minkäänlaisessa yhteistyössä Kentän kanssa enkä saa tämän postauksen tekemisestä yhtään mitään :) musta on vaan kiva infota jos on hyviä ruokapaikkoja, koska ite arvostaisin vastamuuttaneena tällasia postauksia ku en tiiä oululaisia ravintoloita! Ja ku otin kerran kuvia niin sama kai ne on postata?

   Poista
  2. Hyvä ku kerrot näistä oululaisista ravintoloista, koska vaikka oon asunu täällä iät ja ajat nii silti on mukava saada uusai vinkkejä! Tästä Kentästäkään en oo ollu ollenkaa tietoinen, mutta pitää kyllä mennä joku kerta testaamaan :)

   Poista
  3. Tuli hyvä mieli, kiitti ja huippua kuulla :)

   Poista
 3. Bumerangissa! Ihan parhaat siivet. :--) Vaikka ei kyllä ole Oulussa vaan Jäälissä, mutta wingsien takia matkan taittaa helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie mietinki että en oo ikinä törmänny! Harmi ettei oo autoa käytössä, vois muuten käydä testaan :) Ps. Ikävä!

   Poista
 4. voi toi happy joe on niin hyvää mun mielestä :) ihania kuvia muutenkin, niinku aina !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä ihan hyvää! Vähän kallista tosin blää :) Ja oi kiitos kehuista!

   Poista
 5. Oi nam! Kauheeta katella tämmösiä kuvia nälkäsenä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Haluttais niin wingsejä nytki mmm

   Poista
 6. Sori tää random kommentti, mutta toi kolmas kuva - siis apua mitkä hinnat suomessa!!! olin jo unohtanu kui kallista siellä on... en uskalla tulla ees käymään enää. t. ulkomailla asuva :D

  VastaaPoista
 7. Nam näyttää hyvälle! Musta on kans kiva kuulla vinkkejä jos toiset löytää hyviä ravintoloita Oulusta :) Nimimerk: Kentän vieressä ennen asunut eikä koskaan käynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla :) Haha ai sie asut siellä! Käyhän naapurissa ;)

   Poista
 8. En kestä näitä sun ruokakuvia :P

  VastaaPoista
 9. Se on vielä Heinäpäätä :) (vaikka eihän Heinäpää ole edes oikeasti mikään paikka)

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS