perjantai 1. maaliskuuta 2013

Minttukaakaon ja rinteiden maailmaan

 photo lewii_zps2f3059d6.jpg

En pysy housuissani!

Sunnuntaina Leville! Jee! Tällä kertaa menen sinne porukoiden ja Tuukan kanssa, mutta kuten viime vuonna, Paukunkin perhe viettää hiihtolomaa Levillä. Eli myös Peepaa on menossa mukana! Me aiotaan Tuukan kanssa laskea päivä tai kaksi (riippuu vähän rahasta ja mun polvesta), käydä ehkä kylpylässä ja juoda niin paljon minttushkaa ettei haluta kaakaota koko loppuvuonna! Niin ja Hölmölä ja Hullu Poro pitää tietenkin myös käydä tsekkaamassa, eihän se Levi nyt oo mitään ilman pientä darraa... Pääsiäisenä koetaan sitten se iso darra, kun käydään Levillä meidän tyttöporukan kesken. Nyt vähän freshimpi reissu!

Miten teillä etelän hesalaisilla on mennyt hiihtoloma? Oliko kukaan tunturissa? Entä ne jotka lomailee ensi viikolla - törmäilläänkö kenties Levillä?

35 kommenttia:

 1. Leville ollaan täältäki lähössä lauantaina :P toivottavasti ilmat suosisi! Ja tottakai hölmölä ja hullu poro pittää käyä tsekkaa, itellä on kyllä muutenkin tulossa kaveriporukan kans ryyppyreissu :D Harmi ku areenalla ei oikein ollu kovin kummosia esiintyjiä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee huippua!! Mie en ookaan kattonu niitä esiintyjiä, ketähän siellä on :)

   Poista
 2. kyllä täällä etelässä on muutakin ku helsinki, ja nuo pääkaupunkiseutulaiset vietti lomaansa viime viikolla. TÄLLÄ viikolla oli muut etelä-suomalaiset (kyllä, etelässä on yllätys yllätys muutakin elämää kuin tuo armas pääkaupunkiseutumme).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei jessus tuo oli läppä?? Eikä sanan "hesa" käytöstä jo voi arvata että tuo etelä=Helsinki asetelma on huumoria :Dd

   Poista
  2. No joku vaan huvikseen haluaa takertua sanoihin :D tai sitten on jäänyt jotain traumoja helsinkiläisistä :D

   Poista
  3. nyt lomaillaan keski-suomessa! :)

   Poista
 3. Kyllä tällä viikolla oli myös Keski-Suomi lomalla, että kyllä sitä elämää on Helsingin ja Etelä-Suomen ulkopuolellakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli vaan stereotypialäppä, älkää oikeasti ottako tosissaan :)

   Poista
  2. Eheei ei etelässä oo muuta ku hesa. Pohjosessa onki sit pelkkiä poroja.. Hei ihmiset hesassa siis!! ..huoh :Dd.. Onneks kaikki on _aina_ kuoleman vakavaa ;)

   p.s jos joku ei tajunnu ni tuo oli sitä sarkasmia. (jos tajus ni (Y))

   Poista
 4. Määkin oon menossa Leville ens viikolla! Tällä hetkellä matkaan kohti Olosta, mutta tiistaina olis tarkotus vaihtaa tunturia. Mahtavaa lomaa sulle, Sita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon ja samoin! Toivottavasti on aurinkoiset ilmat :)

   Poista
 5. Voi, oispa mahtava lähtä tänäkin vuonna Leville. Hölmölä on ihan huippu mesta! Tutustuin paikkaan viime lomalla aika läpikotaisesti :D Kivempaahan mulla on täällä Oulussa, kirjotuksiin lukien :):) Piä huippu loma, munki puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulluna tsemppiä lukemiseen, nyt ku jaksat päntätä täysillä nii kohta se on ohi ja hyvällä fiiliksellä kohti kesää :) Kiitos paljon, pidän!

   Poista
 6. hahha miten itteensä on taas ihmiset siun sanomisia ottaneet, kai sä nyt pohjois-suomessa asuvana tiedät että elämää tosiaan on helsingin/etelä-suomen ulkopuolellakin :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIMPÄ :D t. rovaniemeläinen jänkhätyttö

   Poista
  2. Mää kans täällä naureskelen noille :DD Kivoja piristyksiä vaa tuollaset välillä aina!

   Poista
 7. Olin joskus Vuokatissa ja laskettelin laudalla ensimäistä kertaa, kaaduin ja lensin jorpakkoon vauhdilla, niin kaks hottista sairaanhoitaja kundia vei mut sisälle ja hoiti mua ja toi kaakaota:D (mua ei edes sattunut, mutta kyllä se komeiden miesten huolenpito kelpas! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha pitäiskö itekki testata Levin hoitajahenkilökunnan taso :D Noei, mulla on onneksi Tuukka mukana henkilökohtaisena pelastajana!

   Poista
 8. hii hauskaa lomaa ihana sinä !♡ mää taian lomailla vaan kotona ja leipoa haha :-)

  VastaaPoista
 9. Mie kans menen sunnuntaina Leville! Pitää ehdottomasti tulla moikkaamaan jos bongaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo!! Ma ja ti rinteessä, tiistai-iltana Areenalle ja ke kylpylään :)

   Poista
 10. Mulla on ensi viikolla loma, Leville haluaisin, mutta mennään Vuokattiin laskettelemaan, hiihtämään ja kylpylään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hiihto ja kylpylä, paras yhdistelmä :) Pidä hauskaa!

   Poista
 11. Mun hiihtoloma (mikä loma) kuluu kirjotuksiin lukiessa ja töitä tehdessä, mutta suuntaan kyllä pariksi päiväksi myös Ouluun (Rovaniemeltä siis!) ja kyllä sekin tuntuu tämän kirjoitushärdellin keskellä ihan oikealta lomalta ;D Levi kelpais kyllä, mutta oon siellä niin paljon aikaa näiden viimeisimpien juhlapäivien aikoihin viettänyt krhm niin parempi pitää taukoa välillä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo ettei pääse kyllästyyn ihan kokonaan :D Koitahan jaksaa lukea, toivottavasti pysyy mielenkiinto yllä ja sulla menee hyvin kirjotukset :)

   Poista
 12. Mäki levillä! Kolme viikkoo takana ja vielä neljä eessä

  VastaaPoista
 13. Oiiii, pidähän hauskaa ja nauti murunen :) Levi on ihan huippu paikka <3 Mulla on seuraava loma kesällä vasta :( Pääsiäistä odotellessa ku on pitkä viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti, kiitos ihana Ira <3 Joo sitte syöt hulluna suklaamunia ja löllöttelet että jaksaa kesään asti :) Mieki sain ekan pääsiäismunan tänään!

   Poista
 14. oon muuten törmänny suhun pari kertaa oulun keskustassa! oot ihanan näyttävä persoona! sun blogia on kiva lukea kun kerrot kaikesta niin avoimesti ja tekstiä on just sopivasti, mutta mun asia oli se et miten oot saanu ton kuvan (kukkapaita päällä) ni ton kokoseksi, koska jos mä laitan ni se on ihan pikkiriikkinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ladattu Photobucketiin ja tuohon sivupalkkiin "lisää html koodi" nii siihen Photobucketista ladatun kuvan koodi :) eli tuo ei oo se Bloggerin profiilikuva

   Poista
 15. Näin eilen mainoksen ohjelmasta "Pakko tanssia" ja oon ihan varma että sää olit siinä! Näinkö harhoja vai oliks se oikeasti sinä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollu :D Mutta mun kaveri on siinä ohjelmassa!!

   Poista
 16. Hі Deaг, are you геally vіsiting this wеb ρage daіly, if so then you will dеfinitеlу obtаin pleasant know-how.


  mу web sіte :: Thailand Phuket Hotels

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS