torstai 31. toukokuuta 2012

Simpukoita, ruusuja ja valkeaa puutaTässä pieni kuvapläjäys minun kummitädin perheen kodista, jossa majailin Turun pääsykokeiden ajan. Talo oli täynnä hauskoja yksityiskohtia, jotka yhdessä merihenkisten materiaalien kanssa tekivät kodin tunnelmasta aivan ihanan.

Pakko kertoa tuosta ruusukuvasta vähän enemmän. Nuo seinälaatat kuvastaa mun tädin perhettä, jokaisella ominaisuudella on merkitys (esimerkiksi isä ja poika on merkitty melkein samalla kuosilla, perheen pieni tyttö on puhtaan valkoinen, kun taas äidin laatassa on terävyyttä, johon muut laatat kulminoituu). Musta idea oli jotenkin kauhean kiva, tulee vähän mieleen runot, joissa on usein paljon just tuollaisia vertauskuvia. Myös vilpola, eli iso eteinen oli sisustettu ihanasti; kirjahylly, vuoteeksi muuttuva sohva, pallovalot sekä ikkuinoiden avara näkymä taivaalle teki mun nukkumapaikasta aika täydellisen.

Kummitädin perheellä oli pihalla myös oma pieni kasvihuone, jossa kasvoi mm. rucolaa, tilliä ja salaatinlehtiä. Kuinka siistiä hakea aamupalasämpylän väliin tuoreita kasveja omalta kasvimaalta? Miekin haluan!

12 kommenttia:

 1. tuommosen talon minäki tahon sitten joskus (; ihana <3

  VastaaPoista
 2. oi että kui ihana sisustus ! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana!! Haluun just tommosen talon sitte isona

  VastaaPoista
 4. Ihana talo, ihania kuvia :) Hyvää viikonloppua Sita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja ihanaa viikonloppua myös <3 Ps. Apua taasko on viikonloppu

   Poista
 5. Oi kun upea sisustus, tuostahan saa vaikka mitä ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Oli paljon muitakin pikkujuttuja mutta niistä ei saanu oikein hyviä kuvia, esim. vessan peilin reunalle oli laitettu reunaan muutamia pieniä simpukoita :)

   Poista
 6. oi ihana! vitsi mullekki oma kasvimaa :-D

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS