torstai 17. toukokuuta 2012

Rovaniemen blogikirppis tänä sunnuntaina!


Jos joku ei vielä tiennyt, niin ylihuomisen huomenna (hehe) meillä on Rovaniemellä kaupantekohommia! Osoite on Valtakatu 18, ja Facebookista löytyy julkinen tapahtuma, josta löytää mm. osallistuvat blogit ja muutenkin tarkempaa infoa asiasta.

Joku pyysi kuvaa siitä, mitä aion laittaa myyntiin meän kirppikselle. En oo käyny vielä kaikkia vaatteita läpi, mutta tässä kuitenkin pari juttua, jotka tulee olemaan minun rekissä sunnuntaina. Mun vaatteet on melkein kaikki kokoa 38, mutta varmasti löytyy myös 36:lle ja 40:lle jotain :) Paitsi että tuo sinapinkeltainen shortsipuku alareunassa on kokoa 34 - ei mahdu mulle, joten täysin käyttämätön, haluan ehdottomasti että joku tulee hakemaan sen itselleen!

11 kommenttia:

 1. http://nunnunkynnet.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  Haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
 2. tuon pilkkusen sinisen paidan haluaisin mutta mie oon töissä melkein täyen päivän sunnuntaina ja kaikenlisäks asun torniossa. noh, joku muu saa iloita siitä sitten. ei voi mtn...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljolla haluat sen? Voin mie sen varata :)

   Poista
 3. paljolla myyt? no en mie ehkä ihan kymppiä siitä maksa patsi tietenki jos voit postittaa ja + postituskulut. minkä kokonen se muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa näkyy kuvia siitä: http://colours-and-carousels.blogspot.com/2012/03/tiistaikuulumisia.html

   Se on joku 36-38, mutta aika free size ku tollanen löysän mallinen. No kympillä mie voisin kyllä sen ihan hyvin lähettää, eli sis. postikulut :)

   Poista
 4. oiii ko oot kiva ja huippis! sopiiko että maksan huomenna? mie laitan sulle nyt mailia niin laitan kotiosotteen ja laita mulle sitten sinun tilinumero ja pankki. kokoki on varmasti sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei mittään :) Sopii, ei mitään kiirettä. En välttis ehdi huomenna vielä laittaan sitä postiin mutta viimeistään ti tai ke pitäis olla sitten perillä!

   Poista
  2. ookkei. sitä ootellessa.

   Poista
 5. aaaa tuo shortsipuku on maailman söpöin! :)

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS