perjantai 25. toukokuuta 2012

Remember when you were young, you'd lose yourselfEilen oli kyllä kunnon kolmen koon kännit: Kallen kuoharit kilahti. Olipa huippu ilta, eli toivottavasti kukaan ei oo nähny ja tunnistanu mua, haha. Mutta oikeasti, elämä on niin siistiä. En tiiä, aina välillä tuntuu vaan niin mahtavalta kun tajuaa, että kaikki on vaan itestä kiinni - mitä tekee, mistä nauttii, miten keskittyy nykyhetkeen, joka loppujen lopuksi on ainoa asia, joka meillä on. Miten iso valta meillä oikeasti on, kun voidaan tehdä omat valinnat näiden vuosien aikana, jotka vietetään maan päällä. Yksi elämä, maailma täynnä sekä isoja että pieniä asioita joista nauttia ja jotka kokea.

Filosofia-darra. Nyt lähden lounaalle, jos joku freshi salaatti raikastais muakin. Ja onhan tuo ilma taas niin ihana. Laittelen pidempää postausta illalla :)

14 kommenttia:

 1. "kaikki on vaan itestä kiinni - mitä tekee, mistä nauttii, miten keskittyy nykyhetkeen, joka loppujen lopuksi on ainoa asia, joka meillä on"

  Älä! Ja halleluja! :-D Pitäs pystyä aina keskittymään just siihen hetkeen, ilman huolta tulevasta. Niin kliseiseltä kun se kuulostaa niin oon nuori (me kaikki ollaan) vain yhden kerran, ja en halua katua jotain mitä oon jättänyt tekemättä vaan sen takia että on epäröittänyt. Kesä on sellaista aikaa milloin tuntee olevansa ELOSSA. wii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niimpä, mieluummin ottaa vaikka riskin että nolaa itsensä kuin että katuu myöhemmin ettei uskaltanu! Oon nykyään toteuttanu tuota ihan käytännössä, ja on ollu jotenki tosi virkistävää :) Ja niimpä, kesä!

   Poista
 2. Laitatko sun hiuksia mitenkään erityisesti aamulla? Rakastan sun peikkotakkukiharkasaa!:D ja tarkotan hyvällä, oon aina halunnu sellasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laita :) Harjaan ennen suihkua, sitte suihkun jälkeen en tee mitään, en föönaa/kiharra/laita lakkaa vaan annan kuivata omaan muotoon. Ku mullehan on laitettu permanentti marraskuussa niin tukka on vieläkin vähän kihara :) Ja kiitti!

   Poista
 3. Niin totta! Tuli vaikka mitä ajatuksia mieleen mutta en nyt osaa eritellä kummemmin ku että elämä on just semmosta mitä siitä tekee ja miten sen ottaa vastaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ajatuksia on joskus muuten oikeasti vaikea kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi! Varsinkin jos on darra niin ku mulla tätä postausta tehdessä, haha.

   Poista
 4. sulla on tosi ihana blogi! :)  http://llovewantneed.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Filosofia-darra on mullekin tuttu, haha :)

  VastaaPoista
 6. niin totta!:D ja ihan super nätti kuva:)

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS