maanantai 28. toukokuuta 2012

HattupääYksi julkaisematon asukuva Helsingistä. Oon ollut jo jonkin aikaa rakastunut sekä rentoihin, inkkarihenkisiin juttuihin, että mustaan rokkityyliin - kuten varmaan ootte huomanneetkin - ja tämä asu jotenkin kuvastaa mun nykyistä tyyliä aika hyvin. Tykkään yhdistellä niittejä ja hapsuja vaikka tiiän, että monet jättäisi ne eri asuihin - mie en vaan malta.

Mutta, mielipiteitä saa laitella kommenttiboksiin mun maanantaipäivän piristykseksi! Ja kuinka moni teistä lukijoista haluaa jatkossakin asukuvia, jatkanko niiden postailua? Parannusehdotukset ja peukut otetaan kaikki vastaan :)

41 kommenttia:

 1. Joo, asukuvia ehdottomasti myös jatkossa! Ja mun mielestä toi asu toimii kivasti, vaikka ootkin eri tyylejä yhdistellyt. Laukku varsinkin on ihana<3

  <3: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ja laukku oli kyllä kiva löytö viime kesän H&M:n alennusmyynneistä, en oo vieläkään kyllästyny :)

   Poista
 2. Aivan ihana asukokonaisuus! Ehdottomasti lisää asukuvia, just oman mielen mukaan toki, kiva kuitenki huomata että toteutat sun tyyliä omilla ehdoilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ina, huippu kommentti :)

   Poista
 3. Mun mielestä sulla on ainakin ihana ja persoonallinen tyyli! Ja ehdottomasti vaan asukuvia jatkossakin paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla! Oon ollu aina niin epävarma mun tyylistä ja siitä ettei sitä koko tyyliä oo välillä ollut ollenkaan, niin piristää hulluna tällaiset kommentit :)

   Poista
 4. Ihana asukokonaisuus ! :) Oot ihan hirmusulonen tossa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kiitos paljon! Aina valitsen söpöimmät kuvat >:)

   Poista
 5. Niittejä ja hapsuja on kyllä näkynyt paljon kesän jutuissa! ;) Hapsut on kyllä ihan parasta <3 Voi että toi hattu sopii sulle. Ite näytän joltain heinäseipäältä hattu päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että näytät, ainakin blogin perusteella sulle sopii hemmetti kaikki maholliset vaatteet! Senkin kaunis tyttö <3

   Poista
 6. no söpö! <3 asukuvia ois kiva kattella jatkossaki jooo hihi :)

  VastaaPoista
 7. Ompas hieno kuva. :] Tottakai laitat asukuvia, niin kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän se on hieno ;) Kiitos kuvaajalle!

   Poista
 8. asukuvia jooo!

  mutta parhaita semmoset normi postaukset missä kerrot yleisesti mitä oot hommannu jne ! :) ja kiiiitti tosi paljon siitä palautusjuoma/patukka postauksesta, tuli tarpeeseen. myös urheilujutut yleisesti huippuja. jatka samaan malliin ihana tyyli ja vaikutat tosi symppikselta :> niiin suosikki blogi tällä hetkellä osuu yhteen mun oman tyylin ja liikkumisjuttujen kanssa !
  tuliko liikaa kehuja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eli silleen normipostausten väliin siroteltuna asukuvat on ok? Oon samaa mieltä! Jes kiva että tykkäät urheilupostauksistakin, niitä on vaan ehkä vaikeampi kommentoida kuin jotain asukuvia niin siksi ne ei saa niin paljon huomiota ja sitten musta tuntuu että onko nämä turhia :D Eli siis hyvä kun sanoit, etten vaan lopeta niiden tekemistä! Kiitti paljon kehuista, ei tullu liikaa vaan just sopivasti niin, että oon yhtä hymyä täällä :)

   Poista
  2. Joo just sitä mieltä :)) Nii ei oo turhia mutta just semmonen että enemmä tulee kommentoitua muihin postauksiin vaikka ne liikuntajutut lukeeki.
   hihiih hyvä :>

   Poista
 9. Kyllä asukuvia ! Nää on kivaa vaihtelua pitkien postausten, ruoka- ja urheilupostausten ohella :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lotta :) Ja ihanaa kun kommentoit aina niin ahkerasti!

   Poista
 10. Oot aika uus blogituttavuus mulle. Oon kyllä tsekannu sun blogin joskus kauankauan sitte, ja nyt ku se pomppas jostaki mun silmien eteen, niin oli pakko heti ihan lukijaksi ryhtyä :--) ite asun kans täällä vähä pohjosemmassa, tai no, jonku verran oulun alapuolella mutta kumminki. Nii on jotenki kiva lukia blogeja jostain muualtaki ku vaan Helsingin seudulta :)
  Sä oot tollanen söpö halittavan ja niin symppiksen näkönen! :--) Ja mä oon lähes poikkeuksetta digannu kaikista sun asuista (ku selasin melkeen kaikki sun postaukset:D) eli jatka samaan malliin! ;)
  ps. Tällanen pieni avautuminen :D (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla että ryhdyit. Onhan se totta ettei pohjoisemmassa oo kovin paljoa blogeja - tai on, muttei välttämättä niin isoja(=useissa tapauksissa tiheämmin postaavia) kuin Helsingin alueella. Ja halittavan näköinen? Ihana kehu :D Kiitos paljon kommentista, piristi kovasti!

   Poista
 11. Tää on kyllä aivan mahtava blogi. Ihanan iloista meininkiä, hyviä kuvia ja tosi hyvää tekstiä (harvoin tarjolla blogeissa). Tänne on tosi mukava tulla käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos ihan kauheasti! Oon aina niin iloinen kun postauksen tekstejäkin kehutaan, koska kuitenkin välillä tuntuu että jaksaakohan kukaan näitä lukea ja välillä sitä miettii että arvostaako kukaan sitä että yrittää oikeasti panostaa niihin (tai no ei ehkä runollisesti mutta ettei oo kirjoitusvirheitä, toistoa tai muuten vaan takkuavia kohtia). Kiitos siis vielä :)

   Poista
  2. Pakko sanoa! Sulla toimii kauheen hyvin kyllä kirjottaminen :) sun tekstiä on mukava lukea. Ku et kirjota sataa lausetta jostain minkä saa kerrottua kahella lauseella jos viittii nähä vaivaa niinku sä ilmeisesti näätkin :)

   Poista
  3. Vitsi oon ihan mielissään, kiitos! Tosi kiva kuulla, varsinkin kun kirjottaminen on ollu muutenki pienestä pitäen mulla se the juttu :)

   Poista
 12. Tosi kiva asu, voisin niin kuvitella itselleni samanlaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa, ihana kuulla että tykkäilet :)

   Poista
 13. vitsi toi hattu sopii sulle tosi hyvin ja ihanan asun oot taas laittanu :) laita vaan paljo paljo asukuvia & muita kuvia postauksiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, hullun kiva kommentti :)

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Kiitos ihana, samaa sanon kun tuohon alempaankin kommenttiin: oon ollu aina se kenen asuja ei ikinä kehuta, niin jännää että vihdoinkin oon päässyt omasta tyylistä kärryille :D

   Poista
  2. varmaan mahtava fiilis:) mun pitäis kans jossain vaiheessa löytää se oma staili..

   Poista
  3. No on se ku ei tarvi kuulla enää kiusoittelua ja on paljon itsevarmempi olo :D Hullua kuinka paljon jotkut vaatteetkin vaikuttaa meän elämään.

   Poista
 15. Sulla on ihan huippu kiva tyyli! Kattelen aina sun asuja ja asukuvia ihaillen :) Kaikki vaatteet sun päällä tuntuu ihan kun ne ois just sulle tehty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho kiitos! Mie oon nimittäin ollu tosi kauan sellainen tyylitön enkä oo oikeastaan tykännyt pukeutuakaan, koska tuntui, etten vaan osannut ostaa hienoja vaatteita tai varsinkaan yhdistellä niitä silleen kuin mun kaverit. Ihana kuulla siis :)

   Poista
  2. Musta tuntuu ihan tolta samalta, mutta sun ei kyllä kannata huolia, ei sulla ole tollasta ongelmaa :D

   Poista
 16. ehdottomasti asukuvia! Sulla on kiva tyyli, josta saa vinkkejä :)

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS