lauantai 19. toukokuuta 2012

Haaste:
10 asiaa bloggaamisesta

1. Sen jälkeen, kun perustin Starry eyesin, oon pitänyt kameraa mukana melkein aina, kun lähden kotoa jonnekin. Tämä on johtanut siihen, etten enää nykyään pysty laittamaan treenikassiakaan salin pukukaappiin normaalisti, vaan lasken sen automaattisesti varovaisesti lokeroon - vaikka kamera ei olisi edes mukana. Sitä on niin tottunut varomaan laukun sisällä muka olevaa järkkäriä, ettei asiaa edes tiedosta.

2. Oon huomannut vasta blogin pitämisen aikana, että mulla on oikeasti tosi vinot hampaat! Ei ehkä suoraan edestä katsottuna, mutta koska tänne on tullut otettua vähän eri kulmista kuvia, niin asian on huomannut.

3. Seuraan blogin kävijämääriä naurettavan tarkasti, ihan vaan koska on niin mukavaa huomata, jos vierailuja on vaikka enemmän kuin edellisenä päivänä. Muistan, kuinka siistiä oli, kun Laura mainosti mua MFF-blogissa - niiden päivien aikaan kävijämäärät pomppasi kyllä ihan mukavasti. Mun ystävä Taija vielä soitti mulle tuosta asiasta, olin just tulossa Zumbasta kotiin ja huh oli niin hullua tulla koneelle katsomaan blogia! Sain sinä yönä unta vasta puoli neljän aikaan aamulla, olin niin sekaisin lukijamäärän noususta.

4. Minun pikkusisko on mun suurin apuri blogin suhteen, melkein kaikki kuvat on sen ottamia.

5. Rakastan laittaa tuohon oikeaan sivupalkkiin minikokoisia gifejä! Da shit.

6. Haluaisin usein kirjoittaa jostain tärkeistäkin asioista, mutta sellainen avautuminen on nykyään jotenkin hankalaa. Ensinnäkin, oon ollut kohtuu onnellinen viime aikoina, ja onnellisena pohdiskelen asioita paljon vähemmän kuin muuten. Toiseksi, mitä henkilökohtaisempia juttuja tänne laittaa, sitä helpommin ihmiset pystyy kommentoimalla satuttamaan.

7. Mun porukat tietää Starry eyesistä, mutten usko niiden tajuavan, että jotkut ihmiset oikeasti lukee tätä.

8. Pelkään välillä tulla koneelle katsomaan uusia kommentteja, vaikka vihapostia tuleekin onneksi hyvin harvoin. En oo muuten ikinä itse kirjoittanut muihin blogeihin anonyyminä, enkä varmaan tule kirjoittamaankaan.

9. Mun on tosi vaikea kuvitella kaikkien bloggaajien pituuksia! Tai siis, en osaa kuvitella, kuinka pitkiä ne on livenä.

10. Blogin perustaminen on yks kivoimmista jutuista, mitä mun elämässä on tapahtunut. Kuulostaa hassulta, mutta niin se vaan on! En osaa kuvitella, mitä olisin välivuoden aikana tehnyt muuten, enkä muutenkaan osaa enää kuvitella arkea ilman bloggailua. Tää on mukavaa hommaa, ja muutaman vuoden päästä tulee varmasti olemaan muistoja nostattavaa selata vanhoja postauksia - tämähän on melkein kuin päiväkirja, ei ehkä yhtä yksityinen ja tarkka, mutta kuvathan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Tämä oli jälleen näitä kerro 7, 8 tai 10 randomia asiaa itsestäsi -haasteita. Lisäsin taas oman teeman mukaan, toivottavasti ei haittaa! Tällä kertaa haasteen antoi Kiia, kiittisen kiitti :)

15 kommenttia:

 1. Se on kyllä jotenkin hassua, miten paljon bloggaaminen tuntuu lisänneen elämään sisältöä. :D En osaa enää kuvitella, että mitä tekisin ilman blogia. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niimpä! Varsinki ku alotti blogin pitämisen ihan yhtäkkiä suunnittelematta ja silleen :)

   Poista
 2. Ihana toi "vauva saunoo" tuolla sivussa :D:D Sulla taitaa olla joku juttu sanoihin vauva ja peppu, mua aina naurattaa ku kirjotat esim "raasupeppu". :D Ihme kommentti mutta tulipahan kirjotettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama mulla :D sita oot ihana <3

   Poista
  2. :D Hhaha. Raasu Suomi ei vaan nyt oikein pärjänny isoa pahaa sutta vastaan :(

   Poista
 3. haha voiko olla ihminen noin ihana! :-) oot aivan yliherttanen! <3 puspus

  VastaaPoista
 4. Tää on mun yks lemppariblogeista, vaikka harvoin kommentoinkin. Tai no, toisille en kommentoi ikinä muhaha. Mutta joo, tuntuu ettet oikeesti yritä esittää mitään. Ja Roosa on ihana, saa tosin aikaan ikäväkohtauksia kun oma borderi on 500 km päässä :( Jatka samaan malliin vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Nuppunen, kirjoitat aina niin ihania kommentteja ettei sillä määrällä oo ees väliä :) Roosalta borderterkkuja sulle <3

   Poista
 5. Tää sun blogis löytö on mulle yks parhaista jutuista tietokoneen ääressä. Taisin ´eksyä´ tänne juuri Lauran blogista jos oikein muistan eikä lukijaksi ryhtymistä ole tarvinnut katua. Sulta tulee ihanan usein kivoja, aiheeltaan vaihtelevia ja kivojen kuvien ryydittämiä postauksia. Mahtava blogi ja sä olet mahtava ja toivottavasti jaksat blogata vielä pitkään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailman paras kommentti, kiitos ihan hirveästi <3 Ihania kehuja, varsinkin kun nuo on sellasia juttuja joiden eteen sitä oikeasti "tekee töitä". Toivottavasti itse pysyt lukijana vielä pitkään :)

   Poista
 6. ihana blogi! sait uuden lukijan :) kuinka pitkä sä oot?

  VastaaPoista
 7. "Toiseksi, mitä henkilökohtaisempia juttuja tänne laittaa, sitä helpommin ihmiset pystyy kommentoimalla satuttamaan." Kiteytit kyllä mun ajatukset täydellisesti tuolla lauseella blogin suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mutta niinhän se on, välillä pelottaa olla niin avoin ja arvosteltavana, mutta toisaalta, sitä on vähän läheisempi lukijoiden kanssa jos ukaltaa kertoa asioita niin kuin ne oikeasti on.

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS