maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pitbull 5.6 aye papiNyt olis liput ostettuna Helsingin Suvilahteen! En oo mikään kova Pitbull-fani, enkä kovin ymmärrä naisia jotka kehuu herran ääntä hirveän seksikkääksi, mutta onhan se ihan siistiä päästä tuonne. Voisin kuvitella, että fiilis on keikalla aika kohdallaan! Liput maksoi netissä 53e sisältäen pääsyn virallisille jatkoille (jatkopaikka on vielä auki).

Oon itse asiassa ekan kerran kuunnellut Pitbullin biisejä joskus vuonna 2006 kun olin kasiluokalla. Culo, Toma ja Bojangles taisi olla ekat kappaleet jotka latasin mp3:lle. Pikkuisen muuttunut musiikin tyyli niistä ajoista, enkä olis ehkä silloin uskonut että Pitbullista tulee niin suosittu kuin mitä on nykyään :D

Onko kukaan teistä tulossa tuonne keikalle?

12 kommenttia:

 1. aha hahaha muistan sen järkytyksen kun ekan kerran näin pitbullin ilman niitä saakelin aurinkolaseja jossain musavideossa:D:D "ai NÄYTTÄÄKSETOLTA"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD TRUE DAT ehkä siksi en voikaan ymmärtää naisia jotka kehuu sen ääntä - mielikuva sen naamasta häiritsee liikaa. Hassua miten ei-hyvännäköisetkin artistit on muka niin naismagneetteja, naurattaa Petri Nygårdinkin musiikkivideot kun siellä keimailee misuja vaikka ilman uraa kukaan varmaan ees juttelis sille baarissa haha

   Poista
 2. mä oon kans menos tonne! :D oon ihan innoissani tosta ku en oo oikeestaan ollu millään "isolla" keikalla muutaku töissä... vai lasketaanko idoleita ja tähtiä(=antti tuisku) ?? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jee siellä ehkä nähdään! Haha mieki oon nähny Antti Tuiskun :D

   Poista
 3. Oi oi, toi vois olla ihan huikeeta! Mäkään en oo mikään suuri fani, mut on tuo kyllä hyvää musiikkia pippaloita ajatellen :D Pidäpä sitten munki puolesta hauskaa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, bilemusiikkiahan tuo on! Eikä edes yritä olla syvällistä ja musiikillisesti taidokasta :D

   Poista
 4. haluaisin niin paljon tonne ! mutta meen jo summer uppiin ja weekendeille ni ei oo enää kyllä varaa. mutta ma tahtoo !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh Weekend on varmaan ihan perkeleen hyvä!

   Poista
 5. MÄ OLEN MENOSSA ! Odotan tuota kyllä todella innolla, vaikka en itsekkään ole mikään hirveän suuri fani mutta siistiä siitä todellakin tulee olemaan !! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeeeeee give me everything tonightttttt!

   Poista
 6. Tooooodellakin menos! On se vaan jotain uskomatonta tuo mies. DALE!

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS