perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ympäröivät tyhjät taulut

Mutta minä en kirjoita niihin sanoja.// Hahaa, pari erikoisempaa kuvaa. Mitä fiiliksiä tai mielikuvia herätti? Kummasta kuvasta tykkäätte enemmän?
Kuvat on otettu itselaukaisimella.

18 kommenttia:

 1. Vau. Tää on jotenkin koskettava postaus. Noista muutamista sanoista ja kahdesta kuvasta, mulle tuli itku silmään ja jokin liikkui tuolla syvällä! Oot upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vähän siistiä! Ihana kuulla että tykkäsit noin paljon :)

   Poista
 2. Ihania, vähän sellasia katkeransuloisia tunnelmaltaan molemmat! Kysymys: miten sait sun hiukset tolla tavalla? Mua harmittaa kun meillä ei oo mitään nurkkauksia tyhjinä missä vois ottaa kivoja kuvia, niin piskuinen talo:D Mutta hienoja kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matte, arvostan ku oot ite kameranaisia :D Ja hiukset on ihan vaan heitetty ylös moshaamalla, haha. Ja hmm miekin oon vessan nurkassa.. Eli ymmärrän :D

   Poista
  2. Aws voi kiitos, en mä kyllä mikään sellanen oikeesti ole, kovasti yritän :D Aa mietinki että oot varmaan just hetkee ennen ku suljin menny kii ni jotenki heittäny ne -- tosi makee efekti, pitää soveltaa joskus ite! Teillä on iiso vessa, tai ainaki sen olonen:D Sain muuten 36p tekstitaidosta hiip! Tällänen turha btw ilmoitus, haha.

   Poista
  3. Jee onneksi olkoon!! Saman kuin mie aikoinaan :)

   Poista
 3. Ajatuksia herättäviä. Ylemmästä tykkään!

  VastaaPoista
 4. Rakastan molempia. Alempi ehkä omaan fiilikseen osuvampi. Rakastan synkkiä, tunnelmallisia kuvia. Ehkä 38 asteen kuumeessa ei sais kommentoida... aaar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa! Miekin nimittäin oon varmaan kohta kuumeessa, päätä särkee.. Ja mikäs parempaa sairastelupuuhaa kuin blogien lukeminen :D Mutta kiitos!

   Poista
 5. Lovely pics gorgeous girl!! Just one more thing, love your arms <3

  VastaaPoista
 6. Alempi kuva on kyllä tosi siisti! On ylempikin, mutta alempi on jotenkin tosi ihanan synkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullaki aina vähän pelottaa ku katon sitä :D

   Poista
 7. Alempi kuva on niin pelottavan synkkä, että valitsen ylemmän lemppariksi. :) Yhdyn Anonyymi Marin kommenttiin käsistäsi. <3

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS