torstai 8. maaliskuuta 2012

Eilinen ilta vähäsanaisesti


>:|   ja   >:(Joku-Mikko ja Pena :DD Raasut meän uudet ystävät
Ihan huonot ranskalaiset


Paukun mökki -> Hölmölä -> Ihku -> Wanha Poro. Älkää ostako Hölmölästä ruokaa, älkää jääkö odottamaan että Joku-Mikko saa asiansa sanotuksi (ei saa), älkääkä olettako että Wanhassa soitetaan mitään muuta kuin rockia.

29 kommenttia:

 1. Haha ihania kuvia! :D Tästä postauksesta tuli hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 2. Siis hyi että niitä hölmölän ranskalaisia! :D Ihan kamalat! semmosia ällörasvasia löysiä lötköjä. Voin vaikka vannoa, että se rasva siellä niiden rasvakeittimessä on lillunu ties kuinka kauan :S Mutta se kauha oli siisti missä ne tarjottiin haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. wanhassa porossa ei muuta soitetakkaan nykyisin kuin rokkia! ennen oli paljon paremmat musiikit ja meno katossa!

   Poista
  2. Joo tiiän, oon iteki ollu siellä ennen muutosta :D

   Poista
  3. Haha nii oliki se kauha! Meillä ei ollu ees niin rasvaisia mutta ihan mauttomia ja puoliraakoja </3 Mulla oli vielä hullut odotukset

   Poista
  4. Mullaki oli aika mauttomia :/ Ei niitä iljenny syödä loppuun! Mutta näin muuten se on paikkana tosi kiva ja erikoinen!

   Poista
 3. Hahah, oi mitä kuvia! Alkoi hymyilyttämään hulluna :)

  VastaaPoista
 4. mistä muuten on ostettu se laukku mikä sul on yleensä käytössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Mic Macin liikkeestä :D Mutta kyllä niitä Micksissäki myytiin. Haha naurattaa tuo merkki, en yleensä osta Mic Macin juttuja mutta tuo laukku on kyllä ollu hyvä :)

   Poista
 5. Wanhan poron meiningit (eritoten musiikit) on kyllä muuttunu jotenki huonommaksi, mutta on se Levi vaan aina yhenlainen kokemus :-D Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon ihan samaa mieltä, vuos sitte uutena vuotena siellä oli ihan parasta tanssia. Nyt oli Onepiecet vaihtunu Porock-paitoihin..

   Poista
 6. ihania kuvia! ja tykkään sun karvaliivistä :)

  VastaaPoista
 7. En ollu tunnistaa ko Peve niin myrtsinä :---D
  Mäki haluun villiin pohjolaaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Niska se siellä <3 No tuuppa Rolloon!!

   Poista
 8. Pakko myös kommentoida wanhan hullun poron muutosta rock cafeeksi, EI MITÄÄN JÄRKEÄ. Vietettiin kymmenen henkisen kaveriporukan kanssa hiihtolomaa viikolla 9 ja koettiin järkytys mennessämme wanhaan. Keski-ikä noussut lähemmäs 40 vuotta ja tilalle tullut ''POROCKS'' ammottaa tyhjyyttään, mutta siellä pystyi sentään tanssimaan. Mukavia levihetkiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niimpa! Tosi outoa, luulis etta neki haluais panostaa nuoriinki, nyt ei oikein oo sellasta nuorten aikuisten paikkaa. Tai no Ihkun alakerrassa tietenki soitetaan kohtuu nuorekasta hittimusiikkia.

   Kiitti paljon!

   Poista
 9. She is nice :)

  http://kadri-e.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Siulla on ihana blogi:) Oon tässä viikon ajan lueskeelu vanhoja postauksias. En tiiä, ootko kuullu aikasemminki, mutta minusta näytät ihan esim. Lipstick Jungle sarjassa näytelleeltä Lindsay Priceltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, kiva että oot tykänny :) En oo kuullu! Pitääpä Googlata, en ainakaan nimeltä tunnista neitiä.

   Poista
 11. miitää onko wanhassa porossa nykyää tuommone iha kakkameininki? ollaan menossa kahen viikon päästä leville ekaa kertaa tälle vuodelle ja oon nii oottanu että pääsee sinne kreisibailaamaa ku viime vuonna näihi aikoihin ainaki siellä oli ihan sikahauskaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on!! Sillon ku meki käytiin uutena vuotena vuos sitte niin se oli ihan täynnä ja hyvää musiikkia ja kaikki tanssi - nyt mie olin ihan innoissaan että jee taas sama meno ja BOOM totuus iski päin näköä kun tanssilattialla oli tasan viisi ihmistä heilumassa jonkun ikivanhan rokkibiisin tahtiin. Kaikki muutki biisit oli jotain täysin tuntemattomia, kunnes joku tyttö meni huutamaan sille dj:lle että laita poppia ja sitten alko soimaan Pinkin Raise your glass.. Areenalla oli kyllä ihan hullun hyvä meno, kaikki norjalaiset oli siellä :D

   Poista
 12. No buuu! Haha no pittää sitte mennä sinne Areenalle tänä vuonna, ne norskit on justiis parasta bailuseuraa :--D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilman muuta, limaisten norjalaisten lisäksi löytyi kyllä söpöjäkin yksilöitä ;)

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS