sunnuntai 12. helmikuuta 2012

ViikonloppuMooi kaikki. En taaskaan oo ehtinyt lauantaina päivitellä! En kuitenkaan oo tehnyt mitään sen kummempaa, leppoisasti on mennyt viikonloppu. Perjantai-iltana hengailin tyttöjen kanssa, lauantaina olin päivän töissä ihanan Kristan kanssa ja sen jälkeen vietettiin taas porukalla aikaa herkkujen ja juttelun parissa. Musta on alkanut tuntua, että paras aktiviteetti hengailulle on oikeasti ihan vaan se puhuminen. En ees nykyään kaipaa mitään keilailuja, bileitä tai elokuvissa käymistä. Paitsi on se puhuminen kivempaa kun on Subia ja irtokarkkeja..

Tänään on ollut vähän hidas päivä, en oo oikein saanut aikaiseksi muuta kuin tonnikalasalaatin. Meinasi heti alkaa ahdistaan se kun ei oo suunnitelmia, mutta ihan hyvin iltapäivä kuluu omalla painollaankin!


Nyt käyn vähän purkamassa ihmissuhdeturhautumisia Pumpissa ja haen jotain herkkua Salesta että jaksan pimeän sunnuntai-illan läpi!

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin freshia eilisen karkkiputken jälkeen :D

   Poista
 2. Rakastan päiviä kun ei ole mitään suunnitelmia vaan voi vaan katsoa mitä päivä tuo tullessaan. Näiden päivien vastapainoksi sitten jaksaakin kiirehtiä arkena ja nauttia niistäkin päivistä:D Ihana toi vaalea takki muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon sellanen stressailija että ahdistun jos en tiedä mitä tuun tekemään tai vaikka että monelta meen käymään salilla :D Oon vähän hassupeppu. Ja kiitti!

   Poista
 3. Hirvee nälkä ja laitat sit tälläsiä kuvia tänne:D ilkeetä. Ihana takki!

  http://kaksinkauheampi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään niin tosta sun takista!

  VastaaPoista
 5. Mistä toi takki on? :-)

  http://followyourdreams-eve.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Blendin tai siis Blendshe-merkkinen :-D Micksistä ostin 3,5 vuotta sitten.

   Poista
 6. Ihanasti yhdistetty toi pehmeelinjanen takki tohon karvakauluriin, tykkään tykkään :-)
  Oppisinpa mäki nauttimaan salaatista niin paljon et jaksaisin väsätä, ei tekis pahaa :--DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki tykkäilen :) Haha salaatit on parhaita! Rakastan rouskutella niitä mmm.

   Poista
 7. Nam ihanaa salaattia ja ihana takki :) Mulla on sunnuntaisin joskus samoin sellanen olo, ettei oikein tiedä mitä tehdä kun ei oo mitään suunnitelmia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja joo, jotenki sitä kuitenki oudolla tavalla nauttii kiireestäkin ja sitten kun on vapaata niin ei ossaa olla.

   Poista
 8. Ihana takki! :) Voi vitsi, ihmissuhdepurkautumiset on niin parasta tehdä jossain rankassa treenissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittisen kiitti ja joo niimpä! Paras tapa myös unohtaa huonot jutut, rankassa treenissä ei paljon riitoja ehdi ajatella kun reidet huutaa hallelujaa :D

   Poista
 9. Vietätkö sinä paljon aikaa Tuukan kanssa? Tai olen huomannut että hän harvemmin ilmestyy päivityksiisi. Jokatapauksessa hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun puolet ajasta sen luona, eli vietän mie silleen. Jotenkin sen seurassa oleminen on niin arkea ettei sitä kauheasti muista mainita täällä :D Enkä muutenkaan halua ihan hirveästi herrasta kirjoitella, ihan vaan sen takia ettei voi koskaan tietää miten suhteelle tulevaisuudessa käy (mahdollisen eron jälkeen kaikki jää kuitenkin tänne blogiin - meillä ei siis mene mitenkään huonosti, mutten jaksa olla niin naiivi että vannoisin meidän pysyvän yhdessä ikuisesti. Jotenkin todennäköisempää jos ei vanno, kohtalo ei ala kettuilemaan :D).

   Samoin sinne :)

   Poista
 10. Voi että kun on nätti toi sun valkoinen takki :)

  featherandflock.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, pitäis laittaa siitä vähän parempaa kuvaa tänne :)

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS