torstai 9. helmikuuta 2012

Nippelitiedon nappulatriviaa

Ihana Milla haastoi mut kertomaan seitsemän faktaa itsestäni. Laitan tähän tällä kertaa teemaksi mun elämän nykyisen tilanteen, eli vähän niin kuin kuulumisia, että päivittyy nekin samalla.

Haaste:
7 faktaa minusta - kuulumisia


1. Oon ollut nyt viisi viikkoa käymättä baarissa, ja ootan ihan hulluna ens perjantaita, jolloin lähdetään viettämään Anun synttäreitä.

2. Haluaisin hirmuisesti voittaa NRJ:n ja Filmtownin kilpailun, jossa palkintona on 50 kg irtokarkkia. Oon osallistunut kahdesti.

3. Tuntuu oudolta, etten oo kirjoittanut mitään näin pitkään aikaan. Sata tekstiä kesken, mutta se jatkaminen on vaan niin vaikeaa vaikka tietäis ihan tarkalleen, miten ne tilanteet ja tarinat jatkuu.

4. Haluaisin viettää viikonloppuna kunnon leffaillan, vuokrata monta uutta elokuvaa ja möllötellä sohvalla herkkujen parissa.

5. Mulla harmittaa kun en oo täyttänyt ja koristellut kalenteria! Sen pitäisi olla täynnä värejä ja glitteriä ja tarroja, eikä näyttää noin surullisen tyhjältä.

6. Lupaan ottaa niin hiton paljon asukuvia heti kun nämä pakkaset loppuu.

7. Hävettää viime yö, olin niin väsynyt että tönin Roosaa kun se alkoi kuorsaamaan mun vieressä, haha. Ei koiria tönitä?


Haastan faktailemaan Sentimental Journey -blogin Kaisan, Senja-murusen, tulevan huippumallin Jasminin sekä flavor of the week -blogin ihanan Pepin. Ja Mirellan! Pikkuinen meinasi unohtua. Jos joku teistä listatuista on jo tehnyt tämän, niin ei mittään hättää! Ja jos joku muu lukija haluaa ottaa haasteen vastaan, niin tehkää se ja linkitelkää vaikka tänne teidän faktapostaus. Käyn sitten lukemassa ja kommentoimassa hih.

23 kommenttia:

 1. Hahah, ihana tuo kakkonen :D

  On hauska muuten huomata sun kirjoitustyylistä paikallinen murre. Oon itse kotoisin Kemijärveltä mutta asunut jo yli 16 vuotta muualla ja oma murre on kadonnut kaaaauan sitten. On kiva aina tajuta kun huomaa jotain sanoja tai muita että noinhan sitä puhuttiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla aina haluttaa kirjottaa murteella mutten kehtaa kun menee niin sekavaksi teksti :-D Mutta joskus on pakko laitella kaksoiskonsonantteja sinne tänne, mutta luppaan koittaa hillitä sitä hehe.

   Poista
 2. Tosi kiva postaus :) 50kg karkkia, hmmmm.... Namnam.

  VastaaPoista
 3. Haha! mäkin tönin mun koiraa jos se kuorsaa. :-----D

  ja mullekki kelpais se 50kg karkkii! :)))

  VastaaPoista
 4. ÄHÄHÄ! Mikä huippumalli?! :D Ehkä unissaan.

  Tein vähän aika sitten tälläsen jo joten joudun jättämään väliin :) Yritän pyrkiä ensi viikonloppuna tohon samaan mitä mainitsit 4:ssa. ;) Leffavklp.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei haittaa, mie mietinki että varmasti joku on jo tehny. Ja oothan sie <3

   Poista
 5. Haha 50kg karkkii juu ei kiitos! Mä oon yks niistä kenen kaapeissa noi herkut ei vaa jostai syystä oikei säily....... Varmaa jääny siitä ku pienenä meit oli kaheksan penskaa samassa talossa ni piti syyä herkut aina äkkiä ettei vaa jääny ilman :D

  Hei mä tuun pitään sun kaa leffa/herkkumaratonin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdeksan?? Oho. Mie oon ollu 11-vuotiaaksi ainoa lapsi ja syön silti kaapit tyhjäksi :D

   Ja joo tuu <3

   Poista
 6. Hehe, sattuipas hauskasti, että mun blogilla ja Mirellan blogilla on melkein sama nimi ja nimen fontti melkein samanlainen..! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä onki! Mietin eka että hä ku Mirella on vasta vaihtanu blogin nimeä mutta sitte tajusin yhteläisyyyyyden he.

   Poista
  2. Voi ei, mä vielä googlasin ettei vaan kellään ois samaa :D Nojoo toi vielä kyllä vaihtuu niin ei oo samankaltaisuuksia ;)

   Poista
 7. mäki haluisin voittaa ton 50 kg karkkia! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä viitti! Olis ihan parasta. Montakohan kiloa lihois ku söis yksin ne kaikki?

   Poista
 8. Miks takia mulla on menny tommoset karkkiarvonnat ihan ohi?! Haluaisin kans! :-)

  VastaaPoista
 9. hehee, luin kohdan 6. että alastonkuvia :D sit säikähin ja luin uuestaan!

  ps. ihana blogi ! :)

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS