tiistai 22. marraskuuta 2011

Hemmottelua


Pattayalla on nykyään todella paljon hierontaliikkeitä - osa suunnattu erityisesti miesturisteille (...), jotkut on vähän halvempia ja toiset taas jo pelkän putiikin sisustuksen takia kalliimpia. Me kuitenkin valittiin vähän erilaisempi paikka, nimittäin Naklua-kaupunginosassa sijaitseva sokeiden hierontaliike.


Pattayalla on useampikin sokeiden hierojien hierontapaikka, mutta valittiin kuvissa näkyvä tuttujen kehujen vuoksi. Lisäksi se oli kohtuullisen lähellä Pattayan keskustaa missä me majaillaan.

Eli siis, tuossa paikassa on sauna, uima-allas, kuorintahoitoja, jalka-, pää-, oljy- sekä thaihierontaa. Hieronnat tekee sokeat ihmiset, muut hoidot tavalliset tyontekijät. Mie otin yrttikuorinnan sekä oljyhieronnan, ja hintaa tuli yhteensä 420 bathia eli 10,50 euroa - ei paha hinta.

Kuorinta tehtiin suihkutilojen yhteydessä olevassa huoneessa. Tuli vähän outo olo kun makasin siinä hoitosängyllä, vai mikä onkaan, ja kaksi naista alkaa kuorintahanskojen kans jynssäämään vartaloa niin maan pirun lujaa. Sattu oikeasti kipeää, pelkäsin että rusketus lähtee. Ja sitä yrttijuttua roisku välillä naamalle, haha. Mutta kuorinnan ja suihkun jälkeen oli ihana olo, iho oli ihan sileä ja puhdas.


Seuraavaksi hiippailin hierontaosastolle ja siellä sellaiseen pieneen kaakeliseinillä ja verholla muodostettuun soppiin, jossa oli taas hoitopoytä (tai -sänky, mikä se nyt on..). Koska naisasiakkaille on aina naishierojat, minun sokea hieroja oli sellainen reilu parikymppinen tytto. En kehdannut kysellä sen tarkemmin sen tytön sokeutumisesta, mutta kahdeksan vuotta se oli kuulemma tuossa paikassa ollut töissa. Valitsin öljyhieronnan koska thaihieronta - siis perinteinen - on aika tuskaista hommaa ja kaipasin enemmänkin rentoutusta.


Tunnin hieronnan jälkeen olis ollut kiva pulahtaa hierontapaikan uima-altaaseen, mutten ollut ottanut bikineitä mukaan. Suosittelen kyllä noita sokeita hierojia, niillä on aika tosi hyvä tatsi työhönsä ja ne oikeasti käyttää sitä tuntoaistia lihasten käsittelyssä. Seuraavaksi pitäis varmaan käydä siellä thaihieronnassa, voi ei.. Pakko valmistautua siihen henkisesti.

7 kommenttia:

 1. Paratiisi -ohjelmassa oli just näistä sokeista hierojista pätkä. Heti tuli mieleen, että saattaa hieronta olla tehokkaampaa/hyödyllisempää, koska p tuntoaisti on "pääaistina". Joskus, jos Thaimaahan eksyn, täytyy testata! :)

  millamainen

  VastaaPoista
 2. Oiiiiiiiiiii, mäkin haluun hierontaaaan! ♥

  VastaaPoista
 3. Vitsi, kuulostaapa kivalta!:) Täytyis itekki joskus käydä kokeilemassa jos Thaimaahan eksyn:-))

  VastaaPoista
 4. Näin myös tuon Millan jo mainitseman jakson Paratiisi- ohjelmasta ja televisiostakin katseltuna näytti ihanan rentouttavalta. Täytyy kyllä itsekin ehdottomasti kokeilla jos ja kun Thaimaahan joskus matkustan.

  -Salla-

  VastaaPoista
 5. Mulla on sulle pieni pikkujouluasukollaasi-haaste! Ootko vielä pikkujoulun ja joulun siellä? Jos oot niin tee sellanen versio, mitä pidät siellä :D

  VastaaPoista
 6. oooo ihania kuvia!! :)

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Milla: Niinpä, kyllä se ainaki tuntu tehokkaalta! :D Ja testaahan ihmeessä.

  Peppi: Wääää Suomessa se on niin kallista :(

  Nea: Hihi eikö kuulostakki :)

  Salla: Suosittelen! Ja ihan kiva ottaa kontaktia sokeiden ihmisten kanssa, lähtee vähän sitä epävarmuutta pois (jota ainaki mulla on, ei oikein tiedä miten pitäis käyttäytyä).

  Laura: Kitooos :)

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS