maanantai 3. lokakuuta 2011

Päivää Possun kanssa


Tänään oon vaan lusmuillu kotona, kuunnellu NRJ:tä ja pohtinu päätä puhki mikä ihme on se Vartti lounaseen -kisan viimenen ääninäyte jossa kuuluu vaan sana "dreaming" (joku mieslaulaja, kertokaa ihmeessä jos tiiätte). Haluttais ehkä mennä kaupunkiin pyörimään mutten tiiä onko järkeä kun sitten menee aika satavarmasti rahaa.

Mulla on ollu aivan järkyttävä writer's block viimeisen kuukauden ajan. En oo saanu mitään aikaiseksi, ajatuski kirjottamisesta inhottaa. Heti kun siitä tuli velvollisuus, tai heti kun aloin ajatteleen että nyt pitäis tarinoida hulluna kun on pelkkää aikaa niin fiilikset koko asiaan muuttu. Lukion aikana kyllä tuli tekstiä, varsinkin koeviikolla tuntu että vois kirjottaa vaikka kuinka paljon.. Pitäis lainata jotain mahdollisia pääsykoekirjoja kirjastosta niin varmaan alkais taas kirjottaminen maistuun.

Pääsykokeista puheenollen, mulla on kyllä aika avoinna ens vuoden suunnitelmat. Muutan varmaan Ouluun tai Jyväskylään - ja muutto on aika tosi iso juttu mulle, ei pelkästään oma kämppä vaan vielä toinen kaupunkikin. Oon myös miettiny pitäiskö sittenki hakea lukemaan jotain hienoa alaa josta sais varmasti isoa palkkaa, mutta sitten kuvittelen itteni viideksi vuodeksi kuuntelemaan luentoja jostain joka ei oikeasti oo lähellä sydäntä ja aattelen että ehkä sekään ei oo hyvä idea.Roosa alkaa olla jo aika vanha, siitä on tullu sellanen pieni unikeko. Raasu :( Mutta on se muuten hyvässä kunnossa, sillä kun on hulluna allergioita niin se ei saa syödä kuin sellaista tiettyjä koirien nappuloita - ja sitä kautta meillä ei tuu syötettyä sille mitään herkkuja jotka vois lihottaa.

Nyt taidan mennä syömään alakertaan ja käydä kattomassa postin olisko tullu pakettia.

8 kommenttia:

 1. vähä tä sun blogi on kiva (:!

  http://lostinstereo-cupcakecute.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Apua toi koiruus on sulone:-)!

  VastaaPoista
 3. Nea: Onhan se sellanen pieni Possu <3

  VastaaPoista
 4. "Lukion aikana kyllä tuli tekstiä, varsinkin koeviikolla tuntu että vois kirjottaa vaikka kuinka paljon.."

  Sanoppa muuta. :D Kesällä ku ois ollu vaikka kuinka paljo aikaa, kirjottaminen oli yhtä tuskaa, mutta nyt sitte, ku tulossa on lähiaikoina kolme tenttiä, niin inspiraatiota ois vaikka muille jakaa.

  VastaaPoista
 5. appledark: Eikö ookki totta! :D Ihmisen mieli on niin tyhmä välillä. Sama homma siivoamisen kans, seki tuntuu kivalta koeviikolla.

  VastaaPoista
 6. your dog is so cute*

  http://the-wonderland-world.blogspot.com/

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS