keskiviikko 19. elokuuta 2015

Tähtijätskii

image

Mie oon oikeastaan koko kesän odottanut, koska pääsen käymään uudessa oululaisessa Tähtijätski-kahvilassa, ja eilen koitti vihdoinkin the päivä!

Tähtijätski on nimensä mukaisesti jäätelötarjontaan panostava, sympaattinen kuppila Oulun keskustassa. Paikan jäätelöt on omatekoisia, ja ei hele kuinka hyviä? Me otettiin kuusi euroa maksavat annokset, joihin sai valita viisi minipalloa (ei kyllä ollut kovin minejä). Mun lautaselle päätyi pallo lakritsia, lime-salmiakkia, mango-inkivääriä, maitosuklaata sekä punaherukka-kinuskia. Valikoimasta löytyi myös mm. banaania, kirsikkaa, tutti-fruttia ja minttu-limeä. Ja parasta näissä jäätelöissä oli ehdottomasti se, että nuo ihan oikeasti maistui just siltä, mitä oli luvattu. Ei sitä keinotekoista vivahdetta ja laimeaa, laihaa makua mikä pakkajäätelöissä usein on, vaan jokainen lusikallinen oli niin täyteläinen, ettei mittään järkeä. Mun lemppareiksi nousi lakritsi ja maitosuklaa, ah oih.

Ei voi kun suositella, joten käykäähän kokeilemassa nyt kun on kesäilmatkin :)

Oon muuten Oulun kaduilla pyöräillessä hoksannut muutaman uuden paikan, jossa haluaisin käydä syömässä: bangladeshilainen Fuchka, aasialainen Makukellari, salaatteihin panostava Green Soul Salad Bar sekä Tähtijätskin vierestä löytyvä Kolo, jossa oon käynyt vain kahvilla. Harmittaa, että sitä aina päätyy käymään jossain vakkaripaikassa, koska ei jaksa tai uskalla mennä testaamaan uusia ravintoloita. Tästä lähtien enemmän seikkailuja!

image

13 kommenttia:

 1. Haaa, mä just puhuin tänään töissä siitä miten jumitan aina samoissa ravintoloissa ja kahviloissa! Aina lounaalle Oliviaan :D Ja siellä AINA samat setit salaattiin... Oon tylsä :D

  VastaaPoista
 2. Niiiiin parasta! Ite maistoin ainoastaan kahta makua viimeks, joten pakko mennä pian uuestaan :D

  ps. En kestä kuin hyvältä toi jätski näyttää etenki tossa ekassa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah pakko käydä itekki vielä ennen syyskuuta! Vimpat kesäjutut <3

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä, tuo salaattipaikka olikin ihan uusi minulle :). Höyhtyän ostarilla on Minetti, josta saa kuulemma todella hyvää jätskiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama on muistaakseni Kärkkäisenkin pihalla! :) Ainakin ollut...

   Poista
  2. Minetti onki vielä testaamatta! Tänks :)

   Poista
 4. Hei täällä kans yks vakkaripaikkoihin kangistunut oululainen! Voitko suositella jotain kokeilemisen arvoisia ehkä vähän erikoisempia rafloja missä oot käynyt? Ois kiva kuulla jotain suosituksia jotka kannattaa käydä testaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua ei mulla hirveästi oo mittään! Tai no Phuket on kyllä hyvä jos tykkää yhtään aasialaisesta :) Ja Tuiran Lilja on lemppari kans jos haluaa mättösalaattia :D Lupaan vinkkailla blogiin aina ku käyn jossaki uudessa kivassa paikassa!

   Poista
 5. tuo on mulla vielä testaamatta!! näyttää kyllä tosi hyvältä ja nyt ois oikein jätski-ilmatki (vaikka mää kyllä syön jätksii oli sää mikä tahansa >:D) pitää ehottomasti käyä testaamassa ja monta muutaki paikkaa on listalla :D hihi ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 6. Tuo pittäis käyä testaamassa kyllä! Ookko myös käyny Höyhtyällä Höhäri-grillin yhteydessä löytyvässä Minetissä? Minetti on ketjujätksipaikka, mutta löytyy kans joku 30 saakelin jätskimakua ja aivan ylivoimasesti meikän feivörittimesta koko Oulussa! Suosittelen käymään <3 Olikohan 7,5e kolome isoa palloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo! Pitää kokeilla, vielä ennen ku syksy tulee :) Kiitos kommentista ja vinkistä <3

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS