sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus

image image image

Mökki, grillailua, saunomista, Tippa-T:n yllätysesiintyminen, juomapelejä, naurua, Antti Tuiskun uusien biisien soittoa jatkuvalla toistolla ja mahtavia mättöaterioita - suunnilleen sellainen oli meän juhannus tänä vuonna!

Oon niin iloinen, että päästiin kerrankin mökille ja isolla porukalla, sillä olihan tuossa hyttysistä huolimatta enemmän kesäfiilistä kuin kaupunkijuhannuksessa. Yhteiset ruokailuhetket oli mahtavia, kun valmistettiin kymmenen hengen voimin päivälliset ja katettiin pöytä koreaksi. Ja yölliset terassihetket jää kyllä myös mieleen: käytiin pienellä porukalla kehumiskierros, jossa kerrottiin toisillemme toistemme parhaita puolia kyyneleet silmissä :) Kaiken kaikkiaan varmasti yksi parhaista juhannuksista tähän mennessä.

Nyt on tietenkin aika kova väsy ja perinteinen reissunjälkeinen masennus päällä, joten pitää ottaa tämä ilta rennosti ja palata kunnolla arkeen sitten huomenna aamulla. Ehkä vähän leffaa ja pikkuisen herkkuja niin kyllä tämä tästä!

image

8 kommenttia:

 1. kuulostaa tosi hauskalta :) ittehä tulin kipiäksi >:D

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköstä ollu teillä :) Ja ihana tollanen kehumiskierros, liian harvoin kyllä tulee kehuttua ihmisiä varsinkaan jos ne ei kuulu ihan läheisimpiin tyyppeihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä! Meillä sattu olemaan aika läheisiä kaikki niin saatiin kunnon diipit setit siinä laskuhumalassa aikaiseksi :D

   Poista
 3. Heh, mää näin sut tänään kaupassa! Mietin koko kotimatkan että mistä mää sut tunnistan, mutta sitten hoksasin että oot se "Hukan bloggaaja" :D Joskus Hukan Facebookissa tullut blogisi vastaan niin jäänyt mieleen. Huippua löytää oululaisten blogeja, näitä kun ei hirveesti ole :( (ainakaan sellaisia mistä mää oisin tietoinen)

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa! Lidlissä vissiin? :D Oisit morottanu ja aiheuttanu hämmennystä >:) Pitää käydä katteleen sunki blogia hih

   Poista
 4. Oi mistä tuota Ginger Joeta löytää? Ei ole vielä sattunu kohdalle! Huippu blogi ja tyyli sulla, ihanaa lukea ronskia tekstiä ilman mitää "kaunistelua" oululaista oululaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkosta saa :) Ja hei ihania kehuja, kiitti hulluna <3

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS