sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Z Summer Fashion

image

Yhteistyössä Zeppelin.

Mooi!

Eilen vieteltiin tosiaan Z Summer Fashion -tapahtumaa kauppakeskus Zeppelinissä, ja tässä vähän kuvia ja fiiliksiä sieltä. Päivän aikana nähtiin mm. muotinäytöksiä ja Disco Fiascon keikka, ja kauppakeskuksen käytäviltä löytyi niin skeittiramppia kuin parkour-rataakin. Mie saavuin paikalle puoli kahdentoista aikoihin, jolloin pääsin heti katsomaan kauniiden mallien jännittyneitä fiiliksiä ennen näytöstä. Kahdeltatoista tapahtuma lähti käyntiin Roope Salmisen juontamana, ja musiikeista vastasi Nordeon Official.

image
imageimageimage

Muotinäytöksen jälkeen kävin kiertämässä käytäville pystytettyjä ramppeja ja telineitä, jossa äijät vähän esitteli taitojaan.

image image
image

Mulla oli muuten tapahtumassa päällä jokin aika sitten H&M:n alesta löytyneet kesäkorkkarit, teiniaikojen kunkut eli kiiltonahkaleggingsit sekä Lindexin alesta ostettu ruusuinen hapsuliehuke. Oltiin etukäteen sovittu Roopen kanssa, että team Salmiset laittaa ruusupaidat päälle! Noeii.

image image

Iltapäivällä oli aika palkita #KesänMakeinAsu-kilpailun voittaja! Tapahtuman some-tiimi oli järjestänyt Instagram-kilpailun, jossa omalla kuvalla saattoi voittaa sadan euron lahjakortin valitsemaansa liikkeeseen Zeppelinissä.

image
image

Voittajaksi oli valittu tällä kertaa ihana Mimosa, joka tuli ottamaan lahjakortin vastaan. Neiti löytyy Instasta nimimerkillä @mariemimosaa! Mie katsoin muuten jo pari tuntia aikaisemmin, että kylläpä kävelee tyylikäs tyttö tuolla Zeppelinin käytävillä, joten oli hauska huomata että sehän on sama tyttö, joka nousee lavalle.

image

Ennen tapahtuman päätöstä lavalla nähtiin vielä toinen muotinäytös sekä Disco Fiascon keikka. Sen jälkeen olikin päivä pulkassa! Oli kyllä kiva olla osana Z Summer Fashionia, kiitti vaan Konffalle ja Zeppelinin tiimille :) Ja Roopelle kun saapui tänne korpeen ihastuttamaan kaikkia naisia, haha.

image

10 kommenttia:

 1. Mitä tykkäsit siitä disco fiascosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miehän en nähny niitä kun piti just lähteä sairaan pikkusiskon luo :( Mutta mitä oon Youtubesta kuunnellu niin hyviähän ne on! Tulee Satellite Stories mieleen ja se on iso kohteliaisuus :)

   Poista
 2. Aah, Roope Salminen on niin ihana! <3 *____*

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, tuo hapsupusakka on super kivannäkönen! Ps. Oon niin kade noista miljoonista yhteiskuvista Roopen kans :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa kiitos! Ja haha piti se pari räpsiä >:)

   Poista
 4. Enpä oo ennen näin innokkaasti oottanu näkeväni jonku postauksen kuvia... Roope Salminen *sydänsilmäemoji* (hemmetti kaikkialle pitäs saaha emojit, en tuu toimeen ilman niitä! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana sie! Joo oon miettiny samaa, oon monesti tarvinnu apinaemojia näissä kommenteissa.. Ja postaukseenki ne kyllä kelpais :D Kiitos kommentista <3

   Poista
 5. Moii, tulit tänään mua vastaan tuossa toppilansalmen ylittävällä sillalla :D:D

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS