keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Myydään Canonin järjestelmäkamera

image

Mie haluaisin myydä mun kameran, Canon 450D -järkkärin!

Tuo kamera on ollut mulla käytössä lähes koko tämän blogin ajan, kunnes jokin aika sitten ostin uuden vauvan tilalle. Halusin kameran, jossa on videokuvausominaisuus - sitä ei siis tässä 450D:ssä ole. Myyntihintaan kuuluu siis Canon 450D -runko, 18-50 mm -objektiivi, kantohihna sekä akku ja laturi. Mie suosittelen kyllä hankkimaan tuohon kokonaisuuteen vielä vaikkapa noin satasen maksavan 50 mm -objektiivin, jolla mie oon ottanut ison osan tämän blogin kuvista :) Ja jos haluaa nähdä muita tuolla rungolla otettuja kuvia, niin tässäpä muutama satunnainen postaus: kesäjuttuja, Simerock, aamiaishommia ja Weekend Festival.

Myyn kameran mieluiten Oulun tai Rovaniemen alueella asuvalle, ettei tarvitse säätää lähettämisen kanssa, mutta jos haluat maksaa postikulut, onnistuu se lähettäminenkin. Pyydän kamerasta putkineen vain 130 euroa, sillä mötikkä on ollut käytössä yli neljä vuotta ja kauneusvirheitä löytyy. Kamera kuitenkin toimii hyvin. Laitahan sähköpostia osoitteeseen sitasalminen @ gmail.com, jos haluat alkaa kaupoille!

// Kamera myyty, kiitos kaikille jotka laittoi viestiä :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Olisin kiinnostunut kamerasta muttei sinulle voinut laittaa viestiä. Laittako minulle viestiä os. Pia905@hotmail.con

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kamerassa on nyt muutaman ihmisen jono, mutta mie laitan viestiä jos se sattuu vielä vapautumaan :)

      Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS