sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuun viimeisiä

image

Täältäpä tulee pienet tarinat ja kuvat viime päiviltä.

Torstai-iltana olin pyöräilemässä kotiin, kun päätin koukata Nallikarin rannan kautta. Pysähdyin hiekalle, katsoin yksin auringonlaskun värjäämää taivasta ja sanoin siinä kylmässä elokuun illassa heipat kuluneelle kesälle. Oikeasti ne hyvästit pitäisi jättää tänään, just kun syyskuu alkaa, mutta tuo sattui olemaan täydellinen hetki olla haikea ja onnellinen. (Ja joo, joskus kyllä mietin, missä vaiheessa tämä kaiken fiilisteleminen menee yli. Onko kaikki aina oikeasti muka niin tunnelmallista ja ihanaa ja haikeaa? Mutta sitten toisaalta, mun mielestä elämästä saa ehkä hippusen enemmän irti kun on sellainen, joka osaa pysähtyä hymyilemään pikku jutuillekin. Sellainen, joka osaa itkeä ilosta, surusta, onnesta ja vaikka ihan muuten vaan.)

image

Perjantaina ei tapahtunut mitään kummaa! Päivällä löllin sohvalla vaaleanpunainen sydänpaita päällä, luin tenttiin, totesin että mun poikaystävä paistaa perkele maailman parhaimmat lohimedaljongit (tai lohiperhoset niin kuin eräät haluaa sanoa, haha). Voisi olla asiat huonomminkin.

Illalla käytiin Starissa leffassa katsomassa 22 Jump street, joka oli aika haufka :) Oulun Tuirassa on tosiaan sellainen pieni ja sympaattinen elokuvateatteri nimeltä Star, käykäähän fiilistelemässä minikokoisia saleja opiskelija-alennuksella, jos ootte Oulussa.

image

Lauantaina eli eilen meillä oli ihan kotibilefiilis tyttöjen kanssa. Kutsuttiin mun ja Maijan luo alotteluporukkaa, laitettiin läpällä tarjoiluja, kuunneltiin yläasteaikaisia biisejä (mun naurettava lemppari on Cheekin Mä oon niin leija) ja lopuksi mentiin Time Tunneliin. Tuossa kuvassa näkyy muuten Heisa, joka tosiaan majailee meillä vielä vähän aikaa ennen muuttoa sen ja Paukun uuteen yhteiseen kämppään.

Tänään olin töissä, ja niin oon muuten ensi viikollakin! Vielä yksi viikko ennen kuin mun opinnot alkaa, pitää varmaan tehdä postaus kuluneesta kesästä ja parhaimmista hetkistä seuraavien päivien aikana. Ulkona tuoksuu syksy, musta on ihanaa pitää kaulahuiveja ja taas alkaa se aika vuodesta, kun hävettää töissä koskea asiakkaisiin sovituskopissa näillä kylmillä sormilla. Ja joo, sitä kosketusta ei oikeasti aina voi välttää, kun auttaa etsimään oikeaa kokoa, haha. Mulla oli muuten töissä eväänä Rainbown uusi mangorahka. Vitsi oli hyvää! Pakko kehua, koska näistä mangojogurteista sun muista on ollut puhetta ennenkin.

Nyt alan tekemään vastauspostausta teän kysymyksiin, moika!

14 kommenttia:

 1. Mun mielestä yks elämän tärkeimpiä asioita on fiilistellä kaikkia niitä "pikku"juttujakin :) Kesäkooste-postausta odotellessa! Mäkin oon kyllä jo ihan intona huiveista ja neuleista jne. PS. Kuin söpis toi sydänpaita! <3

  VastaaPoista
 2. voi ihana pikkufiilistelijä ♥ mää oon nyt väsykipiä helsingin reissun jäliltä hö oli sen arvosta haha :) haleja ja pusuja syyskuuhun!! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne!! Raukka miks väsyki :( <3

   Poista
 3. Auringonlaskut <3 Oon kans samalainen fiilistelijä :)

  VastaaPoista
 4. Lohimedaljonki ja -perhonen ovat kaksi eri asiaa. Medaljonki on vastaava kuin lohikyljys, kokonaisesta lohesta leikattu "viipale". Lohiperhonen leikataan fileestä.. Tässä vähän knoppitietoa, että hyvän paikan tullen voit vaikka jollekin vähän päteä:D Ihana blogi ja ihana tyttö sen takana. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HA nyt selvis! Paitsi en oo vieläkään varma että kumpaa meillä oli :D Kiitos kehuistaki <3

   Poista
 5. hei täällä ilmottautuu yksi fiilistelijä lisää! ja mun mielestä se on ihan maailman tärkein juttu pysähtyä fiilistelemään elämän niitä pieniäkin juttuja, ihan parasta (-: ja pakko vielä kommentoida, että vähään aikaan kun blogimaailmassa ei ole tullut pyörittyä, niin tauon jälkeen oli ihana löytää sun blogi uudestaan. tykkään tosi paljon tästä "arkisuudesta"(tarkoitan oikeasti hyvällä tavalla) sun blogissa. oli kiva palata takaisin ja jäädä lukemaan sun kuulumisiasi (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sini, tuli hullun hyvä mieli! Mieki meen lueskelemaan sun blogia nyt >:)

   Poista
 6. Oon sitä mieltä, että elämän pikkuasioista fiilistely on lahja, josta vaan harva osaa nauttia täysillä! Ihana postaus Sita, tuli jotenkin tosi lämmin fiilis tästä, niinku aina sinun postauksista!
  Jotenki niin kotoinen olo aina lukea sun blogia, kun itsekin oon muuttanut Lapin ihmeellisestä maailmasta Ouluun taannoin :)

  http://milkainnamaaria.bellablogit.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään niin ku aina kommentoit! Kiitos taas :)

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS