lauantai 10. toukokuuta 2014

Synttärikemut

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Oi mikä mässyttelypäivä oli eilen! Vietettiin pikku porukalla illanistujaisia sekä Pauliinan ja Maijan synttäreitä. Mie menin Paukulle jo päivällä leipomaan, ja oli kyllä jännän rentouttavaa puuhailla keittiössä ja järjestellä paikkoja musiikin soidessa taustalla. Ja kaksi settiä brownieita tarkoittaa kahta settiä nuoltavia vispilöitä ja kulhoja!

Muutaman tunnin jälkeen tarjolla oli pastasalaattia pestolla ja aurinkokuivatulla tomaatilla, ihanaa kinkku-ananaspiirakkaa, tomaatti-mozzarella-tikkuja basilikalla ja balsamicolla, sipsejä, popcornia, vihanneksia ja dippejä, irtokarkkeja ja kahdenlaisia brownieita (valkosuklaalla ja kermatoffeella).


 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Illan kuskien janojuomat tarjosi blogiyhteistyönä Jaffa. Mun tehtävänä oli testata uutta Jaffa Pomeloa, joka oli kieltämättä aika hyvää! Ei alettu jatkamaan sitä drinkiksi sen kummemmin, vaan maisteltiin jäillä ja söpöillä pilleillä tarjoiltuna :)


 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg
 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg
 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Koska illan teema oli syöminen, laitoin tietenkin raskauspaidan päälle :) Varma piilo pömpölle!

Oli kyllä kivaa vaihtelua oikeasti viettää aikaa yhdessä eikä vaan kokoontua yhteen alottelemaan ennen baaria, jolloin tunnelma on monesti vähän sellainen hätäinen. Ja nyt pystyy katsomaan Suomen peliä edes semi freshinä! Varmasti Leijonat arvostaa tätä, haha. Valitsin kyllä hyvän päivän mähötä neljän seinän sisällä kuvia muokkaillen ja telkkaria katsellen; ulkona on ihan harmaata ja sateista, ei haittaa yhtään olla liikkumatta mihinkään.

Loppuun kaksi kysymystä! Syöttekö te ihmiset poppareita dipin kanssa? Entä joko ootte nähneet tämän version Jaffan laulavista hedelmistä?

10 kommenttia:

 1. Enpä oo kyllä ikinä poppareita dippaillu mut ei yhtään hullumpi idis! suklaajäätelö ja popparit yhdistelmä nimittäin toimii :-D

  VastaaPoista
 2. hihi mitä herkkuja! ei oo kyllä koskaan tullu mieleen dippailla poppareita :D haleja <3

  VastaaPoista
 3. Ei varmaan yllätä jos kerron että minä dippailen myös poppareita :D hahahhahaha

  VastaaPoista
 4. Mistä tuo toppi on? :)

  VastaaPoista
 5. Hahaha oi Linda ikävä!!

  VastaaPoista
 6. Toimiiko!! Ei hele pakko kokeilla haha :)

  VastaaPoista
 7. Niimpä! Aika luksusta :) oi takaisin <3

  VastaaPoista
 8. hei mistä ne sun mustat "nahkahousut" on? :-)

  VastaaPoista
 9. Zarasta nuo uusimmat :) 40 euroa makso! Edelliset rikki menneet oli Ginasta 60 euroa.

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS