torstai 27. maaliskuuta 2014

Uusi Canonin objektiivi ja Ostohyvitys.fi

IMG_4568

Niin kuin monet muutkin bloggaajat, pääsin tässä alkukeväästä kokeilemaan Ostohyvitys.fi-sivuston konseptia blogiyhteistyön kautta. Sain tehdä postausta vastaan sadan euron arvoisen tilauksen, jonka myötä tutustuin sivuston toimintaan ihan käytännön kautta. Ostohyvitys.fi on siis nettisivu, jonka kautta tilatessa verkko-ostoksista saa rahaa takaisin - vähän niin kuin netissä toimiva bonus-kortti. Ideana on kirjautua sivustolle ja tehdä sivuston kanssa yhteistyössä olevista nettikaupoista tilauksia juuri Ostohyvityksen kautta. Nämä sivut maksavat ostoksista erikokoisia summia takaisin, yleensä muutaman prosentin tilauksen loppusummasta. Nuo palautusprosentit voi nähdä etukäteen Ostohyvityksen sivuilta, ja näitä yhteistyökauppoja ovat esimerkiksi Nelly.com, Zalando sekä Pixmania, josta miekin päädyin tekemään tilauksen.

Olin ihan lopen kyllästynyt tuohon Canonin kökköputkeen, jolla oon joutunut taas kuvaamaan viime kesästä asti, ja päätin käyttää tilausrahat 50 mm -objektiiviin. Homma eteni niin, että loin Ostohyvitys-sivustolle tunnukset ja kirjauduin sisään, siirryin Pixmania-verkkokauppaan Ostohyvityksen kautta ja tein tilauksen (suosituksena on myös sulkea muut välilehdet ja varmistaa, ettei esimerkiksi Adblock ole päällä). Siinäpä se! Mun ostosten loppusumma oli 134,90 euroa ja tästä tuli takaisin rahaa Ostohyvitys-tilille 1,63 euroa. Pixmanian prosentti on verrattain pieni, sillä esimerkiksi Zalandosta samanarvoisella tilauksella palautus olisi ollut noin viisi euroa. Kannattaa ottaa huomioon se, että Ostohyvitys-tililtä maksetaan nuo rahat pankkitilille sitten, kun hyvityksiä on kertynyt vähintään viisitoista euroa - eli käytännössä palvelua kannattaa käyttää silloin, jos jaksaa oikeasti keskittää verkko-ostokset tuonne ja tilaukset on arvoltaan suuria.

Tuo objektiivi saapui mulle kotiovelle viikon päästä tilauksesta, ja ah oon kyllä niin tyytyväinen mun valintaan! Ihana pikku vekotin :)

 

ostohyvitys1

 

Jos kiinnostuitte kokeilemaan palvelua, kannattaa rekisteröinti tehdä blogin kampanjasivun kautta eli täällä. Näin saatte ilmaisen Fazerin suklaalevyn ensimmäisen Ostohyvitys-tilauksen yhteydessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS