tiistai 26. marraskuuta 2013

The Sound You Need

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Postasin teille syyskuussa Majestic Casual -nimisestä Youtube-kanavasta, josta oon löytänyt monta monituista lempparibiisiä viime kesän aikana (klikkaamalla tästä pääsee kyseiseen postaukseen). Vähän aikaa sitten seikkailin taas Youtubessa, ja eksyin matkalla koiravideoista Jenna Marblesin kanavalle. Törmäsin ihanaan uuteen löytöön! Nimittäin kanavaan nimeltä The Sound You Need, joka on Majestic Casualin tyylinen biisiblogi. The Sound You Need -kanavalta löytyy niin remixejä kuin alkuperäisiä kappaleita, ja nämä on ainakin mun mielestä just täydellisiä sellaiseen... kun tehdään musiikilla arjesta merkityksellistä? Jotkut biisit on täydellisiä aamukahvin parissa kuunneltaviksi, osa taas auttaa yliopiston koneella kouluhommien tekemisessä, jotkut kuulostaa parhaimmalta myöhään illalla bussissa istuessa. Mutta osa näiden kanavien biiseistä sopii kyllä viikonlopun rientoihinkin, ei sillä!

En oo ehtinyt koluta tuota The Sound You Neediä kovin pitkälle, vaan lähinnä oon soittanut kanavan kuunnelluimpia biisejä, jotka löytyy näppärästi tästä. Listasin tähän kuitenkin muutaman lempparin ja mun suosituksen, että voitte tehdä pikatutustumisen kanavan tyyliin ja ehkä taas tehdä löytöjä omaan syksyynne.Oon ihan hullun rakastunut tuohon ylimpään biisiin. Kyseessähän on vanhasta TLC:n biisistä tehty coveri, jonka alussa ja lopussa kuuluu Alfred Hitchcockin Psycho-elokuvan laineja. Nuo leffasta otetut replat tekee tästä kappaleesta jotenkin... en mie tiiä, tulee kylmiä väreitä ja itkettää ja hymyilyttää yhtä aikaa. Kellään samanlaisia fiiliksiä? Ja vitsi tuo In da club -remix!

Kommentoikaahan, mistä tykkäsitte eniten ja jälleen saa myös linkkailla mulle teidän tämän hetken suosikkeja :)

14 kommenttia:

 1. mulla on kans ollu joku iha kieroutunu rakkaussuhde tuohon tlc:n cover biisiin! iha siitä lähtien ku kuulin sen ekan kerran tuolla kanavalla! maailman ihanin <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä iski ja kovaa nuo kappaleet :)! Kiitos musavinkistä!

  VastaaPoista
 3. Itse törmäsin kyseiseen kanavaan juurikin tuon Tom Odellin Another Loven kautta, ja kyllä, ihania versioita ja alkuperäisiä kipaleita tuolla kyllä on! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Mieki tykkään siitä, ikävä kesää :)

   Poista
 5. Vitsit toi sun kuva on kiva! Jotenkin niin super rento tunnelma ♥

  VastaaPoista
 6. Niin hyvin sanottu toi "tehdä musiikilla arjesta merkityksellistä" :) kiteytit niin hyvin sen mitä ite musiikilta vaadin vaikka en ollu koskaan sitä ajatellutkaan. Kiitos kanavavinkeistä :)

  VastaaPoista
 7. mäki löysin just ton no angelsin ja another loven! heti meni soittolistaan ja kanava tilaukseen, ihanaa tunnelmointikamaa :)

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS