lauantai 6. huhtikuuta 2013

Viimeinen mahdollisuus äänestää!

 photo gifmuotikuutio_zps53487317.gif


Jos joku ei vielä sattumoisin ole kuullut, niin mie hain vähän aikaa sitten Muotikuution Festari style host -kesätyöhön. Hommaan kuuluu festareiden kiertely Muotikuution putiikissa, asiakkaiden stailailu, festariasujen ja tunnelmien taltiointi kuvina ja videoina sekä festareista raportointi Muotikuution blogissa. Raati valitsee työhön yhden misukan ja yhden poitsukan, mutta myös äänestyksellä eli kansan mielipiteellä on painoarvoa. Kuvattiin mun video Rovaniemen leffajätkien eli Janin ja Harrin kanssa, ja tähän mennessä mun videolla on yli 1000 tykkäystä - mikä on oikeasti mulle ihan hullu määrä. Pakko oikeasti kiittää joka ikistä joka on vaivautunut menemään tuonne sivuille äänestämään mua. Kiitos! <3 Ja vielä super high fivet niille, jotka ovat jaksaneet pyytää tuttujaankin äänestämään! Esimerkiksi omia poikaystäviään, kuulin huhua :D Ihan parasta, en voisi olla kiitollisempi vauva.

Tällä hetkellä mulla oikeasti jännittää tosi paljon, sillä äänestys sekä hakuaika päättyy huomenna sunnuntaina ja ensi viikolla ilmeisesti aloitetaan haastattelut. Ja jännitystä pahentaa se, että mulla on tällä hetkellä eniten tykkäyksiä - apuaa, voisko oikeasti olla niin että saisin tämän paikan? Ei hele. Jos ette oo vielä nähneet mun videota tai haluatte käydä äänestämässä mua klikkauksen verran lähemmäs mun unelmien kesää, voitte tehdä sen Muotikuution sivuilla (mun video löytyy suunnilleen puolesta välistä sivua). Ainakin iPhonella äänestäminen on vähän juminut, ja siinä tapauksessa kannattaa kokeilla pöytäkonetta tai läppäriä :) Mutta jees, kiittisen kiitit avusta ja tsempeistä!

22 kommenttia:

 1. Poiaystävät, pikkusiskot, kaverit, kaverinkaverit... Oon kuule pitänyt melekosen kampanjan! :D

  VastaaPoista
 2. vauva <3 pakko heti pistää tuo kulta äänestämmää kans!

  VastaaPoista
 3. Tämä kommentti ei nyt liity millää lailla tähä postauksee mutta määpä näin susta unta toissa yönä :D Oltii yhellä mun kaverilla bilettämässä, siellä oli kaikkia minun ystäviä ja sitte sinä. Ihan niiku oisit aina kuulunu meiä kaveri porukkaa :D Sanottii kaikki sua situliksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näikkö! Huippua :D Hymyilen täällä

   Poista
 4. Hyvä Sita, tsemii täältä Skotlannista asti:) xx

  VastaaPoista
 5. Onneks se äänestysaika loppuu kohta. Alkaa jo ärsyttää kaikki "äänestäkää minua"-postaukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiiän tunteen, mullakaan ei haluta käydä tietyissä blogeissa ku pelkkää äänestystä kaikki postauksesta :D mutta tää oli kuitenki vaan toka multa!

   Poista
  2. Et vaikuta niin symppikseltä ku alussa :/

   Poista
 6. mitämitä ketä muita bloggareita myös mukana?? muitaku janne ja mungolifen anna vai mikä nyt olikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä siis tarkotin yleisesti kaikkia äänestyksiä joita nykyään näkyy :D

   Poista
  2. Kaikki Sunsilkin Ibizat ja Aussie Awardsit ja Muotikuutiot nii en ihmettele jos lukijoilla alkaa ottaan päähän äänestyspostaukset! Mutta kohta nää loppuu :)

   Poista
 7. Miun äiti on äänestänyt myös, ihanan puolisoni ja kavereiden lisäksi. :)

  VastaaPoista
 8. You and 1,091 others like this.

  Sun on pakko voittaa, kun kerta You:kin tykkää tästä !!!!!!!

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömän aito toi video, tykkäsin! <3

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS