keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Yliopistolla

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Arki on lähtenyt taas rullaamaan eteenpäin ja päivät kuluvat nopeasti nopeasti nopeasti. Aamulla pimeää ja unipölyä silmissä, kymmenen aikaan bussilla yliopistolle. Luennoilla äänneoppia tai kriittistä medialukutaitoa, kahdeltatoista lounas Maijan kanssa Aularavintolan salaattibaarissa (parhaimmat salaatit ikinä). Iltapäivällä ehkä kahvi ja suklaapala humanistipäädyn kahvilassa, "Vielä yksi luento", illalla salille treenaamaan ja miettimään, kuinka se päivä taas vilahti ohi niin äkkiä.

En tiiä miksi, mutta mie oon just nyt jotenkin tosi väsynyt. Haluaisin olla tehokkaampi, sillä panostan asioihin jotka vie valmistuessaan pois huonoa omaatuntoa, muttei stressiä; välillä tuntuu, että keskityn blogin pitämiseen enemmän kuin kouluhommiin. En varmaan vaan oo nyt niin motivoitunut opiskelemaan, mikä on hassua - jos vuosi sitten pääsykokeisiin paniikissa pänttäävä Sita voisi, se varmaan antaisi mulle kunnon läimäyksen naamaan, hahha. Oon myös miettinyt, viekö tämä yksin oleminen energiaa.

On päivissä niitä ihania onnentuikahduksiakin. Tykkään olla yliopistolla, rakastan sitä hälinää ja ihmisiä jotka juttelee kahviloissa höyryävät kupit käsissä, sitä hetkeä kun ruokatauko alkaa, rakastan kuulla kun ohikulkevat opiskelijat puhuu keskenään englantia ja sitä, kun luennolla käsitellään oikeasti kiinnostavaa asiaa, jonka opiskelua on odottanut vuosia. Oulun yliopistossa on ihan kiva olla.

Huaah, oon kyllä ihan rikki poikki! Henkisesti ja fyysisesti. Äkkiä nukkumaan ja lataamaan akkuja, mie haluan tämän olon pois. Vaikka toisaalta, pitää muistaa kaiken keskellä että tämä on vaan se elämisen toinen puoli, ja elämä on ihanaa :)

65 kommenttia:

 1. Oot föpö! Ja hieno laukku, omistan samanlaisen ;-)

  VastaaPoista
 2. Hehee salattibaari on huippu! Mun pitää nyt kertoo, että näin susta unta! Tykkään vissiin tästä blogista niin että sä tuut uniinkin... Olin sun ja kolmen muun bloggarin kanssa juopottelemassa ulkomailla :D Ja sä tilasit jossain baarissa drinkin mihin tuli kaljaa! Joka oli pahaa... Oltiin hulluna humalassa. Sulla oli samanlainen toppatakki kun mun laskettelutakin tyylinen toppatakki, ja se näytti sun päällä ihan törkeen hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii onki! Ja haha mitä ihmettä, ihana :D mieki haluan nähä jotaki hauskaa unta ens yönä :)

   Poista
 3. Miusta tuntuu aika samalta nytten. Koulussa on hirveesti hommaa ja se stressaa ja on ikävä sitä parempaa puoliskoa, joka on toisella paikkakunnalla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksamisia meille <3 oot Lotta ihana!

   Poista
 4. eikä ! sulla on päällä just se asu jonka aattelin huomenna laittaa ! :D

  VastaaPoista
 5. muwwwuuu pieni! mulla on aika samat fiilikset - maanantaina alkaa koeviikko eikä yhtää inspaa :( mutta eiköhän se paremmaksi taas muutu ku kevät lähenee ja valo lisääntyy! supertsemppiä pikku-sitalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita jaksaa lukea! Mutta älä ressaa pikku leipurityttö, muista myös rentoilla <3 ja niimpä, tänäänki oli niin hyvä ilma ah! :)

   Poista
 6. Tsemppiä Sita! :) Itsekin muistan, kun pidin pari välivuotta ja pääsin lopulta opiskelemaan yliopistoon mieluista ainetta. Alkuun kaikki oli uutta ja jaksoin panostaa, mutta jo joulun jälkeen alkoi muut asiat kiinnostaa enemmän - vaikka lupasin itselleni, että jos vielä pääsisin opiskelemaan niin pistäisin kaiken energiani opintoihini (olinhan kypsynyt ja oppinut lukio-aikaisista virheistäni ;) ). Mutta hevon kikkarat... Ihan samanlainen löysäläinen musta koulun suhteen tuli kuin aiemminkin. Mutta voin kertoa, ettei yliopisto-opinnoista kannata mahdotonta stressiä ottaa. Se on vähän erilaista kuin lukiossa. Ja vähemmälläkin raatamisella voi päästä hyviin arvosanoihin, ahdistus nyt ei ainakaan edesauta oppimista. Itse valmistuin viime keväänä ja sain lopputyöstäni vitosen - ja koko ajan mulle oli kaikki muu tärkeämpää kuin tuon homman tekeminen. Tavoitteenani oli vain päästä läpi ja kuinkas kävi! :) Päivä kerrallaan siis! Tsemppiä siun kevääseen, blogisi on aina päivän piristys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mahtava kommentti, tuli hyvä mieli oikeasti :)

   Poista
 7. Oot mahti tyyppi, Sita! Voin sanoa taas, että ihan mahtava blogi, hyviä kuvia ja treenijutut on oikeasti niin motivoivia :-) älä stressaa (ainakaan liikaa) blogista... koska sun pienimmätkin postaukset ym. ovat hyviä ja piristäviä omalla tavallaan. Ja hei oot kaunis! :>

  Paljon tsemppiää kaikkeen <3
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitos pikkuinen <3 Tällaset kommentit niin lämmittää sydäntä, oot ihana kun jaksoit piristää mua :)

   Poista
 8. Täälläkin yksi väsynyt ja samaa olen pohtinut, että johtuuko se tästä yksin asustelusta... Koulujutut painaa ja kokeen uusiminen ja kaikki, ääää.

  Mutta ei, yritetään ajatella positiivisesti, tsemppihalit! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halit takaisin Ida! Ja niimpä, yritetään :)

   Poista
 9. Siis miten voi olla, mullon ihan samoja fiiliksiä! Hassua :) Oot niin supertyttö <3

  VastaaPoista
 10. Mulla on iha samalaisia fiiliksiä. Nytki harkitsin pitkään et jaksanko mä ees kommentoija ku oon vaa tosi väsyny :-( Mä unohin jopa sen kehukeskiviikon, en pysy enäää päivissä mukana. Voihhhhh. Muistitko sä kehua?
  Ja toi yksinoleminen vie oikeesti energiaa, aamen!
  Otetaan pitkät yöunet ja sillä voimalla eteenpäin, ettei huominen voi olla yhtä kauhee päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raasu :( En miekään tainnu muistaa! En oo varma :S No huomenna? Kauniita unia Kristiina, nukuhan hyvin että huomenna aamulla on parempi päivä ja hyvä mieli :)

   Poista
 11. Täältäkin päin ilmoittautuu yksi arkeensa kyllästynyt nuori! Koeviikko alkaa huomenna, ja vaikka yritän tsempata itseäni lukemaan suomen historian käännekohtia, en saa mitään aikaiseksi. Kirja on edessä ja luen kappaleita sieltä täältä mutta ei siitä mitään jää päähän. Inspiraatiota lukemiseen ei lisää niskassa huohottava äiti jonka mielestä oon lapsellinen ja mun tulevaisuuden suunnitelmat huonosti mietittyjä ja sjsijsfägksti. Päälle painaa autokoulu ja jännitys siitä (oon aivan tanopää kun liikenteeseen tullaan), sekä tanssireenit joita on jo täytynyt (äidin suureksi riemuksi) vähentää. Ja nimenomaan kaipaisin juuri nyt sen jonkun kenen viereen käpertyä piiloon ja unohtaa ihan pieneksi hetkeksi tulevaisuus ja ihan kaikki. Mutta no, sentään mulla on suht realistinen tulevaisuuden suunnitelma, johon ei vaikuta mun lukion päättötodistuksen historian numero! (Näillä näkymin aion ensi vuonna hakea itseasiassa juuri ouluun!) Kai kaikesta löytää jotain positiivista jos vain tahtoo!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi Suomen historia, olin tosi huono siinä! Mutta muista (niin ku sanoitki) ettei yhellä kokeella oikeasti oo väliä, ja että sulla on niin monta vuotta aikaa miettiä mitä haluat elämältä vaikka suunnitelmat muuttuiski. Mun kavereilla on vähän paniikki hakea johonkin kouluun, koska ne on "jo" 21-vuotiaita ilman opiskelupaikkaa - mutta oon sanonu niillekki ettei oikeasti oo mikään kiire, ei aina tarvi elää normien mukaan vaan kaikista tärkeintä on olla onnellinen ja luoda ehkä vähän ympärillä olevillekin onnea :)

   Tsemppiä autokouluun, muista ettei se oo niin vakavaa ja mie oon varma että kaikki menee niin kuin pitääkin, ja koita jaksaa koeviikkoa <3

   Poista
 12. ou nou! must tuntuu et tosi monella on tälläset tunnelmat nyt, ite oon ainakin ihan rikki täst jaksost lukiossa ja autokoulusta ja rahasta jajajaj lista on pitkä, mut ehkä se on vaan tää talvi ja pimeys. vaiks pimeys onkin ihanaa! ja tietty jos on ikävä toista. sit pimee ainakin o kamalaa...

  täytyy silti sanoo et oon hiukan kateellinen tost yliopistosta. se ois niin vapaata(tai sit ei) et ootan jo ihan silmät kiiluen. oo onnellinen siellä olostas :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha onhan se tavallaan :) Ja mie oon onnellinen ja kiitollinen, en kyllä jaksais lukiota! Koita jaksaa ja tee huomenna jotaki oikein kivaa ettei stressi pääse niskan päälle :)

   Poista
 13. Tiiän niin ton fiiliksen! Mäki oon unelmieni koulussa ja opiskelen sitä mitä oon aina halunnu, mut silti joku kirraa ja motivaatioo saa välillä iha hakemalla hakee. Ja uskon et mullaki fiilikseen vaikuttaa tosi paljo se että poikaystävä on tosiaan 300 kilsan päässä. Vaikka meilläki on tätä kaukosuhdetta ollu jo pitemmän aikaa nii ei tähän vaa totu, hirvee ikävä koko ajan ja se vaikuttaa kaikkeen. :( Mut onneks kevättä kohti mennään ja aurinkoisina päivinä elämä hymyilee! Ja treeni piristää aina. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika samanlainen tilanne! Ja niimpä, kun vaan saa potkittua ittensä sinne salille niin kyllä aina piristyy :) Tsemppiä sullekki!

   Poista
 14. Mulla on jotenki niin samat fiilikset Sita! Arki tuntuu niin kauhian raskaalta ja ykstoikkoselta ja oottelee aina vaan kaikkia tapahtumia, meidän näkemistäki, wanhoja, blogimittiä jne. Pitäs oppia jotenki nauttimaan arjestaki:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei luojankevät, miten tää tuli jollain tollasella iän ikusella blogger käyttäjällä:DDDD AH mikä ihana kuva!<3 hyi kamaluus, blodipeikkopörröpää:DD

   Poista
  2. Ihana kuva :DDD Hahah menneisyyttä ei pääse pakoon.. Ja niimpä, mieki oon koittanu opettella nauttimalla nauttimaan arjen pikku jutuista - ei tarvi elää vaan niitä tapahtumia ja juhlia varten :D Käy raskaaksi!

   Poista
 15. Samoja fiilinkejä täälläki, mut toivottavasti tää piristää ees vähäse ;)
  http://m.weheartit.com/entry/47532580/via/origamixstarzz

  VastaaPoista
 16. Voi vitsi ku ois omia mietteitään lukenu kirjotetussa muodossa! Paitsi että mä en käy salilla, haha :D

  Mut siis opiskelen myös suomen kieltä, eri kaupungissa tosin, ja vaikka tää on mun unelmien täyttymys ja tykkään mun alasta paljon niin silti vaan välillä motivaatio on jossain ihan muualla.. Kai se on ihan luonnollista, vielä kun on tää Suomen pimeyskin päällä. Meilläkin on välimatkan lisäksi poikaystävän intti vaikeuttamassa parisuhdetta ja joskus se ikävä käy oikeesti pelottavan suureksi.

  Kyllä me kuitenkin selvitään, kevättä päin ollaan menossa ja jeejee! Kaikkee hyvää sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana kuulla että pystyny samaistumaan! Ja hullua ku niin paljon samanlaisia tarinoita täällä kommenttiboxissa :) Kiitti tuesta ja samoin sulle <3

   Poista
 17. Voi motivaatio, sitä miekin etiskelen kevään opintoihin.. Huomenna tentti ja arpaonnella mennään,kun luku jäi viime tippaan ja kirjakin oli englanninkielinen, entiiä mitä siitä ymmärsin. ;) Tsemiä sulle Situ opintoihin. Ja tuokin että kehtaa edes luennoilla käydä, on eteenpäin.! :)

  t.toinen Rollosta karannut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti yks-risti-kaks eiku siis tentti meni hyvin! Ja ihana ku käytit nimeä "Situ", en oo kuullu sitä vähään aikaan kuin yhen kaverin sanomana :D

   Poista
 18. Noita kausia tulee välillä, ihan kaikille :) Kannattaa epätoivon hetkillä muistaa, että opiskelu palkitsee sitten kun valmistut ja pääset tekemään niitä töitä mitä todella haluat ja minkä takia olet opiskellut :) Mäkin olin ihan varma monta kertaa etten selvii 3,5 vuodesta AMK:ssa, mutta tässä sitä ollaan, ihanassa duunissa mihin on kiva mennä ja mistä nauttii! Pus pus <3 PS. Kohta on jo viikonloppu.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti taas!! Oot niin kannustava :)

   Poista
 19. oot nii reipas nainen et kyllä sä pärjäät! joskus pitää vaa eka löytää se motivaatio ja into. Tsemppiä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että se into tulee pian! Tentti maanantaina! Kiitti tosi paljon :)

   Poista
 20. Kukaan bloggaaja ei ikinä kirjoita yliopisto-opiskelusta, eikä siitä voi oikein lukea mistään. Jos sinun postausideasi joskus loppuvat, niin voisitko harkita kirjoittavasi jotain yliopistosta? Vaikka ihan vaan sinun alastasi?

  Vai että tuon näköinen on Oulun yliopisto... Aion hakea sinne ensi vuonna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon ollu tekemässä siitä postausta tosi kauan, en oo vaan saanu ikinä valmiiksi!! Eli tulossa on lähiaikoina :)

   Poista
 21. Saitpa kyllä noilla kuvilla yliopiston näyttään kivalta ja viihtyisältä paikalta :D Haha!

  VastaaPoista
 22. Haha voi ei ku sulla lukee tossa sivupalkissa toi "lähellä sydäntä"-lista ja siinä lukee tarrat, nii luin eka että darra :D:D Mietin vähän aikaa että heeetkinen mut sitte luin oikein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :Dd darroja ja tarroja, siinä minun elämä!

   Poista
 23. hei mitä mieltä sä olet oulun yliopistosta, onko kiva ja viihtyisä paikka jne? itse oon miettinyt sitä yhtenä yliopistovaihtoehtona ja sä kun opiskelet siellä niin jos voisit kertoa vähän opiskelijan näkökulmasta millanen opiskelupaikka se on tai millanen paikka oulu yleensäkin on opiskelijalle asua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo oikein mitään mihin verrata :D Mutta kyllä mie oon tykänny! Ja Oulu on kyllä ihana, just soppelin kokoinen ja löytyy kaikkea kivaa :) Mie vaan kaipaan Rovaniemelle ku läheiset siellä. Teen näistä jutuista vielä postauksen niin kerron siellä sitte :)

   Poista
 24. samoja fiiliksiä. tuntuu, että tää alkukevät on raskain ja on vaikka mitä. liikaa hommaa ja vaikka pienessä stressissä oonkin aikaansaavin niin tämmönen megakiire/stressi kyllä vaan tukkii. aivot ja kaiken. ei oikeen saa mitään aikaan, laatii vaan listoja ja kun pitäisi se eka ranskalainen viiva konkreettisesti toteuttaa niin se lista vaan pyörii päässä ja kiire ja äää lopulta mitään ei saa aikaiseksi :D uskon, että kyllä tää tästä<3
  varmasti sullakin, oot niin selviytyjä rakas<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama!! Just sama, listaan hulluna mutten suorita mitään. Haleja Senja-murunen, oot huippu tyttö <3 :)

   Poista
 25. Oi että, löysin sun blogin Jannen blogin kautta ja pakko sanoa, että eihän sun juttujas voi olla lukematta! Jäin koukkuun sun blogiisi ihan täysin :) Sun postauksista satelee sellasta hyvää fiilistä ja treenipostauksista saan sitä kaivattua kuntoiluintoa itellekin! Oot kaiken lisäksi ihan super kaunis! Kiitos tästä ja mahtavaa kevään odottelua sulle, Sita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi mikä kommentti, kiitti ihan hulluna! Ihanaa että eksyit tänne <3

   Poista
 26. Olipa kiva kuulla, että jollaki muullaki on vähä semmonen saamaton ja väsyny olo. Oon tässä pari viikkoa kuvitellu, että oon varmaan ainoa ihminen maailmassa jonka motivaatio on hukassa (hehe kirjaimellisesti Hukassa, koska siellä ois kyllä motivaatiota käydä!). Onneksi näissä päivissä tosiaan on niitä ilonpilkahduksiakin. Löysin mun laatikossa pienen pinkin vihkon johon päätin alkaa kirjaamaan päivittäin muutamia hyviä asioita, jotka jollakin tavalla piristi tai ilahdutti mua. Se oikeesti auttaa ku hetken oikein keskittyy miettimään ihan vaan niitä positiivisia asioita, itseasiassa monesti ihan yllättyy että kuinka paljon niitä loppujen lopuksi onkaan :)
  Kiitos ihan tositosi paljon ku kerrot niin aidosti elämästäsi! <3 Musta ainaki on mukavaa lukea blogeista välillä ihan semmosia arkisia juttuja ja tuntemuksia, niin hoksaa että muillaki on elämässä tämmösiä ei välttämättä niin energisiä ja hohdokkaita hetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäki ihnaa etten oo ainoa joka heittää olla Hukassa -läppää! Ja tuo vihko on hyvä idea, koska vaikka joidenki mielestä on teennäistä väkisin etsiä jotaki iloisia juttuja niin oikeasti ei sitä aina arjen kiireessä muista nauttia ja olla hetkessä läsnä - ja jotenki suomalaiseen kulttuuriin ehkä muutenki kuuluu sellanen valittaminen, mieluummin vähätellään kuin hehkutetaan.

   Ja ää kiitos itsellesi kehuista, oon tosi onnellinen että arvostatte sitä että kerron mitä päässä liikkuu ku monesti sitä miettii että pitäiskö olla niin kuin monet bloggaajat ja näyttää itestä vaan se "Käyn lenkillä ja brunsseilla" puoli mutta ehkä se aitouski on ihan jeessi juttu :)

   Poista
 27. millon hakusana postaus? :--) oli pakko lueskella vanhat läpi ku ne on aina nii huippuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa en oo tienny että joku kaipaa niitä!! Ihanaa!! :D Alan taas keräileen niitä oke?

   Poista
 28. Ihana blogi sulla! Sait juuri ihanalla olemuksellasi uuden lukijan!

  VastaaPoista
 29. onpas sulonen pipo ja ihana blogi! : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 30. Oon jo monesta postauksesta (kuten tästäkin) bongannu ton ihanan mustan laukun! Oot varmaan joskus maininnu, mutta mistä oot sen löytäny? tosi makee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen H&Mltä joulukuussakohan se oli :)

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS