sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Chicken pocketteja, poskiangstia, kesäöiden moshauksia ja agentteja päälle


Oon viettänyt viime päivinä suurimmaksi osaksi aikaa Triumphilla ja Amarillon terassilla, sekä vähän Palestrassa ja äitin luona. En muuten osaa sanoa, kummassa paikassa oon hikoillut enemmän, Palestran jumpissa vai töissä - jumaleissön meillä on kuuma liike! Enkä tarkoita valikoimaa, hehe. On kyllä ollut hullun mukavaa päästä taas liikkuun, vaikka torstaina ja perjantaina olikin jumpan jälkeen ihan hirveät kivut poskessa - jos poskiontelontulehdus tuntuu särkynä silmäkuopassa ja hampaissa saakka, mulla kyllä niin oli se. Lähtihän se flunssa, mutta jotain kamalaa noihin poskionteloihin oli silti vissiin jäänyt hengaileen.

Hullua että kesä on jo puolessa välissä. Oon silti melko tyytyväinen kuluneisiin viikkoihin, vaikkei mitään sen kummempaa oo tapahtunut eikä oo ollut hellettäkään, niin kaikkea pientä kivaa on kuitenkin tullut tehtyä. Mun keväällä tehty to do -lista 2012 kesälle löytyy tästä, pitääpä itekin tsekkailla suoritetut ja erityisesti vielä suorittamatta jääneet jutut... Nopeasti katsottuna näyttää siltä, että neljä kohtaa on tällä hetkellä ilman rastia. Kuka lähtee pelaamaan biitsiä?

Hah, tulipa random postaus taas! Missä mun kaikki punaiset langat on? On tainnu muut bloggaajat varastaa ne multa, mokomat kelmit... Lupaan koittaa skarpata ensi viikolla ja napsia enemmän kuvia. Ja keksiä jotain järkevämpää sanottavaa, haha. Loppuun vielä pieni kooste viime päivien kivoista jutuista:


★   Appelsiinimargaritat   ★   Silhouettes-biisin kuuntelu auringonlaskussa   ★   Lounaat ihanien ihmisten ja hyvän ruoan parissa   ★   Thaimaan Talent-ohjelma   ★   Muuton suunnittelu   ★   Kinder Maxit   ★   Lämpimät kesäyöt   ★   Tylsä mutta silti jännä kirje Oulun yliopistolta      Kivat asiakkaat töissä      Se, ettei tee itselleen ohareita aamutreenin suhteen   ★   Blogin lukijat, jotka tulee moikkaamaan      Extempore-lähdöt baariin   ★   Baby-pinaatinlehdet ja rucola   
★   Kesä ja se, että kaikki on hyvin   

23 kommenttia:

 1. Extempore-lähdöt baariin, huhu kyllää! :) Ja kinder maxxx kelpais kyllä nyt. Aikoihin syöny, ihana ku muistutit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon syöny ainaki kolme viikonlopun aikana >:)

   Poista
 2. Allekirjoitan noi kaikki tähdet lukuun ottamatta rucolaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rucola on hyvää jos ei syö sitä paljaaltaan! Mieti nyt vuohenjuustoa ja rucolaa jossain salaatissa, mmmm :)

   Poista
 3. Näyttääpä hyvältä noi amarillon ruuat, yummy! :-)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Itse olet! Haluan äkkiä Helsinkiin moikkaan sua <3

   Poista
 5. miten sä näytät aina juovan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. All day, every day haha. No ei oikeasti, kesällä vähän enemmän ku normaalisti!

   Poista
 6. Ihana saada taas postausta! (: Ja noi ruokakuvat!!:P

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus (hyvään postaukseen ei välttämättä tarvita niitä punasia lankoja), ja ihana toi kuva susta <3 Oon niin sitä mieltä, että kesällä saakin olla vähän rappiolla! (lähinnä viittaan tohon yhden anon kommenttiin juomisesta.. ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, mie aina niin ressaan että kelpaako teille :) Ja niimpä, elämästä pitää nauttia ja kukin tekee sen tavallaan!

   Ps. Ihana kun jaksat aina kommentoida <3

   Poista
 8. oot tosi nätti vikassa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti söpöläinen! Vaikkei kyllä oikeasti oo ees ihmeellinen kuva :)

   Poista
 9. MEilläkin on töissä ihan älyttömän kuuma. Oon mäkissä ja pelkästään siinä kassalla on joku 40 astetta, saati sitten siellä keittiössä kaikkien grillien edessä, onneks kukaan ei jaksa kouluttaa mua sinne:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kavereita Mäkissä kans ja varsinkin viime kesänä siellä oli ollu hullun kuuma! Haha pysy vaan kassalla :)

   Poista
 10. Tekisin nyt mitä vain jos saisin tollasen annoksen eteeni. Mitä vain!

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS