tiistai 12. kesäkuuta 2012

Vanha rakkausOon ihastunut tuohon viime kesän alennusmyynneistä ostettuun pitsipaitaan uudestaan. Ja koska en osaa pysyä erossa mustasta väristä ja niiteistä, yhdistin sen tällä kertaa vähän erilaiseen asukokonaisuuteen - viime vuonna ajattelin paidan sopivan yhteen vain hempeilyasusteiden kanssa. Ja nyt jätin hemppisjuttujen lisäksi myös alutopin kaappiin (tai no, matkalaukkuun, kuva on otettu Helsingissä); laitoin paidan alle pelkästään mustat rintsikat 2012 vuoden itsensäpaljastelumuodin mukaisesti.

Mulla on muuten myös jännä viharakkaussuhde noihin Gina Tricotin housuihin. Inhoan laittaa ne jalkaan, nahkamainen kangas on niin tyköistuva, mutta toisaalta nuo on kuitenkin mun lempihousut. Samanlaisia vaatesuhteita siellä?

13 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi on tosi kiva asukokonaisuus ! Tykkään tosta kontrastista pitsin ja nahan välillä :) Oot sulonen !

  VastaaPoista
 2. musta tuntuu et mul käy taas ain tavallaa toistepäin :D et laitan jonkun vaatteen päälle koska se on kiva, mut sit en kuitekaa tykkää käyttää sitä/se on jotekin epämukava päällä...
  Mut tuo kokonaisuus näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei on mulla tuotakin joskus :D Varsinkin jos mahaa turvottaa niin tuntuu ettei mikään muu paita oo mukava kuin joku oikein telttamainen. Mutta kiitti!

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus:) Ja muutenkin kiva blogi sulla, oon nyt jo jonkin aikaa tätä lukenut ja sulla on kivoja kuvia ja postauksia:) Oot tosi mukavan oloinen tyttö:) Ja ihana rollo! Pitäis taas kesällä käydä siellä. Ite oon Oulusta kotosin ja välillä niin ikävä sinne!

  http://nemi-sblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista :) Joo Rovaniemi rokkailee, vaikka onkin Helsinkiin verrattuna pieni käpykylä niin silti minun sydän on aika lujassa täällä!

   Poista
 4. Tosi kiva tuo asukokonaisuus! Itselläni on samalaiset housut ja tykkään niistä paljon!:) läysin sun blogin iha vasta ja ihastuin heti:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ne on kyllä hyvät! Ja kiva kuulla, kiitti :)

   Poista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS