sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ongelmia Lukijat-gadgetin kanssa

Pakko tehdä ihan erillinen postaus tästä jutusta. Eli mun ja vissiin joidenkin muidenkin blogin osoitteen pääte on muuttunut itsestään com:ista fi-loppuiseksi, jolloin tuo sivupalkin Lukijat-gadget ei näy eikä toimi (gadgettiin ei voi vaihtaa uutta osoitetta). Tai ainakaan mulla se ei näy. Osaako kukaan sanoa, mitä asialle voi tehdä? Onko kellekään muulle tullut tämä sama ongelma vastaan? En oo kokeillut googletella asiaa vielä englanniksi, suomeksi nyt ei ainakaan pikavilkaisulla näkynyt löytyvän mitään järkevää apua gadgetin palauttamiseen.

Muuten, jos täällä sattuu olemaan uusia lukijoita jotka ei kuitenkaan pysty liittymään lukijaksi tämän jutun takia, tykkäilkää blogista Facebookissa. Laitan sinne uusien postausten lisäksi vähän muutakin, kuvia ja tilapäivityksiä :)

// Hei, kokeilkaapa asetuksista käydä muuttamassa vaikka yhdellä merkillä omaa osoitetta, sitten tallentakaa ja vaihtakaa sen jälkeen takaisin oma osoite. Eli esim. mie vaihdoin colours-and-carousels -> coloursand-carousels ja sitten takaisin alkuperäiseen. Mulla sen jälkeen tuli tuo Lukijat-gadget takaisin! Toimiiko teillä?

24 kommenttia:

 1. mulla on vaihtunu myös .fi mutta mun lukija gadget kyllä näkyy. en sitten tiiä toimiiko oikein :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jännä että joillakin se edelleen toimii? Onko teillä asetuksissa kun on se kohta että voi muuttaa blogin osoitetta niin lukeeko teillä siinä että blogspot.mikä?

   Poista
  2. Mullakin on muuttunu fi-loppuiseksi, mutta gadget toimii edelleen. Ja siellä asetuksissa on blogin nimi kuitenkin com-päätteinen. En tajuu :D

   Poista
  3. Mulla kummankin blogin osoite on muuttunut fi-loppuiseksi, mutta ei vaikuta kyllä mitenkään lukija gadgettiin... :o

   Poista
 2. Ite vaidoin hetkeks blogini osoitetta. Se oli ennen elamaa-enni ja otin viivan välistä pois ja tallensin. Hetken päästä vaihdoin osoitteen takaisin ja tadaa, blogista oli tullu taas com päätteinen :o en tiedä toimiiko kaikilla, itelläni kyllä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo autto!! Tai ei tullu com-päätteinen mutta tuo gadget tuli takaisin :)) Kiitti Enni jee

   Poista
 3. Sama juttu mutta en tiiä johtuuko se vaan nettiliittymästä - tai siis että kun olin Britanniassa, kaikki blogspotin blogit loppui .co.uk:hin. Että onko jotain Bloggerin päivityksiä menossa nyt tai jottain D:

  VastaaPoista
 4. Mulla on muuttunu kans ja sama teksti tossa gadgetissa. Kuinkakohan sen sais normaaliks ? :/

  VastaaPoista
 5. Mulla ihan sama juttu kuin sulla! On siis muuttunut fi-loppuiseksi ja ei toimi tuo Lukijat-gadget :( Toivottasti tuo korjaantuu itsestään, koska en ainakaan itse osaa asialle tehdä mitään :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama juttu toivon että palautuu ennallee...

   Poista
 6. Mulla kanssa vaihtunut osote .fi : ksi, mutta gadget näkyy hyvin kyllä mutta oon saanut kommenttia että yritetty liittyä lukijaks, mutta ei onnistu. Toivottavasti korjautuis nopeasti, meinaan mä oon niin huono noitten juttujen kanssa että tuskin osaisin site itse korjata :/ :D

  VastaaPoista
 7. Sama homma näköjään täälläkin. :/ Kiitti tästä postauksesta kuitenki, ku en muuten ois tollasta varmaan huomannutkaan.

  VastaaPoista
 8. Mullakin on vaihtunut, mutta lukija gagdet näkyy toimivan ihan hyvin... joissain blogeissa on ollut vaikeuksia liittyä lukijaksi mutta kun päivittää sivun ja yrittää uudelleen niin onnistuu ihan hyvin!

  VastaaPoista
 9. Mä vaihdoin vähän aikaa sitten blogin osoitteeksi kaksiyhdenhinnalla.com, sillon oli aluksi sama ongelma, mutta se korjautui itsestään pian!

  VastaaPoista
 10. Jes, onneks löyty apu täältä ! Oonki miettiny ja säätäny monta päivää että sais ton korjattua *___* Kiitos avusta :3

  VastaaPoista
 11. Huippua, kiitos paljon vinkistä, nyt toimii taas!!:)

  VastaaPoista
 12. Kiitokset avusta! Avullasi Lukijat-gadgetini toimii jälleen. :)

  VastaaPoista
 13. oi ihanaa, täältähän se apu löytykin!:D Kiitoskiitoskiitos, meinasin tulla hulluks ton ongelman kans :D

  VastaaPoista
 14. Todella iso KIITOS Sita! Minua on vaivannut pari viikkoa tuo sama lukija-gadget-ongelma ja lähdin äsken googlettaa asiaa ja täältä sain avun! Vaihdoin osoitetta ja sitten taas takaisin ja nyt lukijat näkyy! Aurinkoista päivää sinulle :)

  VastaaPoista
 15. Jes, minäkin sain tämän ohjeen avulla lukijat-gadgetini toimimaan, kiitos!

  VastaaPoista
 16. joooo hei jippppiii onnistui! kiitti sulle tosi paljon :)

  VastaaPoista
 17. Kivaa! Mulla ollut kans ongelmana, ettei lukijat näy. Vaihdoin osoitteen ja tallensin ja vaihdoin saman tien takaisin ja nyt ainakin näkyy lukijat!

  VastaaPoista
 18. Oaaa taistelin tuon sontiaisen kanssa varmaan tunteja ja sitten kuinka ollakaan, tutusta paikasta löysi avun x) Kiitos oikein kovasti!

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS