perjantai 15. kesäkuuta 2012

Aamukävely ja brunssi


Tänään heräiltiin tyttöjen kanssa aikaisin ja lähdettiin Anun, Even ja Netan kanssa yhdeksän aikaan kävelylle. Niin ja Dosse aka Possu aka Roosakin oli mukana! Aamulla oli onneksi vielä kiva ilma, tuli kuuma vaikkei edes kävelty mitään kovin reipasta vauhtia (perus lorvailua, taka-ajatuksena croisantit ja brunssi...).Päätettiin 45 minuutin lenksu Rinteenkulmaan, jossa tytöt kävi ostamassa meille aamupalaherkkuja. Me odotettiin Dossan kanssa käytävässä. Ai niin voi ei, Roosa istui muuten ihan hiljaa ja kiltisti mun sylissä, mutta kun tuosta meni pyörätuolilla ohi joku mies niin Roosa oli ihan ihmeissään ja alkoi murisemaan sille - ei vissiin oo ennen nähnyt pyörätuolilla kulkevaa ihmistä, hassua. Myös liukuportaat oli vähän jännä juttu Roosalle, haha raukka.Ja sitten brunssi. Croisantteja, mango-smoothieta, vesimelonia, kahvia soijamaidolla, vanukasta... Olispa ihanaa, jos jaksaisi joka aamu tehdä tällaisen setin päivänaloitukseksi.

15 kommenttia:

 1. Oi, tuollaisen brunssin minäkin haluaisin! :)

  VastaaPoista
 2. Miks ihmeessä mun aina pitää tulla lukemaan tätä blogia nälkäsenä? :D

  VastaaPoista
 3. Nam! Ehkäpä aloitan kesäloman tuollaisella aamupalalla, sitten kun se loma alkaa. :) Sitten on aikaa istuskella vähän pidempäänkin aamiaispöydässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti :) Mie ostin huomisellekin croisantteja ja hunajamelonia, pakko jatkaa tätä aamupalailua vielä yhden päivän ajan!

   Poista
 4. Ihanan näköinen brunssi, kelpais mullekin! Mä oon koukuttunu ihan täysin Fitness & Fruits muroihin, oon syöny niitä aamupalaks tässä nyt viimeset pari viikkoo joka aamu :D Koska muuten saat tietää pääsitkö opiskelemaan? :) ... tai kai se on jo aika varmaa niitten sun pisteitten perusteella :D Mut koska saat varmistuksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pittääpä kokeilla, Fitnesin murot on kyllä ollu hyviä! Vai oonkohan maistanuki noita :o Öö oottelen sitä kirjettä, sen pitäis tulla tässä kesäkuun aikana kai!

   Poista
 5. Ihanan näkönen aamupala! :)

  VastaaPoista
 6. Apua ihanan näköinen brunssi! :)) Söin tänään lidlistä ostetun nougat croissantin, mutta nyt tekee taas mieli croissanttia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI MIE TIIÄN NE!! Ostin sellasen kun olin pääsykokeissa Helsingissä, ei helvetti se oli parasta ikinä aaaaaaaah

   Poista
 7. Hi,nice blog.
  I wonder if you would like to follow each other : ).

  http://www.glossylala.blogspot.co.uk/

  Happy blogging.

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS